-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.641
evet renksiz ama hiç koklamadım şimdi yine geldi gidip bi bakıyım
canım büyük ihtimal suyun geliyor banada aynısı olmustu birden boşalmadı öyle çişim varmıs gibi yavas yavas geldi hiç panik olma doktorunu ara yavastan git hastahaneye su gelince nst ye bağlıyorlar takip ediyorlar[/QU
ayy çok soru sruyom farkındayım ama kendi kendine akmıyo benim isteğimle geliyo idrar yani deniyorum kendimi tuttuğumda duruyo yinede su olabilirmi
cerser peki bebeğinin hareketleri nasıldı o haldeyken hareket ediyormuydu idrarıma baktım beyaz ama kokusunu alamadım en iyisi ben gideyim kendimide şartlandırmak istemiyorum boşu boşuna gitmiş olmak istemiyorum napçam bilemedim
canım büyük ihtimal suyun geliyor banada aynısı olmustu birden boşalmadı öyle çişim varmıs gibi yavas yavas geldi hiç panik olma doktorunu ara yavastan git hastahaneye su gelince nst ye bağlıyorlar takip ediyorlar[/QU
ayy çok soru sruyom farkındayım ama kendi kendine akmıyo benim isteğimle geliyo idrar yani deniyorum kendimi tuttuğumda duruyo yinede su olabilirmi
canım benimde öyle kendim yapmadığım sürece akmadı ama sürekli idrar hissi vardı ve her gittiğimde yaptım
valla hiç bilmem ben diyet falan
doğumdan sonra öğrenicem heralde şu 17 kiloyu vermek için
hoşgeldin canım
emzirme işi tecrübeyle oluyor zaten, hatanı anladıysan ne güzel
bakalım bizler neler yapıcaz merak ediyorum
pijama gecelik ben ikisini de götürücem
peki hasta bezi falan kullandın mı sen?
bir de kilotların nasıldı
Allah razı olsun öznurum...
geçen bahsettim hatırlar mısın bilmem...
Ada'nın kız kardeşi Aysin içinde hayırlısı olsun diye duana ekle olur mu cnm...
kızlar yaklaşık birkaç saattir karnım ara ara taş gibi oluyo ve adet ağrısı gibi ağrı giriyo herkes doktora git bi baktır ne olduğunu bilemeyiz diyolar napçamı şaşırdım gitsemmi biraz daha beklesemmi bilemedim 5 dakikada bir tuvaletim geliyo gidip yapıyorum yan ı hep tuvalet hissim var gittiğimdede yapıyorum doğum habercisi olabilir mi acil cevap bekliyorum sizlerden
çok sağol canım kocişi bekliyorum gelsin gidelim en iyisi hadi dualarınızı eksik etmeyin en azından içim rahat eder...
Sanmıyorum suyun olduğunu iradesiz gider o bence. Ben suyla idrarın farkını anlamışım çünkü istem dışı akıyor canım.
Ben de dun bakima gittim ama zaten butun hamileligim boyunca 2-3 haftayi hic gecirmedim. Bir de kuafor karsida, avrupa yakasinda, kizlar dedi ki butun kis boynca pedikurunu aksatmayan iki kisiden biriymisimdun de soke oldular, karnim burnumda yalniz gittim diye. Benim manikurcunun 5,5 aylik bir kizi var, gunu gectigi icin sezeryan olmustu surekli ben de boyleydim, benimki de boyleydi falan diyip sinirimi bozdu
QUOTE=littlemisspink;25010633]benım doktorum nuray durmusu önermişti
Nuray Durmus hem ebelik yuksek okulu mezunu hem de daha sonra mımarsınan fotografcılık mezunu oldugu ıcın
doğum sırasında doktorları rahatsız etmeden fotografları cekıyor hemde 4 yıllık fotografcılık okudugu ıcın cogu hobı olarak işe baslayan kişiden daha farklı fotograflar yakalayabılıyor demıstı .
Bir arkadasım da çişseren korkutu önermişti. Onun da fotograflara bayıldım
Çiseren korkut'un da babası cerrahmış babasının amelıyat resımlerını cekerken bu işe başlamış sanırım
Sanmıyorum suyun olduğunu iradesiz gider o bence. Ben suyla idrarın farkını anlamışım çünkü istem dışı akıyor canım.
benimki aynen öyle istemli aktı başkada hiçbir şikayetim yoktu sanki çiş yapar gibi her wc ye gittiğimde ama 5 dak bir baktım hiç renksiz hastaneye gittim ve bi baktılar suyum bitme derecesinde sonrada bebişim geldi işte herkeste aynı olmuyor kimininki akıyor kimide benim gibi hakim olabiliyor 3 hafta önce kendim yaşadım karnım ağrımadan doğum yaptım ben sadece su sızıntısıyla
canım,sağolasın,geçenki nst değildi,ben suyum geldi sanmıştım,azar azar gelen bişeyler vardı ama su değilmiş,genede baya incelemişlerdi ne diyegünaydın cicişlerrr
nasılsınız bakalım..
ben sabah 7 den beri ayaktayım yine.
bi tepsi kıymalı börek yaptım, bi de limonlu kek yaptım...
ikisi de pişti şimdi, ben de bu duşa gireyim rahatlayayım..
kaynananın günü var bugün, ona gidicem ama cnm de hiç istemiyo.
otursam kendim kendime yaptıklarımı yesem keşke
tuana doğurmuş bu arada, okudum yazdıklarını.
çok üzüldüm göğüslerinin yara olmasına..
herkes de oluyo galiba, alışkın değiliz sonuçta.
gerçi bnmkiler azcık alışkın sayılır ama
kardelen 5233 akşam yazdığını ve şimdi yazdıklarını şimdi gördüm cnm..
geçmiş olsun, neden öle sıkıntılı çıkıyo acaba senin nst.
geçende de böyle bi hastane maceran olmuştu senin.
aslında bebeğiin gelişimi iyiyse ve senin karnındayken böyle tehlikeler varsa sezaryanla alsalar keşke..
gerçi normal doğum olsa çok daha iyi tabi ama sonuçta bebeğin de sağlığı önemli..
dr una sordun mu hiç bu konuyu???
ben de aradım bugün,benim çok sancım var diye korkuttum,sonra yalancı çobana dönmeyim diye kısa tuttum,ama birden paçaları tutuştu adamınhahahahaha bende güldüm walla simdi
benim eşim wardiyalı calısıyo. gündüzleri işe gec gittiği wakitler gece sancılarımda benle oturuyo, teselli hat safhada..
sabah gittiğinde bi ıhh mıhhh diyo aklı sıra kalktı yani
kendileriini uyanık zannediyolar
ama yokkkkkkkk bu gece intikam alıcam bildiğin.. zaten hep ohh ne güzel sen rahat bi hamilelik gecirdin diyip duruyodu.
bu gece biraz o da ceksin :94::94::94::94::94:
Kızlar disardayim.cepten giriyorum. Tansell den msj geldi.
''Tansel ben cnm dr yatis verdi bebek daha geride oyuzden ilac yerlestirip sanci gelmesini beklicez 10saati bulabilir dedi gerekirse epidurali öneririmdedi sabaha kadar olmazsa sabah sezeryana alicak doktorum.kizlar cok dua edin arada telden baglanirim hepinizi öptüm.'' yazmış.
Hayırlısıyla doğum yapar inşallah. Dualariniza ihtiyacı var.
kızlar birşey soracağım doğumdan sonra tatile gitmek istiyoruz ama eşimin işi nedeni ile bayramda ancak gidebileceğiz
ramazan bayramında bebek çok küçük oluyor kurban bayramı ekim sonları o tarihlerde sizce tatile gidilir mi ege akdeniz sıcak olur mu ??