2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

herkese günaydın ve hayırlı cumalar. canım çok sıkkın

kızlar sıkmayın canınızı şu topikte canı en sıkkın olan kişi benim olmam gerekiyor ama Allahın izniyle pozitif düşünmeye çalışıyorum sağlığınız ve bebişleriniz iyiyse vara yoğa sıkmayın canınız derim çünkü gerçekten kimse için üzülmeye değmiyor bazı tecrübelerden sonra insan bunu anlayabiliyor malesef..

kızlar noluyo bze yaa bnmde canım sıkkındı kaç gndür sanırım iice duygusallaşıyomuyuz neyz herşeyi kafaya takıyorum eşimi yaptıklarını çokmu ilgi ister olduk acaba yaaaa

Ya bu hareketli avatarları farklı mı yükleme şekli ben bildiğim gibi yaptım ama hereketsiz oldu

çok haklısın öznurcum. şu hayatta insanın başına herşey gelebeiliyor, hiç beklemediği insanlardan hiç beklemediği lafları duyabiliyor. ama ölüm hariç herşeyin çaresi var çok şükür. bakın bu mübarek günlerde dua edelim bol bol. biz iki canlıyız. hem kendimiz için hem başkaları için ettiğimiz dualar kabul olur Allah ımın izniyle.
gerçi insan böyle anlatmak istiyo bazen skıntılılarını, işte burda açılıveriyo...

evt ayenen bana bakarsanız toptan canım sıkkın olması lazım gün geçtikçe hareketlerini net hissettikçe korkularım 2 ye katlanıyor dün evde yanlzıdım oturdum iyice agladım agladım rahatladım az

yolacam ama
senin neyin varmış inşallah 3 hafta sonra güzel haber alacaksın ve içimizde en garanti en rahat sen olacaksın!!!!!

kızlar noluyo bze yaa bnmde canım sıkkındı kaç gndür sanırım iice duygusallaşıyomuyuz neyz herşeyi kafaya takıyorum eşimi yaptıklarını çokmu ilgi ister olduk acaba yaaaa

aynen ben de öyleyim valla. benim eşim muhasebeci, bu ay da çok yoğunlar. dün akşam eve 11 buçukta geldi, oturdum ağladım
o da diyo niye ağlıyosun

kafayı takmamaya çalış diyeceğim,ama insanın elinde değil.bebişini düşün.bu hayırlı günde allah tüm sıkıntılarımızı geride bırakmayı nasip etsin.
günaydın kızlar
benim akşam sol ayağım şişti :26:
çok erken başladı yaaa
ayy ayak şişmesi migeçmiş olsun canım.sanırım tuzu yok edeceğiz hayatımızdan.

hayırlı cumalar,niye herkesin canı bu kadar sıkkın e oluyor,nazara mı geliyoruz,,inanır mısınız bilmem ama nazar boncuğu taşısak ii olur belki de

evt ayenen bana bakarsanız toptan canım sıkkın olması lazım gün geçtikçe hareketlerini net hissettikçe korkularım 2 ye katlanıyor dün evde yanlzıdım oturdum iyice agladım agladım rahatladım az
bnde haftalar ilerledikçe korkularımda artıyo her an dua war azımda sen aynı acıları yaşatma diye nasıl geçicek hilma zaman bzm için bakıyorum herkes bşler almaya başlamış bn elimi hiçbşye uzatamıyorum yaaa allah bu sefer yüzümüze gülsün işlhh cnmm bu korkular geçmicek sanırımm
aynen ben de öyleyim valla. benim eşim muhasebeci, bu ay da çok yoğunlar. dün akşam eve 11 buçukta geldi, oturdum ağladım
o da diyo niye ağlıyosun

yaa dimi bnde öleym işte her zmn ewe gelir yemek yeriz pcyi alır brz oyalanır bn niye bnle ilgilenmiyonda pcyi alıyon diyom uykusu geliyo yatalım diyo niye yatıyos diyom her fırsatta bozuluyorum ya ufffff
dün akşam arkadaşlarla dışarı çıkabilirim dedi kıyameti koparttım nere gidiyon başka yerlerimi gidiyon diye
adamın aklında yoksa bile sokacam diyede korktum snr yaaa

aynen canım aynen bazen olanları bi açıp bakayım eksik varsa bişi alayım diyorum inan gözüm bile gitmiyo... sonu nasıl olacak hayırlı olur inş. Rabbim aynı acıyı daha yaşatmasın.. hiç kesin konuşamaz olduk eşimde bende şunu yaparız ederiz diyemiyorum nasip olursa sağ salim bi gelsin hele cümleler hep böle başlıyo..Allah yardım etsin cümlemize

az önce sağlık ocağına gittim tetanoz aşısını sormaya gelmişken kalp sesi dinleyim dedim ebe kaç haftalık dedi 17 dedim
17. haftada duyamayabiliriz dedi
nasıl duyulmaz, steteskopla mı dinliyosunuz dedim

kadın kızardı bozardı hamilelik sinirine veriyorum bişey demiyorum dedi
diyebilirsiniz sorun değil gayet de haklıyım çatır çatır cevabımı da veririm dedim
işim var diye gitti, bulaşmadı bana

kadın dogru sölemiş net duyulamayabiliyo ellerindeki cihazla...

cnm günaydın bende öyleydim dün ve bebeğiminde benimle kasıldığını hissettim..cnm kendimiz neyse de o günahsızların suçu ne ki?
çok zor ama biraz rahat olmaya çalışmalıyız..

hayırlı cumalar cnm Allah razı olsun..
evt zaten bulantılar ve idrar yollarındaki kum sancısı günlük hayatımı
son derece etkiliyor. iş yerinde gerildiğim yetmiyo bi de eşimin bu tavırları yıpratıyo beni..

hayırlı cumalar günaydın.. sana noldu cnm ya bizi bu halde üzenler utansın ne diyim ya...

ayyyyyyyy odadaki kızı bogacam yaa 100 kere dedim ojeden rahatsız oldugumu şimdi sordu oje sürsem rahatsız olurmusun diye evet dedim kapıyı açtı öle sürüyo ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:)) dün bnde gittim sonuç almaya gitmişken dinleyelimmi dedim yeni hemşire wardı 20. haftadan snr rahat dinleyebiliriz dedi
bndeeee bz diğer hemşireyle 14. haftadan snr dinledik sizin alette sorun war galiba dedim çıktım dinlemeden işlerine gelmiyo uraşmakta ondan öle diyolar

ayyyyyyyy odadaki kızı bogacam yaa 100 kere dedim ojeden rahatsız oldugumu şimdi sordu oje sürsem rahatsız olurmusun diye evet dedim kapıyı açtı öle sürüyo ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…