- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.661
profiline yeni baktım canımm
aaaaaaaa
bende osmaniyeliyim yaaa
aaa hadi yaa ama ben eş durumdan benim eşim osmaniyeli ben afyonluyum osmaniye merkez mi
ewet osmaniye merkez sizde merkezdemi otryorsunuz çok özleidm ya osmaniyeyi en son aralıkta ordaydım biz de ayvalıkta otryrz balıkesirde memleketten çook uzaklardayım
bizde ardahandayız canım bizde en son haziranda ordaydık ben dogum için gitmiştim sonra olayları biliyorsun zaten. eşim osmaniye merkez köyünden ıssızca köyü varya ordan... bende seviyorum osmaniyeyi...
çok hastayım eşim beni bekle beraber gidelim doktora dedi. gelmedi, neyse gittim geldim tansiyonmum düşmüş eve geldim kendimden geçtim. eşimi aradım maça gidecektim bugun bitsin hemen gelecem dedi. diyecek hiçbirşey bulamadım. ağlayıp durdum. yalnızım kimsem yok burda
çok hastayım eşim beni bekle beraber gidelim doktora dedi. gelmedi, neyse gittim geldim tansiyonmum düşmüş eve geldim kendimden geçtim. eşimi aradım maça gidecektim bugun bitsin hemen gelecem dedi. diyecek hiçbirşey bulamadım. ağlayıp durdum. yalnızım kimsem yok burda
anlıyorum canım..
olsun hemşeri sayılırız bundan sonra
benimde eşim ankaralı ben osmaniye biz balıkesirde siziinki gibiymiş birazda
sen afyon eşin osm. şimdi ardahan
karlar vardır orda ne güzel bak ben yine karsız memleketteyim öncede sonrada daha doyasıya bir kartopu oynamadım
aileden uzak olmak özelliklede hamileyken zor allah yardımız olsun
İçim acıdı bakalım maçtan nasıl gelecek. bilet bakıyorum anneme gidecem en azından hasta olsam bana bakar
bu erkekler bazen çok umursamaz oluyor. sıkma canını. bebişini düşün. zaten çok hassasız, neolsa alınıyoruz. bi de böyle olunca daha çok üzülüyor insan.
benim de canım çok sıkkın. iş yerinde sorunlar var. sabahtan beri moralim bozuk.
amaaan kar görmekten öğk geldi yaa hiç sevmiyorum ben.. ben 4 yıldır burdayım eşim 2 yıldır ben alıştım...
demek çoğunluk için kötü bir gün olmuş
ben de müdür yardımcımla tartıştım
dün sağlık ocağından aldığım belgeyi kabul etmedi ve şu karda kışta beni tekrar gönderdi sağlık ocağına
eve geldiğinde araştırdım ki istediği belge yönetmelikten kalkalı 2 sene olmuş
demek çoğunluk için kötü bir gün olmuş
ben de müdür yardımcımla tartıştım
dün sağlık ocağından aldığım belgeyi kabul etmedi ve şu karda kışta beni tekrar gönderdi sağlık ocağına
eve geldiğinde araştırdım ki istediği belge yönetmelikten kalkalı 2 sene olmuş
benim de sorunum amirimle. bazen çok acımasız oluyolar. bi de hamileyiz. insan azıcık anlayışlı olur. neyse hayırlısı. geçer herhalde.
benimde aynı iş yerinde bi çok arkadaşımı çıkardılar çok moralim bozuldu(