2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selam annisler:KK3:
Bugun bebisimize yatak aldik. Bizim evde 1 yatak odasi oldugu icin odaya sigacak birsey aldik. Zor tuttum kendimi daha fazla birseyler almamak icin :26:

Bende surekli acikiyorum resmen 1 haftada 1 kilo aldim.Az once yedim birseyler ama hala acim. Ne yesem diye dusunuyorum.
canım çok merak ettim, yatağın fotosunu bizimle paylaşır msn????

hmnoglu yoğurdun nasıl oldu canım :) isimlerinizi bilmedğim için nickinzle hitap ediyorum kızlar kusura bakmayın :KK24:
kızlar aynı anda aynı şeyleri denemişiz :) ben iki gün önce yaptığım yoğurdu şimdi afiyetle yiyorum. annem de tam not verdi tam bebeğin yiyeceği gibi, ekşi de değil dedi :KK16::KK16: umarım sizinkiler de güzeldir..

selamünaleyküm hanımlar bayadır giremedim, giriyorum ama okuyup çıkıyorum uçmuş sayfalar ben bu çarşamba doktora gidicem hayırlısıyla inşALLAH geçen ayın 23 ünde gitmiştim,kızlar size doktorunuz ters ters konuştumu hiç ben doktorumu değiştiricem bu ay başka doktordan randevu aldım, olayıda anlatayım geçen ay gittiğimizde test yapılacak demişti doktor 4 lü test bende doktora bu testi yapmak zorunlumu diye sordum gayet doğal bir soru yani bana göre, doktor sinirli sinirli hayır yaptırmak zorunda değilsiniz dedi ondan önceki randevumda normal hamilelik testleri yapılmamıştı onları yaptıracaktım kan testi şeker filan işte, bu testlerin hiçbirini yaptırmak zorunda değilsin diye kızdı neyse ses etmedim ultrason muayenesine geçtim insan merak ediyo 16 haftalıktı bebeğim cinsiyeti belli olurmu acaba diye sordum yine sinirli cevap verdi biz sadece cinsiyete bakmıyoz gördüğünüz gibi sağlığınada bakıyoz diye tabikide sağlıklı olması benim için önemsizmi ya sinir oldum, her ultrason muayenesinde tam karnımda cihaz bebeğe bakıyor bir telefon 5 dakika onunla konuşuyo birde hastanenin baş hekimi diye gidiyodum sinir oldum gitmiycem o doktora, ne kiosunu söyledi ne boyunu söyledi bak bebeği görüyomusun diyo eeee görüyorum diyorum şu eli şu kolu şu kafası ultrason resmi bile vermicekti kızım etrafımda dönüyodu kardeşime bakıcam diye ona verdi bir resim üstünde hiç bişey yazmıyor boy kilo hiç bişey
canım bence de değiştir sen o dr u. yaptıkları çok ayıp. :KK20::KK20: insana önem vermeyen dr ları hiç sevmiyorum ben...

hmnoglu yoğurdun nasıl oldu canım :) isimlerinizi bilmedğim için nickinzle hitap ediyorum kızlar kusura bakmayın :KK24:

yok canım önemli değil. ismim esra:KK34:
yoğurt oldu, öyle sulu da olmadı ama sanki biraz süt tadı gibi oldu. ama yenir yani, yenmicek gibi değil:KK1::KK1::KK1:

bu arada ben çok kilo alıyorum yaaa. 62 den 67buçuğa çıktım 18 haftada:KK5::KK5::KK5::KK5: hadi beni teselli edin:KK25::KK25:

ayrıca bizim bebiş eşimin tarafının ilk torunu, uzun sürede tek olacak gibi.:nazar: ayrıca erkek çocuğa ç.ok düşkünler, benim bebiş de pipili çıktı:KK9: daha şimdiden doğum sonrası masraflarını amcası üstlendi (amcamız bekar):KK9: babaanne de emekli maaşını harcamıyomuş, biriktiriyomuş ne yapcaksa acaba?:KK1::KK1:

ben bu kadar ilgi görmüşken kendime de bişiler istesem diyorum, şımarsam azcık diyorum nasıl olur?:KK1::KK1::KK1:

kızlar aynı anda aynı şeyleri denemişiz :) ben iki gün önce yaptığım yoğurdu şimdi afiyetle yiyorum. annem de tam not verdi tam bebeğin yiyeceği gibi, ekşi de değil dedi :KK16::KK16: umarım sizinkiler de güzeldir.....

ben de prova olsun diye yapmıştım işte. eh oldu sayılır ben daa kimseye tattırmadım. yarın annemler gelicek onlar baksın bakalım tadına:KK34:

yok canım önemli değil. ismim esra:KK34:
yoğurt oldu, öyle sulu da olmadı ama sanki biraz süt tadı gibi oldu. ama yenir yani, yenmicek gibi değil:KK1::KK1::KK1:

bu arada ben çok kilo alıyorum yaaa. 62 den 67buçuğa çıktım 18 haftada:KK5::KK5::KK5::KK5: hadi beni teselli edin:KK25::KK25:

ayrıca bizim bebiş eşimin tarafının ilk torunu, uzun sürede tek olacak gibi.:nazar: ayrıca erkek çocuğa ç.ok düşkünler, benim bebiş de pipili çıktı:KK9: daha şimdiden doğum sonrası masraflarını amcası üstlendi (amcamız bekar):KK9: babaanne de emekli maaşını harcamıyomuş, biriktiriyomuş ne yapcaksa acaba?:KK1::KK1:

ben bu kadar ilgi görmüşken kendime de bişiler istesem diyorum, şımarsam azcık diyorum nasıl olur?:KK1::KK1::KK1:

Adasimm bos ver can bogazdan gelir... 30 kilo alanlar var dogumdan sonra azicik dikkat ettikden sonra ve emzirdikden sonra hepsi gidiyor ozellikle ilk dogum yapanlarda cok sorun olmuyor takma kafana....

Hamisliginin keyfini sur :KK34:

MasaALLAH senin oglusuna, demek ki simdiden bekliyeni cok bence firsat bu firsat sende nazlan isteklerin varsa soyle.

Isteyenin bir yuzu vermiyenin....... :KK1:

$20111205069.jpg

kızlar şuna bakınn :KK16: sadece8.90tl :KK1:

Aynennnnn bende cok merak ediyorumm fetih 1453'u...

Haa birde Ata demirerin yeni filmide guzele benziyor :KK9:

hoşgeldin canım
nasılsın görüşmeyeli....benim yavru 1 hafta geriden geliyordu ya,maşallah kapattı aradaki farkı....
dr. amcamız en son 3 ocak ta %80 kız demişti
kesin sonucu 31 ocak ta öğreneceğiz....bakalım hayırlısı...senin cinsiyet kız dı sanki di mi yanlış hatırlamıyorsam....

meslektaşım varmış topicte haberim yok....
tlf.un alarmını kurmadan geceleri uykuya dalmak 15 gün boyunca
işte en güzel yanı bu....

Hmm evet trde 15 tatiller baslamisti demi. Hadi hayirli olsun cok iyi denk gelmis yavas yavas agirlasmaya baslamistirsin.

vallahi allaha şükür pek ağırlaşma yok,arkadaşıma diyorum bak kıpırdıyo hissediyon mu ki dio?evet dedim,ayyy dio senin karnın çıkmadı ya sanki 2 3 aylık gibi geliyo:)

X