- 23 Eylül 2010
- 332
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #35.621
kızlar yaa benim kociş şişmanladım diye çok üzülüyo.. çok uzun boylu değiliz biz ailecek zaten.. adamcağız 70 falandı evlendiğinde. yedire yedire adamı 80 ettim sonunda. sabah hastanede tartılmış 76 çıkmış çok sevinçliydi, kaç gündür sabahları akşamları yemek değil sadece karpuz ekmek ve yarım kibrit kutusu kdr peynir yiyor. göbek erimişti aslında. sonra şeytan dürttü dışarıda bi yerde daha tartılayım dedi bi çıktı 80.5 yanlıştır belki diyip ben çıktım ortalama kilomdan 1.5 fazla gösterdi. bunun fazlası var 1.5 sen canını sıkma dedim. fazlası olsa ne çıkar sonuç yine 79 dedi. o saatten beri çocuk gb astı suratını yazık yaa.. boğazını da tutamıyo. bi ara o zayıflasın diye diyetvari takıldık,bu sefer de bebişle ben kilo alamadık vazgeçtik. pişirince yiyo da,yeme desem kesin küser de napiyim ben bu adama?? bildiğiniz bi diyet falan var mı acil kilo verdiren sağlıklı cinsinden.. diyetisyene gitmiyo yapamayacağım şeye başlamam diye. bari evde diyet başlatayım diyorum,amerikan kalp vakfının diyetini yapıyordu yıllar önce annem. 3 günde 4 kilo verip bir hafta bekliyordu. ii oluyodu. 4 kilo verse toparlar biraz kendini zaten. yalnız nette bulduğumdan farklıydı sanki annemin diyeti:44::44: güzel diyet duyan,bilen varsa beri gelsin
Canım Allah başka dert vermesin. En güzel diyet herşeyin zararlısından uzak durmak ve bol su içmek. Üç beyazdan uzak dursun bak nasıl gidiyor kilolar bir de kahvaltıda haşlanmış yumurta ve süt içmek iştahı keser.