- 21 Temmuz 2008
- 7.894
- 4
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.681
hadi ya
ne gerekçeyle?
kızlar havayı değiştiriyorum
tuba büyüküstün ikizlere hamileydi ya bu sabah doğum yapmış
kaçıncı haftasında bilemiyorum ama :26:
ikizler ve anneleri sağlıklıymış..darısı bize olsun inşallah
evet canım bende şimdi okudu aberi ne zaman bebekleri büyüdü bu kızın ya kaç haftalık doğum yaptı acaba...
slm annecikler nasılsınız ?
bugün gülben ergenin programını izledim doğum çatlakları için susam yağı+badem yağı+çilek yağı eşit oranda karıştır kaşınan yerlere sür dedi bu çilek yağını geçen gün arkadaşımda tavsiye etti yüzdeki sivilce lekelerine iyi geliyormuş birde bu yağları eczaneden alın dediler bazı aktarlarda sahteleri olabiliyormuş bilginize hamişler
benim karışımımda hepsi var
badem susam kakao çilek kayısı ve gliserin masaj yağı var
buranın büyük ve bilindik bir aktarından aldım umarım gerçektir
ben malesef pek yağ kullanamıyorum cildim normalde yağlı olduğu için karışımı sürünce hiç emmiyor bende vazelinin kakolu vücut losyonunu kullanıyorum çok memnunum
bu hareketli bebek avatarlarını nerden buluyorsunuz?
kadınlar kulubü hareketli bebek avatarları yaz bisürü alternatif var
bana sormamış ama atladım yine
benim karışımımda hepsi var
badem susam kakao çilek kayısı ve gliserin masaj yağı var
buranın büyük ve bilindik bir aktarından aldım umarım gerçektir
evet canım google a yaz çıkarkız herkese sordum :) alıntı ile cevapla sağda olunca tıklamak daha kolay oluo:) google mı yazacam
canım ilk zamanlar sadece banyodan sonra bebe yağı sürüyordumbu yağları banyodan sonramı sürüyorsun canım yoksa hergün mü?
merhaba hanimlar, ben (inş) temmuz annesi olacağım.16. haftadayım. bildiğim kadarıyla 20-22 haftalarda ayrıntılı ultrasona giriliyor. bebeğin tüm organlarını detaylı bi şekilde görmek için. şuan gittiğim hastanede 4 boyutlu ultrasonla radyoloji uzmanı bu değerlendirmeyi yapıyormuş ve fiyatı 220 tl. (sigorta farketmiyor) sormak istediğim, aranızda detaylı ultrasona giren var mı?