2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar havayı değiştiriyorum
tuba büyüküstün ikizlere hamileydi ya bu sabah doğum yapmış
kaçıncı haftasında bilemiyorum ama :26:
ikizler ve anneleri sağlıklıymış..darısı bize olsun inşallah

evet canım bende şimdi okudu aberi ne zaman bebekleri büyüdü bu kızın ya kaç haftalık doğum yaptı acaba...

ayyyy o günleri bizde görsek keşkeeee bebişlerimizin resimleini paylaşsak burda

kaç kilo almış acaba?

slm annecikler nasılsınız ?
bugün gülben ergenin programını izledim doğum çatlakları için susam yağı+badem yağı+çilek yağı eşit oranda karıştır kaşınan yerlere sür dedi bu çilek yağını geçen gün arkadaşımda tavsiye etti yüzdeki sivilce lekelerine iyi geliyormuş birde bu yağları eczaneden alın dediler bazı aktarlarda sahteleri olabiliyormuş bilginize hamişler

benim karışımımda hepsi var
badem susam kakao çilek kayısı ve gliserin masaj yağı var
buranın büyük ve bilindik bir aktarından aldım umarım gerçektir

benim öncekinden kalan afzla fazla çatlaklarım oldugundan hiçbişey kullanmıyorum ben

benim karışımımda hepsi var
badem susam kakao çilek kayısı ve gliserin masaj yağı var
buranın büyük ve bilindik bir aktarından aldım umarım gerçektir

ben malesef pek yağ kullanamıyorum cildim normalde yağlı olduğu için karışımı sürünce hiç emmiyor bende vazelinin kakolu vücut losyonunu kullanıyorum çok memnunum

Selam kızlar! ben de sizin gibi kızım ha doğdu ha doğacak derken bütün vaktimi bu forumda geçiriyordum, şimdi ise onunla uğraşmaktan (18 ay 2 haftalık) hiçbirşeye vakit bulamıyorum hatta foruma nasıl giriyoruz konu açıyoruz falan unutmuşum. Bu bölüme bir konu açmaya çalıştım ama bu denemede de başaramadım neyse daha sonra tekrar dener beceririm diye düşünüyorum

Size söylemek istediğim şuydu öncelikle herşey doğada olduğu gibi mükemmel bir şekilde tamamlanıyor size sadece bu sürecin tamamlanmasını beklemek düşüyor. Bu süreci stress içinde ya da sakin bir biçimde geçirmek size kalmış ama sonuçta mükemmel bir sistem var ve o tamamlanıyor, en sonunda bütün stresli günler yanınıza kar kalıyor

asıl paylaşmak istediğim yurtdışında oturuyorum ve son 6-7 aydır yurtdışında satış yapan %100 organik bebek kıyafetleri satan bir internet mağazam var ve şimdi ise ona Türkçe dilini de ekleyerek Türkiye"ye de satış yapmayı istiyorum. Eğer aynı arayışta olan anneler varsa siteme bir göz atsınlar !

sevgiler...

Son düzenleyen: Moderatör:
kız herkese sordum :) alıntı ile cevapla sağda olunca tıklamak daha kolay oluo:) google mı yazacam
evet canım google a yaz çıkar

bu yağları banyodan sonramı sürüyorsun canım yoksa hergün mü?
canım ilk zamanlar sadece banyodan sonra bebe yağı sürüyordum
ama artık 2 günde bir falan günün herhangi bir saatinde de sürüyorum

merhaba hanimlar, ben (inş) temmuz annesi olacağım. 16. haftadayım. bildiğim kadarıyla 20-22 haftalarda ayrıntılı ultrasona giriliyor. bebeğin tüm organlarını detaylı bi şekilde görmek için. şuan gittiğim hastanede 4 boyutlu ultrasonla radyoloji uzmanı bu değerlendirmeyi yapıyormuş ve fiyatı 220 tl. (sigorta farketmiyor) sormak istediğim, aranızda detaylı ultrasona giren var mı?

girenlerden ziyade girecek olanlar var burda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…