- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.761
günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnn........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnn........
gunaydin hilma
nasılsın zynp..............
uykusuz ama iyiyim Sen nasilsin
Ben bugun bebisi hissettim mi hissetmedim mi emin degilim. Kimi baloncuk gibi hissediyormus. Ama ben gaz mi diye de dusunmeden edemedim :26:
Hissedenler bilir belki anlatsam gaz mi bebis mi diye
Ben gecen ebeye gittigimde bebisin kalbini dinledi sol tarafda buldu kalp atisini. Bu sabahda boyle sanki baloncuk sisti patladi gibi. Boyle baya bi pat diye patladigini hissedersin gibi. Tekme mi desem oyle birsey gibiydi. 2 defa oldu. Sanki sisti sisti patladi
ama gazdir gaz diye pek onemsemedim
olabilir ilk hamileliğinmi ben hissetmeye başlayalı çok olduda herkes farklı hissediyo kimi kelebek falan dio kimi balon falan diyo
evet ilk hamileligim. Herkes erkenden hissetmis :18:
mrb kızlar nasılsınız?
ben kötüyüm bulantı ilacımı almadım dün geceden beri yediğim çıkıyo..
yeni toparlanyrm..üstelik eşimle de kavgalıyız hasta olduğumu bile bile bu saate kadar
ne eve geldi ne de aradı çok kötüyüm ağlıyıp duruyorum..
günaydın herkese.
ben bugün pek iyi değilim ya. dün canım bişeye çok sıkıldı. akşam karnım ve kasıklarım çok ağrıdı. korktum çok. gece üç buçuktan sonra da uyuyamadım. uykusuzum bi de. umarım bugün güzel bi gün olur.
günaydın kızlar
benim akşam sol ayağım şişti :26:
çok erken başladı yaaa
Günaydın canım. Dünü geçmişte bırak, bebişini de kendini de üzme artık. Ne olduysa eminim ondan kıymetli değildir. Çok geçmiş olsun.