Sagol canim, bende hala bir halsizlik yuruyememezlik falan yok. Hatta sabah yuruyuse gidemedik diye aksam gidicez kocam gelince.
Ben bazi seylere hic inanamiyorum, bacak bacak ustune atmak, karnin asagiya inmesi, hurmanin dogumu tetiklemesi falan gibi. Ne zaman geleceklerine bebekler karar veriyor, kanala girme olayi da her an olabilecek birsey. Bir de benim annemin dogum hikayesi var, insallah ona benzemem. Suyunun gelmesiyle dogum baslamis, hic sanci cekmeden 25 dk icinde beni dogurmus. Ani bir dogum oldugu icin kanamasi cok fazla olmus ama yine de ayni gun babam imza verip cikarmis. Gece 02:50de dogmusum, oglen evimizdeymisiz, annem ertesi gun strech pantolonunu giyip bakkala yumurta almaya gitmis, bakkal saskinliktan dilini yutuyormus
kanamasinin durmasi icin ilac kullanmis falan ama 10 gun siddetli devam etmis. Bende zaten kan yok, dogumdan sonra kan 2 unite kan vercekler, ani dogum riskli olabilir:-(
Bugun kabul gunumdu, sabah annem, ogleden sonra arkadasim geldi. Annem doguma giderken haber verin diye tutturdu ama cok panik yapacagini bildigimden istemiyorum. Kesin doktorla, ebeyle tartisir. Bir de onla ugrasmiyim diyorum ama kadinin kalbi cok temiz herseyi hissediyor, kesin arar ve yakalaniriz! Arkadasim uzun zamandir gormuyordu beni, hamile halimi cok yadirgadi. Kimse de bana anneligi yakistiramiyor, sinir oluyorum.
Anne gibi gorunmenin gizli bir formulu mu var?