2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ilk canım eşine geçmiş olsun
benzer sıkıntıyı ben de yaşadım bigünü acilde geçirdim
ekg de sıkıntı çıktı yatış yaptılar
bisürü tahlil tetkik sonra taburcu ettiler
benim annem de gizli kalpten vefat edince korktuk eşimle açıkçası
bir de oğlumu düşündüm, bir an hemen doğum yaptıracaklar sandım, öyle bir tavırları vardı çünkü, kendi aralarında konuştular doktorlar falan
ama çok şükür şimdi iyiyim
sen de kötü düşünme
allah eşini başından eksik etmesin

amin canim sanada geçmis olsun dikkat et kendine tetkiklerini yaptir sende ihmal etme.

benimki aynen öyle istemli aktı başkada hiçbir şikayetim yoktu sanki çiş yapar gibi her wc ye gittiğimde ama 5 dak bir baktım hiç renksiz hastaneye gittim ve bi baktılar suyum bitme derecesinde sonrada bebişim geldi işte herkeste aynı olmuyor kimininki akıyor kimide benim gibi hakim olabiliyor 3 hafta önce kendim yaşadım karnım ağrımadan doğum yaptım ben sadece su sızıntısıyla

her vüzut ve her ağrı eşiği farklı kişiden kişiye değişiyo işte nrmalde yarın kontrolüm vardı ama şimdi gidicem kocamı bekliyorum öyle şiddetli bi ağrım yok hatta sanırım korkudan o ağrımda yok sadece tuvaletim var her gittiğimdede yapıyorum:))) bakalım ne dicekler akşama girmezsem bilinki hala hastanedeyim:)))

her vüzut ve her ağrı eşiği farklı kişiden kişiye değişiyo işte nrmalde yarın kontrolüm vardı ama şimdi gidicem kocamı bekliyorum öyle şiddetli bi ağrım yok hatta sanırım korkudan o ağrımda yok sadece tuvaletim var her gittiğimdede yapıyorum:))) bakalım ne dicekler akşama girmezsem bilinki hala hastanedeyim:)))

canım sen git değilse bile için rahat etsin tabiki su gelir gelmez doğum başlamıyor ama doktorum beni o gece hastanede nst ye bağlı yatırdı riske atamayız dedi su kalmadığı için takip etti hareketleri sürekli oyüzden sen git bişey kaybetmezsin tabiki her belirti herkeste aynıda olmaz sadece yazdıkların benim yaşadığımın aynısı benim ertesi gün bile sancım yoktu zaten oyüzden sezeryan oldum su değilse de için rahat eder evine gelirsin nişan geldikten sonra evde beklenir ama bence su önemli

Aslında güney ege ve akdeniz sıcak oluyor ama bu sene şaşırdı havalar. Ankara sıcaklıkta mayısta bütün illeri solladı. Aslına bakarsan tatili ne kadar geciktirirsen o kadar iyi bebişin inş ozamana iyice ele avuca gelir.

canım bende küçük olacak diye istemiyorum tatilden birşey anlamam gibi geliyor ama bir yandanda biraz evden uzaklaşmak ii gelir diye düşünüyorum çok sıkıldım

bende hastaneye yatmadan önce neredeyse 10 dakikada bir tuvalete gidiyordum ve sanki damacanayla su içmişim gibi yapıyordumbu durum hastanede de devam etti zaten oğlum doğum kanalına girmiş açılmam olmuş ve bası yapmaya başlamış. ayrıca ilk hastaneye gittiğim de ağrım vardı.sonradan nst de sancı görünmesine rağmen ben hiç bişey hissetmiyordum.oyüzden bence de ihmal etme git doktora en azından için rahat etsin.bize de haber vermeyi unutma.

Son düzenleme:
günlerimiz aynı canım senle :KK1: bakalım hangimiz önce doğurcak ben suni sancı istemem kızım kendi rızasıyla gelmezse bu gidişle sezerciğe kalıcam sanırım :KK43:( hiç bi belirti yok bende azcık bi ağrı sancı hissedeyim kendimi dinliyorum ama cık düzenli bi sancı yok..

Canim bitki caylari dogumu tetikler diyorlar denedinmi hic? ben sahsen 37. haftadan itibaren denemeyi dusunuyorum ozellikle adacayi ve bogurtlen cayini. Allah hayirli kolay dogumlar versin hepimize insaallah. :KK16:

canım bende küçük olacak diye istemiyorum tatilden birşey anlamam gibi geliyor ama bir yandanda biraz evden uzaklaşmak ii gelir diye düşünüyorum çok sıkıldım

benim de eşim ramazanda izin alabilecek.o zamana kadar Ayaz 2 aylık olcak oyüzden ben tatile gidelim diyorum.denize giremesek bile bir değişiklik olur diye düşünüyorum:KK52: çünkü çok sıkıldım bende:KK53: otelden çıktığımızda emzircek ve altını açacak yer bulduktan sonra çok zorlanmam gibi geliyor.

benim de eşim ramazanda izin alabilecek.o zamana kadar Ayaz 2 aylık olcak oyüzden ben tatile gidelim diyorum.denize giremesek bile bir değişiklik olur diye düşünüyorum:KK52: çünkü çok sıkıldım bende:KK53: otelden çıktığımızda emzircek ve altını açacak yer bulduktan sonra çok zorlanmam gibi geliyor.

aynen sırf değişiklik olsun diye istiyorum ama ramazanda kayınvalidem izin vermiyor çok küçük hasta olur diye :KK47::KK4: Ekimde soğuk olurmu onu bilmiyorum öff başka dert yok gibi birde bunu taktım:KK37:

ayy inş canım yaa.. bakalım seninki inş girer şu kanala.. bugün bizimki girmemişti,iki gün sonra bi daha gidicez,bakalım bi değişiklik olacak mı?
bu arada şu ayak ayak üstüne atma olayı çok acayip.. cts atamıyordum pzr yerinden bile kalkmıyordu ayağım. iki güne doğurursun dedi annem. çrş denedim minare gb dikildiler:KK1::KK1: dün yine baktım atamıyorum :KK52::KK52: benimki ya girip girip geri çıkıyo ki bi arkadaştan öyle duymuştum. bebeğin kendini oraya sabitlemesi lazımmış,seninki girip geri kaçıyo demişti dr u. ya da ben de de bi sorun var.. zaten artık yürüyüş yapamıyorum sol tarafım aniden sıkışıyo ve ilk bulduğum bank ya da cafeye çöküyorum 5-8 dk sonra.. Allah sonumuzu hayretsin hepimizin.. ama nilgüncüm senin normal için sarfettiğin çabayı alkışlıyorum:KK9::KK9::KK9:

canım çok dikkat et lütfen ben de çok riskli bir doğum geçirdim biliyorsundur belki. sezeryansa sezeryan olsun hiç önemli değil önemli olan sağ salim kurtulmanız. sakın normal olsun diye diretme bir de çok bilinçli bir doktora git. kardiyolojiye de görün bence

ayy inş canım yaa.. bakalım seninki inş girer şu kanala.. bugün bizimki girmemişti,iki gün sonra bi daha gidicez,bakalım bi değişiklik olacak mı?
bu arada şu ayak ayak üstüne atma olayı çok acayip.. cts atamıyordum pzr yerinden bile kalkmıyordu ayağım. iki güne doğurursun dedi annem. çrş denedim minare gb dikildiler:KK1::KK1: dün yine baktım atamıyorum :KK52::KK52: benimki ya girip girip geri çıkıyo ki bi arkadaştan öyle duymuştum. bebeğin kendini oraya sabitlemesi lazımmış,seninki girip geri kaçıyo demişti dr u. ya da ben de de bi sorun var.. zaten artık yürüyüş yapamıyorum sol tarafım aniden sıkışıyo ve ilk bulduğum bank ya da cafeye çöküyorum 5-8 dk sonra.. Allah sonumuzu hayretsin hepimizin.. ama nilgüncüm senin normal için sarfettiğin çabayı alkışlıyorum:KK9::KK9::KK9:
Sagol canim, bende hala bir halsizlik yuruyememezlik falan yok. Hatta sabah yuruyuse gidemedik diye aksam gidicez kocam gelince.
Ben bazi seylere hic inanamiyorum, bacak bacak ustune atmak, karnin asagiya inmesi, hurmanin dogumu tetiklemesi falan gibi. Ne zaman geleceklerine bebekler karar veriyor, kanala girme olayi da her an olabilecek birsey. Bir de benim annemin dogum hikayesi var, insallah ona benzemem. Suyunun gelmesiyle dogum baslamis, hic sanci cekmeden 25 dk icinde beni dogurmus. Ani bir dogum oldugu icin kanamasi cok fazla olmus ama yine de ayni gun babam imza verip cikarmis. Gece 02:50de dogmusum, oglen evimizdeymisiz, annem ertesi gun strech pantolonunu giyip bakkala yumurta almaya gitmis, bakkal saskinliktan dilini yutuyormus:-) kanamasinin durmasi icin ilac kullanmis falan ama 10 gun siddetli devam etmis. Bende zaten kan yok, dogumdan sonra kan 2 unite kan vercekler, ani dogum riskli olabilir:-(

hakikaten biz bu kadar normal diye uğraşıyoruz sancımız falan yok günümüz de gelmişken artık ama sezaryen düşünen arkadaşlar sancı diyor...ben de anlamadım bu işten bir şey nilgüncüm...
o değil o kadar çevreme atıp tuttum :KK1:
doğum koçu edindim vs...valla bu kadar isteğe normal doğuramazsam daha da bir şey demem...

canım saplı,kırmızı bir meyve istedi...sanki anlamadınız :KK1:

Canim insallah bir aksilik olmaz, hakkimizda hayirlisini dilemekten baska birsey gelmiyor elimden...
İnancimizi kaybetmeyelim, daha vaktimiz var nasilsa telasa gerek yok:-)

Bugun kabul gunumdu, sabah annem, ogleden sonra arkadasim geldi. Annem doguma giderken haber verin diye tutturdu ama cok panik yapacagini bildigimden istemiyorum. Kesin doktorla, ebeyle tartisir. Bir de onla ugrasmiyim diyorum ama kadinin kalbi cok temiz herseyi hissediyor, kesin arar ve yakalaniriz! Arkadasim uzun zamandir gormuyordu beni, hamile halimi cok yadirgadi. Kimse de bana anneligi yakistiramiyor, sinir oluyorum.
Anne gibi gorunmenin gizli bir formulu mu var?

Sagol canim, bende hala bir halsizlik yuruyememezlik falan yok. Hatta sabah yuruyuse gidemedik diye aksam gidicez kocam gelince.
Ben bazi seylere hic inanamiyorum, bacak bacak ustune atmak, karnin asagiya inmesi, hurmanin dogumu tetiklemesi falan gibi. Ne zaman geleceklerine bebekler karar veriyor, kanala girme olayi da her an olabilecek birsey. Bir de benim annemin dogum hikayesi var, insallah ona benzemem. Suyunun gelmesiyle dogum baslamis, hic sanci cekmeden 25 dk icinde beni dogurmus. Ani bir dogum oldugu icin kanamasi cok fazla olmus ama yine de ayni gun babam imza verip cikarmis. Gece 02:50de dogmusum, oglen evimizdeymisiz, annem ertesi gun strech pantolonunu giyip bakkala yumurta almaya gitmis, bakkal saskinliktan dilini yutuyormus:-) kanamasinin durmasi icin ilac kullanmis falan ama 10 gun siddetli devam etmis. Bende zaten kan yok, dogumdan sonra kan 2 unite kan vercekler, ani dogum riskli olabilir:-(
Bugun kabul gunumdu, sabah annem, ogleden sonra arkadasim geldi. Annem doguma giderken haber verin diye tutturdu ama cok panik yapacagini bildigimden istemiyorum. Kesin doktorla, ebeyle tartisir. Bir de onla ugrasmiyim diyorum ama kadinin kalbi cok temiz herseyi hissediyor, kesin arar ve yakalaniriz! Arkadasim uzun zamandir gormuyordu beni, hamile halimi cok yadirgadi. Kimse de bana anneligi yakistiramiyor, sinir oluyorum.
Anne gibi gorunmenin gizli bir formulu mu var?
aaa arkadaşın niye yadırgadı canım ya? fotolarında çok güzel gözüküyodun?? bence her kadına annelik yakışır,sadece normalde seni fit görmeye alışmıştır,koca göbekli görünce garip gelmiştir.. sıkma sen canını:KK34::KK34:

kızlar şimdi geldim hastaneden nst ye bağladılar sancım çıktı çatı muaynesi yaptılar 1 cm açılma varmış bir saat yatırdılar tekrar bağladılar nstye tekrar bi çatı muaynesi hala 1 cm açık var eve gönderdiler yarın sabaha kadar ağrılarım şiddetlenmezse yarın sabah tekrar gidicem.

kızlar şimdi geldim hastaneden nst ye bağladılar sancım çıktı çatı muaynesi yaptılar 1 cm açılma varmış bir saat yatırdılar tekrar bağladılar nstye tekrar bi çatı muaynesi hala 1 cm açık var eve gönderdiler yarın sabaha kadar ağrılarım şiddetlenmezse yarın sabah tekrar gidicem.

ah canım seni görünce panik oldum
daha günün de varmış
hadi hayırlısı inşallah
sağlıkla al bebeğini kucağına

aaa arkadaşın niye yadırgadı canım ya? fotolarında çok güzel gözüküyodun?? bence her kadına annelik yakışır,sadece normalde seni fit görmeye alışmıştır,koca göbekli görünce garip gelmiştir.. sıkma sen canını:KK34::KK34:

Hic kilo almamissin bir gobegin cikmis dedi, tanidigi diger hamileler cok sismis. O aslinda benim hamile olmama, anne olacagima inanamadi.
Anne agirligi, magrurlugu yok bende sanirim. Dogurunca olur belki.

selam canlarım :)
bugün kontrolümüz vardı..önce nst çektirdim gene sancı çıkmadı,daha sonra dr umun yerine bakan cantekin beye kontrole girdik...oğluma baktık...

normal doğum yapamazsın çünkü bebek aşağıya inmemiş dedi ayrıca bebeğin 3900 gr olmuş iri bir bebek dedi..kanlarımı aldılar anestezi uzmanı bakacak.kendi dr umun sezeryan günü perşembe günleri ve haftaya 14 haziran yatışım olacak...

kızlarrrrrrrrr kısacaaa oğluşum 14 haziran da dünyaya gelecek ama sezeryanle....sağsağlim gelsindeee artık normal mormal sezeryan demicem......

bu arada eşim jandarma personeli ve jandarmanın kuruluş yıldönümü 14 haziran teşkilatdada sevinçle karşılandı :) oğlumda bir gün babası gibi asker olacak :)

hadi bakalım haftaya bugün anne oluyorummm :) tuğkanımmmmm :):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X