2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

:KK50::KK50::KK50:Allah yeniden sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Sağol Canım. On gün önce aldık haberi ama kürtaj olmak istemedi, bebeğimin kalbi atacak dedi. Bizler de dua ettik. Ben yurtdışında olduğum için gidemedim yanına. Bugun İstanbul da Zeynep Kamil de aldırdı bebeği. Sesi iyi geliyordu ama on gün boyunca çok sarsıldı. Şimdi bir de kasıklarında ağrı varmış. Öğleden sonra taburcu olacakmış.

çok geçmiş olsun canım ya, üzüldüm gerçekten okuyunca. ablan nasııl olmuştur allah bilir. rabbim ona sabır versin. yeniden olur inş bebişleri ve bu sefer sağlıkla sıhhatle gelişimini tamamlar.

bu arada utopya gerçekten zararsızmıymış bu kremler, eğer öyleyse gerçekten iyi. yoksa sür,sil,emzir,sür,sil,emzir bütün gün helak olur insan yaaa:KK53:

İnşallah canım. Doktor 3 ay tedaviye ara vermelisin demiş. İnşallah aradan sonra sağlıklı bi yeğenim olacak.

canım ablam da kullandı
hiç sür sil falan yapmıyosun
arkadaşım da kullandı
eminim yani silinmediğinden
hem böyle bir özelliği olmasa normal krem de sürülür, ayrı göğüs ucu kremi çıkarmazlarki

doğru haklısın canım. o zman en iyisi almak böyle bişey. çünkü ben küçükken yengemin göğüs uçları emzirirken yarılmıştı. ağlaya ağlaya emziriyordu bebeğini o zaman. zaten hassas bi bölge, çok acır zannımca öyle yara filan olursa

ben iki tanenin içinden nasıl çıkacağımı düşünürken kadın 6 taneyi büyütmüş bile maşallahhh:44:
canım Allah ona göre sabrını ve kuvvetini verir inşallah.
Canım hoşgeldin aramıza. Ben bugun 20+3 oldum ve 1 haftadır hissediyorum oğluşumu. Senin de az kalmış sabret azcık daha. Kızlar bu arada 5 yıldır tedavi gören ablamın 7 haftalık bebişinin gelişimi durmuş. Kese duruyor ama yamulmuş, bebek de kayboldu demişler. Bu sabah kürtaj olmak zorunda kaldı. Yeğenimi kaybettim maalesef.

çok üzüldüm,bende 5 yıllık tedavim sonucu hamileyim.Allah ablana sabır versin,çok aratmadan tez zamanda hayırlı bi evlatla müjdelesin inşallah canım.

doğru haklısın canım. o zman en iyisi almak böyle bişey. çünkü ben küçükken yengemin göğüs uçları emzirirken yarılmıştı. ağlaya ağlaya emziriyordu bebeğini o zaman. zaten hassas bi bölge, çok acır zannımca öyle yara filan olursa

alınmalı bence de
göğüs ucu yara olursa berbat olur
ki o kadar emmeye kesin yara olur
ben emzirmeye başlar başlamaz kullanıcam zaten yara olmasın diye
evde bir tüp var kullanılmamış yine ablamdan kalma :KK1:
verdiğim sitede fiyatı çok uygun isterseniz bakın
daha önce de alışveriş yaptım ordan güvenilir biyer

Allah sabır versin
inşallah yine verir Allah en sağlıklı ve hayılısından

Sağol canım. İnşallah. Benim kayınpederim de kız olursa Vera koyun adını demişti. Nazım Hikmet 'in çok güzel ve uzun bir şiiri var sevdiği kadın Vera'ya. Pazartesi oğlum olacağını öğrendim. Başka isimler düşünceğiz artık.

İnşallah canım. Doktor 3 ay tedaviye ara vermelisin demiş. İnşallah aradan sonra sağlıklı bi yeğenim olacak.

olacak tabi Allahın izniyle
bu akşam dua listesine ablanı da alalım

çok kötü bir tabir ama kocakarı lafıdır ama yine de diyim düşüğün bir bacağı içerde olur derler
inşallah 2. kez hamile kalması çok kolay olacak

Son düzenleme:
alınmalı bence de
göğüs ucu yara olursa berbat olur
ki o kadar emmeye kesin yara olur
ben emzirmeye başlar başlamaz kullanıcam zaten yara olmasın diye
evde bir tüp var kullanılmamış yine ablamdan kalma :KK1:
verdiğim sitede fiyatı çok uygun isterseniz bakın
daha önce de alışveriş yaptım ordan güvenilir biyer

ben dün sipariş verdim fiyatı uygun gibi geldi ayrıca seba med ürünleri aldım yaklaşık 70tl çıktım yani. ilk aldıklarım bunlar :KK70: birde mustella demişsiniz o ne işe yarıyor yaaa

canım Allah ona göre sabrını ve kuvvetini verir inşallah.

çok üzüldüm,bende 5 yıllık tedavim sonucu hamileyim.Allah ablana sabır versin,çok aratmadan tez zamanda hayırlı bi evlatla müjdelesin inşallah canım.

Sağol canım. Allah senin evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar hastaneden yeni geldim...3 lü tarama için gitmiştim kan verdim bebeğimi gördüm ters dönmüştü dr biraz uğraştı görmek için ''sonra %90 kız''dedi... yarında ayrıntılı ultrasona gireceğim ...kan sonuçlarımı alacağım hayırlısıyla inşallah....tek problemim kese sıvım azıcık azmış bol bol su iç dedi....umarım diğer sonuçlarda normal çıkar dua edin kızlarr:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Sağol canım. İnşallah. Benim kayınpederim de kız olursa Vera koyun adını demişti. Nazım Hikmet 'in çok güzel ve uzun bir şiiri var sevdiği kadın Vera'ya. Pazartesi oğlum olacağını öğrendim. Başka isimler düşünceğiz artık.

evet canım biliyorum..Verâ'yı araştırırken birçok dilde güzel anlamlara sahip olduğunu öğrendik
ispanyolcada barış, rusçada inanç, arapçada takva anlamında..

bu arada biz hitap ederken Verâ diye "a" yı biraz uzatıyoruz
o zaman aapçadaki takva anlamına geliyor

Anneden ziyade bebeğin sağlığı için önemli. Çünkü yarıklar ve sütten kalan nem mikropların çok çabuk yayılmasına sebebiyet veriyor. Biz etraftan sakınırken en büyük zararı kendimiz vermeyelim.

ben dün sipariş verdim fiyatı uygun gibi geldi ayrıca seba med ürünleri aldım yaklaşık 70tl çıktım yani. ilk aldıklarım bunlar :KK70: birde mustella demişsiniz o ne işe yarıyor yaaa

evet özellikle sebamedler çok uygun fiyatla orda
lansinohda piyasadan çok ucuz
mustela bebek bakım ürünlerinde en iyisi
ben bebeğim için şampuan-vücut jeli birarada olan ürününü ve pişik önleyici kremini kullanıcam kesinlikle
ama sebamed de çok cezbediyor beni fiyat olarak
sanırım sebamedin de alıcam şampuan, banyo köpüğü ve pişik kremini, bir de bebe yağını alıcam
onlar da yedekte dursun
dün ben de bunları sepete ekledim 140 tl tutacak

kızlar hastaneden yeni geldim...3 lü tarama için gitmiştim kan verdim bebeğimi gördüm ters dönmüştü dr biraz uğraştı görmek için ''sonra %90 kız''dedi... yarında ayrıntılı ultrasona gireceğim ...kan sonuçlarımı alacağım hayırlısıyla inşallah....tek problemim kese sıvım azıcık azmış bol bol su iç dedi....umarım diğer sonuçlarda normal çıkar dua edin kızlarr:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

hayırlı olsun kızın
sonuçlar da güzel çıkar canım inşallah
ayrıntılı ultrason için 17+2 biraz erken değil mi?

evet canım biliyorum..Verâ'yı araştırırken birçok dilde güzel anlamlara sahip olduğunu öğrendik
ispanyolcada barış, rusçada inanç, arapçada takva anlamında..

bu arada biz hitap ederken Verâ diye "a" yı biraz uzatıyoruz
o zaman aapçadaki takva anlamına geliyor

Bende bir ay boyunca araştırdım durdum ama koyarsak a ' yı uzatarak söyleyeceksiniz diye de şimdiden tembih ediyordum. Yavruların isimleriyle yaşasınlar inşallah.

oy güzel kızından öpüyor benim kız
oğlan da öpeyim diyo ama bilmem kızın öptürür mü

hayırlı olsun inşallahhhh

evet özellikle sebamedler çok uygun fiyatla orda
lansinohda piyasadan çok ucuz
mustela bebek bakım ürünlerinde en iyisi
ben bebeğim için şampuan-vücut jeli birarada olan ürününü ve pişik önleyici kremini kullanıcam kesinlikle
ama sebamed de çok cezbediyor beni fiyat olarak
sanırım sebamedin de alıcam şampuan, banyo köpüğü ve pişik kremini, bir de bebe yağını alıcam
onlar da yedekte dursun
dün ben de bunları sepete ekledim 140 tl tutacak

Pişik kremine biraz zararlı diyorlar bebekken karacigerinemi bişeye zarar veriyor diye duymuştum ama net hatırlamıyorum onun yerine badem yağı veya zeytin yağı daha sağlıklı diye biliyorum ben bunları kullanacağım
Aslında ne kadar katkısız ürün kullanabilirsek o kadar koruyabiliriz bebeğimizi sanırım

Bende bir ay boyunca araştırdım durdum ama koyarsak a ' yı uzatarak söyleyeceksiniz diye de şimdiden tembih ediyordum. Yavruların isimleriyle yaşasınlar inşallah.

amin kuzum hepimizin yavrusu...
Allah ablana da ismiyle yaşayacağı bir yavru versin hayırlısıyla

X