- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.581
ya ben resimleri göremiyorum neden? üye de oldum. çok merak ettim şimdi
oy oy oyyy.. onlar ne öleeee. ordu gibi vallaallah analarına babalarına sabır versin.
bilmiyorumki link oldğundan olabilir linki kopyala istersen farklı bir e sayfasında aç
çok mütiş ya kocaman karnı varaltı tanede bebeiş içinde
sabah erken uyandık diye hava attık ama kahvaltıdan sonra kanepede uyuyakaldık:) şimdi karnımız acıkmaya başladı ne yesek ne yesek:)
canım dikkat et,ben evde lahana gibiyim.2 kat çorap,hırkalar,polarlar,battaniyeler filan.
hoş geldin canım.
canım dikkat et ayakkabımın içine ben bir tane yün taban koydum sanada tavsiye ederim benim ayaklarım normalde çok üşür :) ondan....
doktor sancılar olabilir demişti geçen gittğimde rahim büyüdğündenmiş ama bir ay geçti üzerinden şimdi 20 haftamın sonlarındayım bu dönemde normalmidir bilemicem
hoşgeldin canım :)))
hoşgeldin aramıza. ben de çok fazla yazamıyorum ama sürekli takip ediyorum burayı.
aramıza hoşgeldin :))
o kadarda koruyorum ama demekki pek sahip çıkamamışım totoma :)) üşüttüysem :)
tekrar hoşgeldin :)
ütopya paylaşımın için teşekkürler, bende indirimli mustela arıyordum bulamamıştım sayende aldım, bu kremin çok faydalı olduğunu söylüyorlar doktorum da tavsiye etti bakalım göreceğiz.
aaaaaaaaaaaaaa o nasıl göbeek,o nasıl 27.hafta,doğumdan sonra ne hale gelmiştir o göbek.travel&living diye bi kanal var orda da var bi kadın önce ikizleri oluyo tüp bebek yöntemiyle sonra 3 kız 3 erkek olmak üzere 6 tane çocuğu daha oluyo.kadını görseniz gezmeye gitmek bi sorun,yemek yedirmek ayrı sorun 3 tane çamaşır makinesi kullanıyo kadın evde.ben bi tanesine nasıl bakıcamı düşünüyorum.
ya kızlar benim aklıma ne takıldı:
hani şimdi emzirirken memişler yara olmasın diye krem sürcez ya biz lansinoh vb kremleri, e bebişi emzirirken onun ağzına gitmicek mi? ona zararlı olmaz mı bu kremler.
e zırt pırt silcezm mi biz bunları, malum ilk doğduğunda sık sık emzircez ya. bu konuda tecrübesi oılanlar beni aydınlatabilir mi
canım bu kremlerin özelliği o zatenya kızlar benim aklıma ne takıldı:
hani şimdi emzirirken memişler yara olmasın diye krem sürcez ya biz lansinoh vb kremleri, e bebişi emzirirken onun ağzına gitmicek mi? ona zararlı olmaz mı bu kremler.
e zırt pırt silcezm mi biz bunları, malum ilk doğduğunda sık sık emzircez ya. bu konuda tecrübesi oılanlar beni aydınlatabilir mi
Hepinize çok çok teşekkür ederim ,hoşbuldum :) Biz bugün 16+5 olduk ama daha kıpırtıları hissedemiyoruz.Ne zaman başlar ki acaba ? Ya da ben mi anlamıyorum
Canım gerçi erken ama benim de aklıma takıldı geçenlerde. Hem meme ucunuz çok önemli diyorlar ama bebişin ağzına gireceklerden hiç bahsetmiyorlar. Biraz araştırdım. Karbonat ve ılık su meme başı için en iyi tedaviymiş. Pamuğu suya batırmayın , suyu pamuğa döküp silin diyorlar. Ardından ılık suyla tekrar temizleyip emzirmek gibi bir fikir geliyor aklıma.
Canım hoşgeldin aramıza. Ben bugun 20+3 oldum ve 1 haftadır hissediyorum oğluşumu. Senin de az kalmış sabret azcık daha. Kızlar bu arada 5 yıldır tedavi gören ablamın 7 haftalık bebişinin gelişimi durmuş. Kese duruyor ama yamulmuş, bebek de kayboldu demişler. Bu sabah kürtaj olmak zorunda kaldı. Yeğenimi kaybettim maalesef.
lansinohu araştırırken
içinde saf lanolin olduğu için emzirme öncesinde temizleme gerektirmez gibi bişey okudum sanki:44:
Canım hoşgeldin aramıza. Ben bugun 20+3 oldum ve 1 haftadır hissediyorum oğluşumu. Senin de az kalmış sabret azcık daha. Kızlar bu arada 5 yıldır tedavi gören ablamın 7 haftalık bebişinin gelişimi durmuş. Kese duruyor ama yamulmuş, bebek de kayboldu demişler. Bu sabah kürtaj olmak zorunda kaldı. Yeğenimi kaybettim maalesef.
çok geçmiş olsun canım ya, üzüldüm gerçekten okuyunca. ablan nasııl olmuştur allah bilir. rabbim ona sabır versin. yeniden olur inş bebişleri ve bu sefer sağlıkla sıhhatle gelişimini tamamlar.
bu arada utopya gerçekten zararsızmıymış bu kremler, eğer öyleyse gerçekten iyi. yoksa sür,sil,emzir,sür,sil,emzir bütün gün helak olur insan yaaa
başınız sağolsun canım
çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca
ablan nasıl peki?