- Konu Sahibi TwoPrincess
- #3.061
canım çok merak ettim, yatağın fotosunu bizimle paylaşır msn????Selam annisler
Bugun bebisimize yatak aldik. Bizim evde 1 yatak odasi oldugu icin odaya sigacak birsey aldik. Zor tuttum kendimi daha fazla birseyler almamak icin :26:
Bende surekli acikiyorum resmen 1 haftada 1 kilo aldim.Az once yedim birseyler ama hala acim. Ne yesem diye dusunuyorum.
kızlar aynı anda aynı şeyleri denemişiz :) ben iki gün önce yaptığım yoğurdu şimdi afiyetle yiyorum. annem de tam not verdi tam bebeğin yiyeceği gibi, ekşi de değil dedi umarım sizinkiler de güzeldir..hmnoglu yoğurdun nasıl oldu canım :) isimlerinizi bilmedğim için nickinzle hitap ediyorum kızlar kusura bakmayın
canım bence de değiştir sen o dr u. yaptıkları çok ayıp. insana önem vermeyen dr ları hiç sevmiyorum ben...selamünaleyküm hanımlar bayadır giremedim, giriyorum ama okuyup çıkıyorum uçmuş sayfalar ben bu çarşamba doktora gidicem hayırlısıyla inşALLAH geçen ayın 23 ünde gitmiştim,kızlar size doktorunuz ters ters konuştumu hiç ben doktorumu değiştiricem bu ay başka doktordan randevu aldım, olayıda anlatayım geçen ay gittiğimizde test yapılacak demişti doktor 4 lü test bende doktora bu testi yapmak zorunlumu diye sordum gayet doğal bir soru yani bana göre, doktor sinirli sinirli hayır yaptırmak zorunda değilsiniz dedi ondan önceki randevumda normal hamilelik testleri yapılmamıştı onları yaptıracaktım kan testi şeker filan işte, bu testlerin hiçbirini yaptırmak zorunda değilsin diye kızdı neyse ses etmedim ultrason muayenesine geçtim insan merak ediyo 16 haftalıktı bebeğim cinsiyeti belli olurmu acaba diye sordum yine sinirli cevap verdi biz sadece cinsiyete bakmıyoz gördüğünüz gibi sağlığınada bakıyoz diye tabikide sağlıklı olması benim için önemsizmi ya sinir oldum, her ultrason muayenesinde tam karnımda cihaz bebeğe bakıyor bir telefon 5 dakika onunla konuşuyo birde hastanenin baş hekimi diye gidiyodum sinir oldum gitmiycem o doktora, ne kiosunu söyledi ne boyunu söyledi bak bebeği görüyomusun diyo eeee görüyorum diyorum şu eli şu kolu şu kafası ultrason resmi bile vermicekti kızım etrafımda dönüyodu kardeşime bakıcam diye ona verdi bir resim üstünde hiç bişey yazmıyor boy kilo hiç bişey