2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım ben evdeyken saf zeytinyağı kullanıcam
ama dışarı çıktığımda da en iyi ürün olan mustelanın pişik önleyici kremini kullanıcam
tekrar araştırırım ama ben bir zararı olduğunu duymadım hiç

Hayırlı olsun kızın canım. Benim ki de ters dönmüştü şimdiden. Dualarımız seninle ama suyunu ihmal etme hiç.

Hımmm bende zeytinyağını bi şişeye doldurup dışardada kullanacağım bide kirpiklerine badem yağı düşünüyorum uzun uzun olsun diye

valla ben bademin kilosu o kadar pahalıyken o aktarlarda 3 tlye satılan badem yağlarının saf ve katıksız olduğunu düşünmüyorum
güvenebileceğim bir badem yağı da bulabilmiş değilim..
o yüzden zeytinyağı kullanacağım eğer başedemezsem mecbur pişik kremi alırım:44:

Evet aslında haklıda sayılırsın bişey daha var tabii 2012 nin en güzel bebejkleri yaz bebişi olacak havalar çok sıcak olunca Allah korusun her yerleri kabarıyo o zaman dr verirse kullanmak lazım tabiii

çok sağolun kızlar:)))kız erkek sayısında erkekleri yakaladık galiba ayrıntılı ultrasonu kese sıvısı için yapalım dedi bilmiyorum artık hayırlısı olsun inşallah hepimiz için....

Kızlar mustelanın şampuanı burda 200 ml 18 tl, Şampuan ve jel ikisi bir arada 400 ml 32 tl acaba burdan mı alsam yoksa Türkiye de daha mı uygun bunlar.

canım ya başınız saolsun çok üzüldüm ((
rabbim inş. bi daha nasip eder (

başınız sağolsun canım. umarım Allah yeniden hamile kalmayı nasip eder. Allah yardımcınız olsun ablanın da senin de.

aman gözleri mahvolur kuzunun, ben bile kazık kadarken üniversite yıllarında denedim iltihap oldu gözlerim

merhabalar,

bebeklerin ciltlerine anne sütü damlatıp krem gibi sürünce ciltleri çok güzel oluyormuş:)
Bende geçen hafta 3'lü test sonucumu aldım herşey yolunda,çok şükür.
Doktorum cinsiyeti için de %90 erkek dedi:)
Buarada dün gece dizimin alt kısmına giren krampla uyandım.İnanılmaz canım yandı,ben 17.haftadayım bu tarz sıkıntı yaşayan var mı aranızda?

Canım hadi gözün aydın darısı bize inşallah temiz güzel haberler Allahım verir inşallah Maşallah bebişine hayırlı sağlıklı ömürler inşallah cümlesine onlar melek hepsi sağlıklı olsun inşallah

çok sağol tatlım,darısı hepinizin başına:)
Güzel haberlerinizi bekliyorum

betulperi geçmiş olsun... 2. ye hamile kalmak daha kolay oluyo inan ben korunmayı bıraktıgım ay hamile kaldım inş. ablanında öle olur ama benim tedavilik bi durumum yoktu ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…