2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Canım Allah başka dert vermesin. En güzel diyet herşeyin zararlısından uzak durmak ve bol su içmek. Üç beyazdan uzak dursun bak nasıl gidiyor kilolar bir de kahvaltıda haşlanmış yumurta ve süt içmek iştahı keser.

canım benimkinin iştahı kesilmez ufak tefeğiz ikimiz de ama rahat 4 kişilik ailenin akşam yemeğini yiyip kalkıyoruz. babamlar bize geldiğinde ya da biz gittiğimizde adamlar sofradan kalkıyo ikimiz daha 20 dk yiyoruz haşlanmış yumurtadan salata yapsam 3 yumurtadan aşağı yemiyoruz ki yeşillik vs de var içinde. 5 yediğimizi hatırlıyorum beyaz ekmek aylardır yemiyoruz zaten,pasta börek de hiç sevmiyo yapsam koca tepsiyi ben bitiriyorum o yüzden yapmıyorum zaten. şekeri de azalttı bayağı ama kaldı kilolar işte adamcağız da.. ama sütü denemedik hiç yarın birer yumurta haşlayıp yanına da süt koyayım bari..
bu arada tavsiyelerin için sağol canım, hatta bi yerde duymuştum. emzirmeye başlarken bir öncesinde hangi göğsünüzden verdiyseniz ondan başlayın,yağlı tabaka orada kalıyor demişlerdi..
kızlar yaa ben artık kaçayım cvplarınızı gelince okurum inş.. birkaç saate misafir geliyo ben 3 saattir geçmiş okuyormuşum.. kaçtım ben byyy.. tansell canım hbrini merakla bekliyorum..

Son düzenleme:
valla hiç bilmem ben diyet falan
doğumdan sonra öğrenicem heralde şu 17 kiloyu vermek için

hoşgeldin canım
emzirme işi tecrübeyle oluyor zaten, hatanı anladıysan ne güzel
bakalım bizler neler yapıcaz merak ediyorum
pijama gecelik ben ikisini de götürücem
peki hasta bezi falan kullandın mı sen?
bir de kilotların nasıldı

evet ona dikkat edin kızlar sütün ilk kısmı gazlı kısmıdır son kısmı ise yağlı kısmıdır bi göğsünüzü bitirine kadar emzirinki yağlı kısmını alsın bebiş tecrübeyle sabit ayrıca tam boşaltmazsanız mastit olursunuzki o çok daha kötü

selam haziran annelerii, yokmu doğuran falan duruldumu bizim haziran annelerimiz yanii
çok sıcak buna rağmen iş güç yapmaya çalışma çabalarım devam ediyorr
çok şükür ki yemeğim varr

amannnnn ömrüm diyet yapmakla geçti...
hayatımda bir kere 45 kg. oldum o da ilkokul 5. sınıftaydım
evlenirken 73-74 kg. arası gidip geliyordum...
sonra d.kontrol hapı kullandım...bıraktım 8 ay kullanıp,
şimdi hiçççç umursamadan yemenin dayanılmaz zevkini yaşıyorum...
Rabbim hayırlısını versin,elbet verilir ne yapayım...oğlum sağ olsun da tek...

Son düzenleme:
Kızlar disardayim.cepten giriyorum. Tansell den msj geldi.

''Tansel ben cnm dr yatis verdi bebek daha geride oyuzden ilac yerlestirip sanci gelmesini beklicez 10saati bulabilir dedi gerekirse epidurali öneririmdedi sabaha kadar olmazsa sabah sezeryana alicak doktorum.kizlar cok dua edin arada telden baglanirim hepinizi öptüm.'' yazmış.

Hayırlısıyla doğum yapar inşallah. Dualariniza ihtiyacı var.

canım ya çok sevimdim şimdi
en geç yarın sabah begüm bebek geliyor
dualarımla seninle selma

hayırlısı olsun...Rabbim bir avazda kurtarsın arkadaşımızı...

Allah yardımcısı olsun, rahat bir doğum yapar inşAllahh..

kızlar yaklaşık birkaç saattir karnım ara ara taş gibi oluyo ve adet ağrısı gibi ağrı giriyo herkes doktora git bi baktır ne olduğunu bilemeyiz diyolar napçamı şaşırdım gitsemmi biraz daha beklesemmi bilemedim 5 dakikada bir tuvaletim geliyo gidip yapıyorum yan ı hep tuvalet hissim var gittiğimdede yapıyorum doğum habercisi olabilir mi acil cevap bekliyorum sizlerden

canım idrarını kontrol et su olabiilir benim suyum öyle geldi 5 dak bir tuvalete gidiyordumm akıyordu tuvalete kağıdına sil bi bak tamamen renksiz bişi idrar gibi sarı değil, bide kokla sekerli gibi bi kokusu varrr

dün annemin üst kat komşusu söyledi...
midem bulanmıştı doğuma gideceğim gün ve çok sık wc.ye çıkmıştım dedi...
istersen bir dr.a git cnm...

canım idrarını kontrol et su olabiilir benim suyum öyle geldi 5 dak bir tuvalete gidiyordumm akıyordu tuvalete kağıdına sil bi bak tamamen renksiz bişi idrar gibi sarı değil, bide kokla sekerli gibi bi kokusu varrr
evet renksiz ama hiç koklamadım şimdi yine geldi gidip bi bakıyım

cerser peki bebeğinin hareketleri nasıldı o haldeyken hareket ediyormuydu idrarıma baktım beyaz ama kokusunu alamadım en iyisi ben gideyim kendimide şartlandırmak istemiyorum boşu boşuna gitmiş olmak istemiyorum napçam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…