2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selam kızlar! ben de sizin gibi kızım ha doğdu ha doğacak derken bütün vaktimi bu forumda geçiriyordum, şimdi ise onunla uğraşmaktan (18 ay 2 haftalık) hiçbirşeye vakit bulamıyorum hatta foruma nasıl giriyoruz konu açıyoruz falan unutmuşum. Bu bölüme bir konu açmaya çalıştım ama bu denemede de başaramadım neyse daha sonra tekrar dener beceririm diye düşünüyorum :KK1:

Size söylemek istediğim şuydu öncelikle herşey doğada olduğu gibi mükemmel bir şekilde tamamlanıyor size sadece bu sürecin tamamlanmasını beklemek düşüyor. Bu süreci stress içinde ya da sakin bir biçimde geçirmek size kalmış ama sonuçta mükemmel bir sistem var ve o tamamlanıyor, en sonunda bütün stresli günler yanınıza kar kalıyor :KK51:

asıl paylaşmak istediğim yurtdışında oturuyorum ve son 6-7 aydır yurtdışında satış yapan %100 organik bebek kıyafetleri satan bir internet mağazam var ve şimdi ise ona Türkçe dilini de ekleyerek Türkiye"ye de satış yapmayı istiyorum. Eğer aynı arayışta olan anneler varsa siteme bir göz atsınlar !

JoJo BeBe | Natural Bamboo and Organic Cotton Baby Clothing 0-24 months

sevgiler...

Bu arada unuttum söylemeyi gönderi ücreti sadece 6 euro ve yazlık sezon kıyafetleri şubat ayı sonunda sitede olacak...

merhaba hanimlar, ben (inş) temmuz annesi olacağım.:KK16: 16. haftadayım. bildiğim kadarıyla 20-22 haftalarda ayrıntılı ultrasona giriliyor. bebeğin tüm organlarını detaylı bi şekilde görmek için. şuan gittiğim hastanede 4 boyutlu ultrasonla radyoloji uzmanı bu değerlendirmeyi yapıyormuş ve fiyatı 220 tl. (sigorta farketmiyor) sormak istediğim, aranızda detaylı ultrasona giren var mı?

ben detaylı ultrasona girdim canım..

ya kızlar benim aklıma ne takıldı::KK53:
hani şimdi emzirirken memişler yara olmasın diye krem sürcez ya biz lansinoh vb kremleri, e bebişi emzirirken onun ağzına gitmicek mi? ona zararlı olmaz mı bu kremler.
e zırt pırt silcezm mi biz bunları, malum ilk doğduğunda sık sık emzircez ya. bu konuda tecrübesi oılanlar beni aydınlatabilir mi :KK28::KK28::KK28::KK28:

kızlar, tahinin üzerinde biriken yağ göğüs uçlarının çatlamaması için birebirmiş.4 hafta önceden kullnamaya başlarsanız eğer bişicik olmuyomuş hem % 100 doğal.

o yara öyle berbat bişeykı ınşallah yaşamazsınız.benım öyle kötü olmuştu kı kızım uyanıp da emmek ısteyecek dıye aklım çıkıyodu.denemediğim şey kLMdı artık uçları kopmak uzereydı ağlaya ağlaya emzırıyodum valla.3-4 aylıkken alıştı artık herhalde kendılığınden gectı.

o kremelerı emzırmen bıttıkten sonra surüceksın.bı daha kı emzırmeye kadar vucudun emer zaten bebeğin ağzına gelmez.hoşi gelse de bebeğe bı zararı yok zaten.ama benden sıze tavsıye doğumdan önce surmeye başlayın.

slm kızlar..

diş etlerim çok kanamaya başladı..açıkcası doktorada görünmedim..
aranızda doktora görünüp tavsiye alan varmı?

slm kızlar..

diş etlerim çok kanamaya başladı..açıkcası doktorada görünmedim..
aranızda doktora görünüp tavsiye alan varmı?

burdan bir arkadaş gitmişti dişçiye bu yüzden
paradontax diş macunu ve oral-b ultra hassas diş fırçası vermiş
benim de kanıyor çok olmasa bile
normalsanırım
ben de amwayin diş macununu kullanıyorum ve amway diş fırçasını
diş hekimi arkadaşım onu önermişti bana da

mrb kızlar nasılsınız?
ben kötüyüm bulantı ilacımı almadım dün geceden beri yediğim çıkıyo..
yeni toparlanyrm..üstelik eşimle de kavgalıyız hasta olduğumu bile bile bu saate kadar
ne eve geldi ne de aradı çok kötüyüm ağlıyıp duruyorum..

mrb kızlar nasılsınız?
ben kötüyüm bulantı ilacımı almadım dün geceden beri yediğim çıkıyo..
yeni toparlanyrm..üstelik eşimle de kavgalıyız hasta olduğumu bile bile bu saate kadar
ne eve geldi ne de aradı çok kötüyüm ağlıyıp duruyorum..
ay canım yapmayın böyle ya
eşinin de işi vardır canım arar birazdan ya da gelince ilgilenir mutlaka
hala bulantı çekiyosun ne kötü
geçmiş olsunn

ay canım yapmayın böyle ya
eşinin de işi vardır canım arar birazdan ya da gelince ilgilenir mutlaka
hala bulantı çekiyosun ne kötü
geçmiş olsunn

yok cnm mesaisi 5 te bitiyor..çoktan gelmiş olmalıydı.
hasta olduğumu da biliyor insan aramazmı ya
evt halen şiddetli bulantı çekiyorum sanırım birazda stresten.

yok cnm mesaisi 5 te bitiyor..çoktan gelmiş olmalıydı.
hasta olduğumu da biliyor insan aramazmı ya
evt halen şiddetli bulantı çekiyorum sanırım birazda stresten.

neyse canım düşünme şimdi
gelecek elbette eve
bazen bu erkekler böyle odunlaşabiliyor
bak biz burdayız sohbet ederiz kafan dağılır şimdi biraz

neyse canım düşünme şimdi
gelecek elbette eve
bazen bu erkekler böyle odunlaşabiliyor
bak biz burdayız sohbet ederiz kafan dağılır şimdi biraz

sağol cnm ama elimde değil hazmedemiyorum..
bana bu halimle böyle davranmasını hakedecek bişi yapmadım çünkü
çok zoruma gidiyo kimseyede bişey diyemiyorum
içim içimi yiyor resmen...

sağol cnm ama elimde değil hazmedemiyorum..
bana bu halimle böyle davranmasını hakedecek bişi yapmadım çünkü
çok zoruma gidiyo kimseyede bişey diyemiyorum
içim içimi yiyor resmen...

gelince konuşun canım bence bi
yaptığını bilsin hata olduğunu kabul etsin
çünkü genelde erkeklere bişeyi anlatmayınca anlayamıyor
takma lütfen kafana

gelince konuşun canım bence bi
yaptığını bilsin hata olduğunu kabul etsin
çünkü genelde erkeklere bişeyi anlatmayınca anlayamıyor
takma lütfen kafana

cnm çok kez konuştum hiç bir zaman hatasını kabul etmiyor, özür dilemiyor hep ben haksızım ona göre
kaldıramıyorum artık....
sağol ilgin için cnm

bugün anne bebek çocuk fuarına gittim.....
öyle güzeldi ki her şey.....sanki fuar alanına girdiğim andan itibaren mis gibi bebek kokusu doluydu her yanda.....

merhabaaa bayanlarr...
o yabancı site linkini veren arkadaş link bozuk sanırım hata veriyo bnde :S

canım link [url.........] buradan en altta türk bayrağına tıklarsan türkçe versiyonuna gidebilirsin canım..

Bu arada göğüs çatlakları için en iyi krem lansinoh.. Türkiyede mutlaka vardır ve ayva çekirdeği (suda kaynatıp sonra o suyu süreceksiniz) ya da kendi sütünüzle de sürekli temizlerseniz çok iyi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
X