- 29 Temmuz 2008
- 3.312
- 34
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.741
KIZLAr bugun 20.haftaya gırdım ve sabah tartıda tam 4 kılo almış olduğumu gördüm.çok mu normal mı acaba?sizler kaç kg aldnız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ara ara hissediyorum ama emin de değilim :)
boloncuk patlaması gibi sanki, özellikle iki büklüm olduğumda :)
KIZLAr bugun 20.haftaya gırdım ve sabah tartıda tam 4 kılo almış olduğumu gördüm.çok mu normal mı acaba?sizler kaç kg aldnız?
olabilir canım
ben de 16. haftalarda hissetmiştim yine
ben gidip oğluma bi kivi ısmarlayım
ben de ara ara özellikle çikolata yediğimde hissediyorum da,dışarıdan biri dokununca yani babişler ne zaman hissedebilecek
ben de ara ara özellikle çikolata yediğimde hissediyorum da,dışarıdan biri dokununca yani babişler ne zaman hissedebilecek
bak utkueslem şunlara baksana
ben bunlardan da aldım
beğenirsen diye göstereyim dedim
Tchibo.com.tr || 3lü Fular Seti Yeşil Beyaz Mavi
Tchibo.com.tr || Erkek Uzun Kollu Body 86/92
Tchibo.com.tr || 2li Şapka Seti Turkuaz ve Açık Mavi
sanırım o 20. haftalardan sonra canım
onu bende çok merak ediyorum ,,,bizimki öyle sabırsız ki
bodyler bitmiş yaa (
Tchibo.com.tr || Bebek Pantolonu Mavi 98/104
beden olarak 62,68 çokmu küçük ya :)
sanırım 0-3 ay oluyor
canım bence kırmızılarından da alabilirsin
ben kararsız kalmıştım zaten ikisinin arasında
bunun kızı erkeği yokki zaten
bebeğini düşün canım..o yüzden mutlu olmaya çalış oldu mu
onu bende çok merak ediyorum ,,,bizimki öyle sabırsız ki
benim de eşim merak ediyor.ben onun yerinde olsam acayip kıskanırdım yaa
olacak tabi Allahın izniyle
bu akşam dua listesine ablanı da alalım
ayy kuzum o gözüne kaçtı mı insanın bnim ağlayasım geliyo.. ki akıyo yağ olduğu için hemen.. dikkatli ol derim..Hımmm bende zeytinyağını bi şişeye doldurup dışardada kullanacağım bide kirpiklerine badem yağı düşünüyorum uzun uzun olsun diye
geçmişler olsun canım, allah yeni ve hayırlı bir evlat versin inş ablana da..Sağol canım. Ablam da aşılama tedavisi görüyordu ama normal yolla hamile kalmıştı. Bizde kendimizi dediğin gii teselli ediyoruz inş öyle olur canım.
rica ederim ne demek
sabun tozu bunlar
belki bunlr bile zararlıdır ama daha zararsızını bilmiyorum
bir de amway ürünlerine bakıcam organik ya hani
ben gösterdiğim 3 ürünü de almayı düşünüyorum, hangisinden memnun kalırsam ona devam ederim artık
bu arada yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum
düşünenler için dalinin yumuşatıcısı da var
çok hastayım eşim beni bekle beraber gidelim doktora dedi. gelmedi, neyse gittim geldim tansiyonmum düşmüş eve geldim kendimden geçtim. eşimi aradım maça gidecektim bugun bitsin hemen gelecem dedi. diyecek hiçbirşey bulamadım. ağlayıp durdum. yalnızım kimsem yok burda
burdan bir arkadaş gitmişti dişçiye bu yüzden
paradontax diş macunu ve oral-b ultra hassas diş fırçası vermiş
benim de kanıyor çok olmasa bile
normalsanırım
ben de amwayin diş macununu kullanıyorum ve amway diş fırçasını
diş hekimi arkadaşım onu önermişti bana da
yaaa bu çantayı nereden alıyorsunuz? biri yrdcı olabilr mi????sipariş ediyorum canım..zaten kvalidemlere yatıya gittikçe kullancam..
sanırım buda onun için edeal ..dışarı çıkarken büyük kol çantaları ve şık ve güzeller
ondan alırım tamamdır ) sağol cnm..
sizde güle güle kullanın canım..