2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

evet renksiz ama hiç koklamadım şimdi yine geldi gidip bi bakıyım

canım büyük ihtimal suyun geliyor banada aynısı olmustu birden boşalmadı öyle çişim varmıs gibi yavas yavas geldi hiç panik olma doktorunu ara yavastan git hastahaneye su gelince nst ye bağlıyorlar takip ediyorlar

ben geldim kızlar saçımı kestirdim kaş bıyık gitti ama çok zor gittim geldim zor oturdum ağrım var kızlar alt tarafta bazen böyle sancı gibi ama nedir ne değildir bilmiyorum ben bu gece doğururmuyum ki ?
topikte epey kalabalık 17:30 cuma okumamız var oraya geçicem hepimiz için bol bol dua edicem..

Allah razı olsun öznurum...
geçen bahsettim hatırlar mısın bilmem...
Ada'nın kız kardeşi Aysin içinde hayırlısı olsun diye duana ekle olur mu cnm...

bebeğim susuz kaldığında bile nst de hareket ediyordu ama su azalınca sürekli takip edip serum veriyorlar bence git sen hastaneye en azından için rahat etsin

çok sağol canım kocişi bekliyorum gelsin gidelim en iyisi hadi dualarınızı eksik etmeyin en azından içim rahat eder...

Hasta bezi aldım ama hiç işe yaramadı. Üstelik wc ye gidip gelirken bandı acınca bi daha kapanmıyo. Eve gelirken hemen orkid gece plainium taktım çok güzel koruyor. Bi de annem büyük kilotlar aldırdı diye kızmıştım. Ağı geniş olduğu için kurtarıcım oldu. Orkidi çok iyi tuttu aklınızda olsun cnm.

evet canım hatırlıyorum tabi Aysin içinde dua ederiz..kardeşin hakkında herşeyin hayırlısı olsun inş.Allah herşeyin gönlüne göre versin..

Bende dediklerinin hiçbiri olmadı canım ama söylediklerin hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim.

Ciserenin fotolari harika fakat 750 lira istiyor, trink para hesaba havale bile kabul etmiyor, o kadar meshur olmus ki daha yeni 1,5 milyon liraya manzarali daire almis floryadan bizim arkadaslar ona cektirdi ordan biliyoruz. Ben de 250-300 e birine bakiyorum ama bulamadim.

Beni unuttunuz! Normal dogumu bekliyorum ben de ama hic bir belirti yok. Zaten ben de dogum fikrinden uzaklastim, herseyi kaniksadim.
Sanki karnim omur boyu boyle kocamandi, icinde gaz var falan gibi gelmeye basladi. O yuzden normal dogumu cok istiyorum, ciktigini gormeden bebege inanamiycam sanirim. O zaman da hormonlar zamaninda calismayip sut uretemeyebilir. Bence sezeryanda sutun gec gelme sebeplerinden biri de bu. Neyse ben bir ogle uykusunu zorliycam...[/QUOTE]

beni de unuttunuzzzz, bişiler yazayı dedm ama niobella benim yerime duygulrıma tercüman olmuş :)

kızlar birşey soracağım doğumdan sonra tatile gitmek istiyoruz ama eşimin işi nedeni ile bayramda ancak gidebileceğiz

ramazan bayramında bebek çok küçük oluyor kurban bayramı ekim sonları o tarihlerde sizce tatile gidilir mi ege akdeniz sıcak olur mu ??

Kızlar ben suyum geldikten 22 saat sonra doğurdum. İlk su baş suyu dediler azdı. Birden boşalmadığı sürece endişe etmeyin. 22. saatimde doktorların patlatmasıyla doğum yaptım. Bi de doğuma giderken bile bacak bacak üstüne atabiliyordum. Bunu baz almayın annecikler.

canım,sağolasın,geçenki nst değildi,ben suyum geldi sanmıştım,azar azar gelen bişeyler vardı ama su değilmiş,genede baya incelemişlerdi ne diye
insan ister istemez strese giriyo o arada
dünkünü drlar da anlamadı,niye öyle çıktı diye,eğer herhangi bi sorun devam etseydi yatış verceklerdi zaten,servise çıkarıp kontrol altında tuttular
şu an için tehlikeli durum sözkonusu değil ama hayatta kimin garantisi var ki
risk olmadığı sürece de sezeryan istemiyorum ama dün öyle korkmuştum ki,göndermeyin eve,alın hemen falan dedim
ama bi serumla halledilcek bişey dedi dr ve şükür ki öyle de oldu
şu an bebeğin hareketlerini sayıyorum gün içinde ve pazartesi gidip,doğum için görüşcez dr la inşallah
ben de aradım bugün,benim çok sancım var diye korkuttum,sonra yalancı çobana dönmeyim diye kısa tuttum,ama birden paçaları tutuştu adamın
gece ne kadar ay uy etsem de duymuyo yaaa,çok ağır uykusu var

yarına nihayet doğurdum diye yazcak inşallah tansel
rabbim kolaylıklar nasib etsin,sağlıklar versin

Aslında güney ege ve akdeniz sıcak oluyor ama bu sene şaşırdı havalar. Ankara sıcaklıkta mayısta bütün illeri solladı. Aslına bakarsan tatili ne kadar geciktirirsen o kadar iyi bebişin inş ozamana iyice ele avuca gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…