2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlar mustelanın şampuanı burda 200 ml 18 tl, Şampuan ve jel ikisi bir arada 400 ml 32 tl acaba burdan mı alsam yoksa Türkiye de daha mı uygun bunlar.

eczanemizde diye bir site var
ordan fiyatları karşılaştır istersen
ama aklımda kaldığı kadarıyla fiyatlar aynı

betulperi geçmiş olsun... 2. ye hamile kalmak daha kolay oluyo inan ben korunmayı bıraktıgım ay hamile kaldım inş. ablanında öle olur ama benim tedavilik bi durumum yoktu ama...

Sağol canım. Ablam da aşılama tedavisi görüyordu ama normal yolla hamile kalmıştı. Bizde kendimizi dediğin gii teselli ediyoruz inş öyle olur canım.

eczanemizde diye bir site var
ordan fiyatları karşılaştır istersen
ama aklımda kaldığı kadarıyla fiyatlar aynı

ben bakıyorum şimdi o siteye sebametin çok uygun ürünleri. ama içeriğinden emin değilim. bebeğimin cildine nasıl gelir ayrıca zararlı maddeler içermiyodur inş. malum çoğu ürünlerde söylenmiyor ama zararlı maddeler var. ne dersin sebamet bu konuda iyimi?

kızlar dudağım uçukladığında doktorum bana Hametan diye bi krem önerdi ve %100 bitkisel,bunu ilerde pişik kremi olarak ta gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.ben evimden eksik etmiyorum,kızımda hep kullandım demişti.siz bahsedince aklıma geldi.

merhaba kızlar, konuyla pek alakası yok ama değerli fikirlerinizi merak ediyorum zeynep sare ismi kulağa nasıl geliyor:))

merhaba kızlar, konuyla pek alakası yok ama değerli fikirlerinizi merak ediyorum zeynep sare ismi kulağa nasıl geliyor:))

bence kulağa hoş geliyor. ama sare yi tek isim olarak bende düşünemiyorum. zeynep le birleşince ahengi güzel olmuş.

ben bakıyorum şimdi o siteye sebametin çok uygun ürünleri. ama içeriğinden emin değilim. bebeğimin cildine nasıl gelir ayrıca zararlı maddeler içermiyodur inş. malum çoğu ürünlerde söylenmiyor ama zararlı maddeler var. ne dersin sebamet bu konuda iyimi?
canım en iyisi mustela
ama sebamed de iyi
emin ol bu ikisinden daha iyi marka bulabilecek miyiz orası tartışılır
ben ikisinden de alıcam canım

kızlar dudağım uçukladığında doktorum bana Hametan diye bi krem önerdi ve %100 bitkisel,bunu ilerde pişik kremi olarak ta gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.ben evimden eksik etmiyorum,kızımda hep kullandım demişti.siz bahsedince aklıma geldi.

hametanı da biliyorum ben
hametan pomad ı bebek pişik olursa kullanmalıyız
ama pişik olmaması için mustela pişik önleyici kremini kullanıcam işte dışarda, evde de zeytinyağı

canım sende olmasan bütün bunları nasıl öğrencektik:) sağol vala. hakaten bir tecrübe var sende. ben hacı şakir değilde dalini tercih ederim.

canım sende olmasan bütün bunları nasıl öğrencektik:) sağol vala. hakaten bir tecrübe var sende. ben hacı şakir değilde dalini tercih ederim.

rica ederim ne demek
sabun tozu bunlar
belki bunlr bile zararlıdır ama daha zararsızını bilmiyorum
bir de amway ürünlerine bakıcam organik ya hani
ben gösterdiğim 3 ürünü de almayı düşünüyorum, hangisinden memnun kalırsam ona devam ederim artık
bu arada yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum
düşünenler için dalinin yumuşatıcısı da var

dalini kullanan arkadaşlarım var lekeyi çıkarmıyo diye hacışakr kullanıorlar şimdide

dalini kullanan arkadaşlarım var lekeyi çıkarmıyo diye hacışakr kullanıorlar şimdide

olabilir
şimdi yorumları okuyorum ben de memnun mu insanlar diye
bu tarz ürünlerin genelde leke çıkarmadığı söylenmiş
son karar olarak herhangi birinin granül sabununu alıcam, dalin-hacı şakir veya dalan roxy bebe
onu araştırıcam daha
bir de lekeliler için amwayin deterjanını alıcam (pahalı olduğundan sadece lekelilerde kullanıcam)

Dalinin burdaki deterjanı şu an unnado.com sitesinde indirimde arkadaşlar.Fiyatı 12.5 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam

ayy öğlen çok yemişim şiştim ayyy.. bugün tartıldım kilo almamışım çk ii ne kadr az alırsam o kadr ii zaten kilolu kaldım...

ayy öğlen çok yemişim şiştim ayyy.. bugün tartıldım kilo almamışım çk ii ne kadr az alırsam o kadr ii zaten kilolu kaldım...

bu aralar benimde canım hep şekerli şeyler itiyor yiyorum bende inş. aşıırı kilo almam :KK51:
yani alımada gayet uygunum ama:KK52:

Son düzenleme:
X