2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

KIZLAr bugun 20.haftaya gırdım ve sabah tartıda tam 4 kılo almış olduğumu gördüm.çok mu normal mı acaba?sizler kaç kg aldnız?

ben de ara ara özellikle çikolata yediğimde hissediyorum da,dışarıdan biri dokununca yani babişler ne zaman hissedebilecek:KK1::KK1:

olabilir canım
ben de 16. haftalarda hissetmiştim yine

ben gidip oğluma bi kivi ısmarlayım :KK60:

afiyet olsun size....yarasın paşaya :))

KIZLAr bugun 20.haftaya gırdım ve sabah tartıda tam 4 kılo almış olduğumu gördüm.çok mu normal mı acaba?sizler kaç kg aldnız?

valla canım hiç almadım desem yeridir...sanırım iştahım yok :)

canım bence kırmızılarından da alabilirsin
ben kararsız kalmıştım zaten ikisinin arasında
bunun kızı erkeği yokki zaten

uyku tulumları resmen bedava kızlar
80 TL mother da
alın mutlakaaa!!!!!
Kış için çok lazım olacak benim hayatımı kurtardı

bebeğini düşün canım..o yüzden mutlu olmaya çalış oldu mu :KK66:

cnm tek tesellim o zaten fakat böyle bi eşden nasıl baba olacak onu da düşünmüyor değilim...

cnm ben geçen ay 3 kilo almıştım sanırım bu ay da bi o kadar aldım..

onu bende çok merak ediyorum ,,,bizimki öyle sabırsız ki :KK1::KK1::KK1:

benim de eşim merak ediyor.ben onun yerinde olsam acayip kıskanırdım yaa:KK1:

benim eşim neden merak etmiyor hamile olduğumu hissettirecek bişi yapmadı ya da söylemedi şimdiye kadar....

günaydın kk nın şeker hamişleri.... bizim oğlumuz biraz yaramaz da sabah 5 ten sonra uyuyamıyoruz bi türlü :KK1::KK1::KK1:
dün gelmedim, ne kdr ilerlemiş sflar.. oku oku yoruldum walla.... hepimize mutlu günler, hayırlı cumalar..

olacak tabi Allahın izniyle
bu akşam dua listesine ablanı da alalım

kızlar yaa nerde bu dua listesi bizi de alır mısınız? :KK17: biz de iki haftadır arkadaşlarla dua çekilişi yapıyoruz, kim kime çıkarsa ona dua ediyo. ne ağrım kaldı ne ağlamam çok şükür... bi de sen hamilesin duan kabul olur diye bana ismi çıkanlar pek seviniyo.. hamişler olarak birbirimize dua edersek çok güzel olur.. cuma saati var bi de bugün yani...

Hımmm bende zeytinyağını bi şişeye doldurup dışardada kullanacağım bide kirpiklerine badem yağı düşünüyorum uzun uzun olsun diye
ayy kuzum o gözüne kaçtı mı insanın bnim ağlayasım geliyo.. ki akıyo yağ olduğu için hemen.. dikkatli ol derim..

Sağol canım. Ablam da aşılama tedavisi görüyordu ama normal yolla hamile kalmıştı. Bizde kendimizi dediğin gii teselli ediyoruz inş öyle olur canım.
geçmişler olsun canım, allah yeni ve hayırlı bir evlat versin inş ablana da..

rica ederim ne demek
sabun tozu bunlar
belki bunlr bile zararlıdır ama daha zararsızını bilmiyorum
bir de amway ürünlerine bakıcam organik ya hani
ben gösterdiğim 3 ürünü de almayı düşünüyorum, hangisinden memnun kalırsam ona devam ederim artık
bu arada yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum
düşünenler için dalinin yumuşatıcısı da var

kızlar birkaç haftadır gülbende ziraat mühendisi gelip doğal bulaşık ve çamaşır deterjanı yapıyordu. tam olarak öğreneyim atarım. okul için çıkışıma denk geldiğinden kaçırıyorum arada hazırlanırken.. ama yumuşatıcı gözüne sirke koyun diyordu hem antibakteriyel oluyormuş hem de yumuşatıp çamaşırların da renklerinin solmamasını sağlıyormuş.. bilginize...

çok hastayım eşim beni bekle beraber gidelim doktora dedi. gelmedi, neyse gittim geldim tansiyonmum düşmüş eve geldim kendimden geçtim. eşimi aradım maça gidecektim bugun bitsin hemen gelecem dedi. diyecek hiçbirşey bulamadım. ağlayıp durdum. yalnızım kimsem yok burda

canımcım, geçmişler olsun çok üzüldüm inan.. benim de eşim yanımda yok, annemde kalıyorum ama inan orada bile rahat edemiyorum. anne bile olsa hamilelik döneminde kaldıramıyo sanki beni.. o zamanlarda ben hep Allahım var ya o bana yeter diye düşünüyorum. beklentilerimi azaltıyorum insanlardan, o zaman daha az düşüyo tansiyonum sanki. bi de bacaklar havadayken meyve suyu, meyve ya da tatlı birşeyler ye, 10 dk da düzeliyo. bilgin olsun...

burdan bir arkadaş gitmişti dişçiye bu yüzden
paradontax diş macunu ve oral-b ultra hassas diş fırçası vermiş
benim de kanıyor çok olmasa bile
normalsanırım
ben de amwayin diş macununu kullanıyorum ve amway diş fırçasını
diş hekimi arkadaşım onu önermişti bana da

benim dudaklarım çok hassas olduğu için bir seneye yakındır paradontax kullanıyorum. içeriğindeki kimyasallar da diğer köpüren diş macunlarına göre daha az. tadından dolayı eşim çok sık kullanmıyor ama ben vazgeçemiyorum. eczacım tavsiye etmişti bana da.. kullanabilirsen diye 15 gün içinde alışıo insan demişti ben 1-2 güne alıştım tadına.

sipariş ediyorum canım..zaten kvalidemlere yatıya gittikçe kullancam..
sanırım buda onun için edeal ..dışarı çıkarken büyük kol çantaları ve şık ve güzeller
ondan alırım tamamdır :KK66:) sağol cnm..

sizde güle güle kullanın canım..
yaaa bu çantayı nereden alıyorsunuz? biri yrdcı olabilr mi????

Gunaydin anneler. Bu sabah nasilsiniz?:KK49:
Ben bugun cikip ilk defa bebisime birseyler alcam :26: O yuzden heycanliyim :KK1:

gunaydin herkese
umarim hepimiz icin guzel bir gun olur
ben okuldayim karnelerin dagitilmasini bekliyoruz cocuklarla

jang-bogo canim yumusatici icin sirke olayini duymustum
deterjani da paylasirsan sevinirim
dis macunu konusunda amwayda kimyasal yok o yuzden o da iyi bence
tadi kotuyse paradontax kullanamam ben
bir de cantayi sormussun
hepsiburadadan aldik canim

X