2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

üzülme tatlım..benimkide öyle malesef :) ama bi zaman sonra alışıyo insan...
o yüzden ağlama ve kafana takma

ferdamm amway mi paradontax mı ???

bu arada bebek bakım çantası almıştın ya
nasıl içi falan büyük mü kullanışlı mı??
bende almayı düşünüyorumda mavisini..

sarıbeybicim eşin seni üzmüş anladığım kadarıyla,kendini yıpratma canım bebeğin hissediyor annesi....umursama lütfen....

bir süredir gelememiştim kızlar....cinsiyeti belli olmayanlar oldu mu peki söylenenin tersi çıkan değişen

sarıbeybicim eşin seni üzmüş anladığım kadarıyla,kendini yıpratma canım bebeğin hissediyor annesi....umursama lütfen....

kızlar elimde değil normalde takarım herşeyi kafama
hamile olunca daha hassas oluyo insan

canım peki bilgin vardır diye soruyorum. acaba k.köy civarından servis falan var mıdır, ya da nasıl gidebilirim. bi de c.tesi daha devam ediyor değil mi?

valla canım hangisini daha kolay bulabilirsen dicem ama parodontax heryerde vardır
amway için satan birini bulman lazım
istersen paradontax al dene bi

çantanın içi çok güzel canım geniş ve kullanışlı
tabi ki 150tllik çantaların şıklığı yok
ama kalite olarak bence yeterli
dur resimlerini çekip ekleyim sana
resmi de ordaki resimden biraz farklı
bak öyle al canım bekle

samsun gibi bir yerde de bulamam herhalde
neyse paradontax'ı bi deneyeyim sağol cnm..
tamam tatlım bekliyorumm..

arkadaşlar 16 haftalıkken doktor bebğimin cinsiyetine kıza benziyor dedi.kesin mi dedim yok kesin değil dedi.ondan sonra 3 kez daha gittim ultrasonda baktı.hep arkası dönüktü tahmin bile yapamadı.10 gün sonra tekrar gideceğim.kıza benziyor dediğini kesin olarak kız olarak anladım ama olmayabilirmi acaba ne dersiniz??şuan 19+4 haftalık bebeğim

Son düzenleme:

sen de güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…