- 6 Eylül 2011
- 2.115
- 2
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.781
herkese günaydın ve hayırlı cumalar. canım çok sıkkın
Günaydın akillibidik. Tek ayak şişmesi pek normal gelmedi bana. Lütfen takip et. Umarım en yakın zamanda iner. Geçmiş olsun.
kızlar sıkmayın canınızı şu topikte canı en sıkkın olan kişi benim olmam gerekiyor ama Allahın izniyle pozitif düşünmeye çalışıyorum sağlığınız ve bebişleriniz iyiyse vara yoğa sıkmayın canınız derim çünkü gerçekten kimse için üzülmeye değmiyor bazı tecrübelerden sonra insan bunu anlayabiliyor malesef..
kızlar sıkmayın canınızı şu topikte canı en sıkkın olan kişi benim olmam gerekiyor ama allahın izniyle pozitif düşünmeye çalışıyorum sağlığınız ve bebişleriniz iyiyse vara yoğa sıkmayın canınız derim çünkü gerçekten kimse için üzülmeye değmiyor bazı tecrübelerden sonra insan bunu anlayabiliyor malesef..
kızlar sıkmayın canınızı şu topikte canı en sıkkın olan kişi benim olmam gerekiyor ama Allahın izniyle pozitif düşünmeye çalışıyorum sağlığınız ve bebişleriniz iyiyse vara yoğa sıkmayın canınız derim çünkü gerçekten kimse için üzülmeye değmiyor bazı tecrübelerden sonra insan bunu anlayabiliyor malesef..
kızlar noluyo bze yaa bnmde canım sıkkındı kaç gndür sanırım iice duygusallaşıyomuyuz neyz herşeyi kafaya takıyorum eşimi yaptıklarını çokmu ilgi ister olduk acaba yaaaa
yolacam ama
senin neyin varmış inşallah 3 hafta sonra güzel haber alacaksın ve içimizde en garanti en rahat sen olacaksın!!!!!
günaydın herkese.
ben bugün pek iyi değilim ya. dün canım bişeye çok sıkıldı. akşam karnım ve kasıklarım çok ağrıdı. korktum çok. gece üç buçuktan sonra da uyuyamadım. uykusuzum bi de. umarım bugün güzel bi gün olur.
ayy ayak şişmesi migünaydın kızlar
benim akşam sol ayağım şişti :26:
çok erken başladı yaaa
bnde haftalar ilerledikçe korkularımda artıyo her an dua war azımda sen aynı acıları yaşatma diye nasıl geçicek hilma zaman bzm için bakıyorum herkes bşler almaya başlamış bn elimi hiçbşye uzatamıyorum yaaa allah bu sefer yüzümüze gülsün işlhh cnmm bu korkular geçmicek sanırımmevt ayenen bana bakarsanız toptan canım sıkkın olması lazım gün geçtikçe hareketlerini net hissettikçe korkularım 2 ye katlanıyor dün evde yanlzıdım oturdum iyice agladım agladım rahatladım az
aynen ben de öyleyim valla. benim eşim muhasebeci, bu ay da çok yoğunlar. dün akşam eve 11 buçukta geldi, oturdum ağladım
o da diyo niye ağlıyosun
bnde haftalar ilerledikçe korkularımda artıyo her an dua war azımda sen aynı acıları yaşatma diye nasıl geçicek hilma zaman bzm için bakıyorum herkes bşler almaya başlamış bn elimi hiçbşye uzatamıyorum yaaa allah bu sefer yüzümüze gülsün işlhh cnmm bu korkular geçmicek sanırımm
yaa dimi bnde öleym işte her zmn ewe gelir yemek yeriz pcyi alır brz oyalanır bn niye bnle ilgilenmiyonda pcyi alıyon diyom uykusu geliyo yatalım diyo niye yatıyos diyom her fırsatta bozuluyorum ya ufffff
dün akşam arkadaşlarla dışarı çıkabilirim dedi kıyameti koparttım nere gidiyon başka yerlerimi gidiyon diye
adamın aklında yoksa bile sokacam diyede korktum snr yaaa
az önce sağlık ocağına gittim tetanoz aşısını sormaya gelmişken kalp sesi dinleyim dedim ebe kaç haftalık dedi 17 dedim
17. haftada duyamayabiliriz dedi
nasıl duyulmaz, steteskopla mı dinliyosunuz dedim
kadın kızardı bozardı hamilelik sinirine veriyorum bişey demiyorum dedi
diyebilirsiniz sorun değil gayet de haklıyım çatır çatır cevabımı da veririm dedim
işim var diye gitti, bulaşmadı bana
günaydın herkese.
ben bugün pek iyi değilim ya. dün canım bişeye çok sıkıldı. akşam karnım ve kasıklarım çok ağrıdı. korktum çok. gece üç buçuktan sonra da uyuyamadım. uykusuzum bi de. umarım bugün güzel bi gün olur.
Günaydın hamişler hayırlı cumalar..ben dün akşam hepiniz için dua ettim..sizlerde beni unutmayın olurmu dualarınızda..
canım bulantıların ne kadar kötü olduğunu bilirim inş. en kısa zamanda geçer..eşininede ne diim canım böyle erkekler var malesef benimki hamile kaldığımdan itibaren gayet hassas davranıyor saolsun ama bazen odunlaştığı oluyor :)) inş.senin eşinde sana gereken özeni gösterir canım..üzme kendinide bebeğinide.
az önce sağlık ocağına gittim tetanoz aşısını sormaya gelmişken kalp sesi dinleyim dedim ebe kaç haftalık dedi 17 dedim
17. haftada duyamayabiliriz dedi
nasıl duyulmaz, steteskopla mı dinliyosunuz dedim
kadın kızardı bozardı hamilelik sinirine veriyorum bişey demiyorum dedi
diyebilirsiniz sorun değil gayet de haklıyım çatır çatır cevabımı da veririm dedim
işim var diye gitti, bulaşmadı bana