- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.621
Pişik kremine biraz zararlı diyorlar bebekken karacigerinemi bişeye zarar veriyor diye duymuştum ama net hatırlamıyorum onun yerine badem yağı veya zeytin yağı daha sağlıklı diye biliyorum ben bunları kullanacağım
Aslında ne kadar katkısız ürün kullanabilirsek o kadar koruyabiliriz bebeğimizi sanırım
kızlar hastaneden yeni geldim...3 lü tarama için gitmiştim kan verdim bebeğimi gördüm ters dönmüştü dr biraz uğraştı görmek için ''sonra %90 kız''dedi... yarında ayrıntılı ultrasona gireceğim ...kan sonuçlarımı alacağım hayırlısıyla inşallah....tek problemim kese sıvım azıcık azmış bol bol su iç dedi....umarım diğer sonuçlarda normal çıkar dua edin kızlarr
canım ben evdeyken saf zeytinyağı kullanıcam
ama dışarı çıktığımda da en iyi ürün olan mustelanın pişik önleyici kremini kullanıcam
tekrar araştırırım ama ben bir zararı olduğunu duymadım hiç
amin kuzum hepimizin yavrusu...
Allah ablana da ismiyle yaşayacağı bir yavru versin hayırlısıyla
Pişik kremine biraz zararlı diyorlar bebekken karacigerinemi bişeye zarar veriyor diye duymuştum ama net hatırlamıyorum onun yerine badem yağı veya zeytin yağı daha sağlıklı diye biliyorum ben bunları kullanacağım
Aslında ne kadar katkısız ürün kullanabilirsek o kadar koruyabiliriz bebeğimizi sanırım
Hımmm bende zeytinyağını bi şişeye doldurup dışardada kullanacağım bide kirpiklerine badem yağı düşünüyorum uzun uzun olsun diye
Canım hoşgeldin aramıza. Ben bugun 20+3 oldum ve 1 haftadır hissediyorum oğluşumu. Senin de az kalmış sabret azcık daha. Kızlar bu arada 5 yıldır tedavi gören ablamın 7 haftalık bebişinin gelişimi durmuş. Kese duruyor ama yamulmuş, bebek de kayboldu demişler. Bu sabah kürtaj olmak zorunda kaldı. Yeğenimi kaybettim maalesef.
Canım hoşgeldin aramıza. Ben bugun 20+3 oldum ve 1 haftadır hissediyorum oğluşumu. Senin de az kalmış sabret azcık daha. Kızlar bu arada 5 yıldır tedavi gören ablamın 7 haftalık bebişinin gelişimi durmuş. Kese duruyor ama yamulmuş, bebek de kayboldu demişler. Bu sabah kürtaj olmak zorunda kaldı. Yeğenimi kaybettim maalesef.
aman gözleri mahvolur kuzunun, ben bile kazık kadarken üniversite yıllarında denedim iltihap oldu gözlerim
merhabalar,
bebeklerin ciltlerine anne sütü damlatıp krem gibi sürünce ciltleri çok güzel oluyormuş:)
Bende geçen hafta 3'lü test sonucumu aldım herşey yolunda,çok şükür.
Doktorum cinsiyeti için de %90 erkek dedi:)
Buarada dün gece dizimin alt kısmına giren krampla uyandım.İnanılmaz canım yandı,ben 17.haftadayım bu tarz sıkıntı yaşayan var mı aranızda?
canım ya başınız saolsun çok üzüldüm((
rabbim inş. bi daha nasip eder(
başınız sağolsun canım. umarım Allah yeniden hamile kalmayı nasip eder. Allah yardımcınız olsun ablanın da senin de.
Canım hadi gözün aydın darısı bize inşallah temiz güzel haberler Allahım verir inşallah Maşallah bebişine hayırlı sağlıklı ömürler inşallah cümlesine onlar melek hepsi sağlıklı olsun inşallah
hilmaaaa bebeğin cinsiyeti belli oldumu cnm?
nasılsın buarada?