- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.641
Kızlar mustelanın şampuanı burda 200 ml 18 tl, Şampuan ve jel ikisi bir arada 400 ml 32 tl acaba burdan mı alsam yoksa Türkiye de daha mı uygun bunlar.
betulperi geçmiş olsun... 2. ye hamile kalmak daha kolay oluyo inan ben korunmayı bıraktıgım ay hamile kaldım inş. ablanında öle olur ama benim tedavilik bi durumum yoktu ama...
eczanemizde diye bir site var
ordan fiyatları karşılaştır istersen
ama aklımda kaldığı kadarıyla fiyatlar aynı
eczanemizde diye bir site var
ordan fiyatları karşılaştır istersen
ama aklımda kaldığı kadarıyla fiyatlar aynı
merhaba kızlar, konuyla pek alakası yok ama değerli fikirlerinizi merak ediyorum zeynep sare ismi kulağa nasıl geliyor:))
canım en iyisi mustelaben bakıyorum şimdi o siteye sebametin çok uygun ürünleri. ama içeriğinden emin değilim. bebeğimin cildine nasıl gelir ayrıca zararlı maddeler içermiyodur inş. malum çoğu ürünlerde söylenmiyor ama zararlı maddeler var. ne dersin sebamet bu konuda iyimi?
kızlar dudağım uçukladığında doktorum bana Hametan diye bi krem önerdi ve %100 bitkisel,bunu ilerde pişik kremi olarak ta gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.ben evimden eksik etmiyorum,kızımda hep kullandım demişti.siz bahsedince aklıma geldi.
deterjan olarak da şunları düşünüyorum kızlar
fikir vereyim dedim
HACI ŞAKİR GRANÜL MATİK LAVANTA 1000 gr : Temizlik : Granül Sabun : : www.istoctan.com
veya
Dalin - Granül Sabun Bebek Cildine ve Hassas Ciltlere Özel
bir de sıvı olandan alıcam ama sanırım sabunları kullanıcam
En ucuz DALİN SIVI ÇAMAŞIR DETERJANI 2 KG fiyatları 8 farklı fiyat cimri.com'da
canım sende olmasan bütün bunları nasıl öğrencektik:) sağol vala. hakaten bir tecrübe var sende. ben hacı şakir değilde dalini tercih ederim.
dalini kullanan arkadaşlarım var lekeyi çıkarmıyo diye hacışakr kullanıorlar şimdide
deterjan olarak da şunları düşünüyorum kızlar
fikir vereyim dedim
HACI ŞAKİR GRANÜL MATİK LAVANTA 1000 gr : Temizlik : Granül Sabun : : www.istoctan.com
veya
Dalin - Granül Sabun Bebek Cildine ve Hassas Ciltlere Özel
bir de sıvı olandan alıcam ama sanırım sabunları kullanıcam
En ucuz DALİN SIVI ÇAMAŞIR DETERJANI 2 KG fiyatları 8 farklı fiyat cimri.com'da
Dalinin burdaki deterjanı şu an unnado.com sitesinde indirimde arkadaşlar.Fiyatı 12.5 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
ayy öğlen çok yemişim şiştim ayyy.. bugün tartıldım kilo almamışım çk ii ne kadr az alırsam o kadr ii zaten kilolu kaldım...
ayy öğlen çok yemişim şiştim ayyy.. bugün tartıldım kilo almamışım çk ii ne kadr az alırsam o kadr ii zaten kilolu kaldım...