- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
canım o sert bölgeyi hafifce ovala,belki çeker ayağını
.
kızlar meraba
topik ne kadar hızlı ilerlemiş
bu arada tanıyamazsınız beni
ben ferda
hauck marka bebek arabası gören var mı aranızda?
ayy keşke çekse bir oturuyom bir uzanıyorum kaç saaattir yok banamısın demedi ya benim haylazz biraz ovalayım ayağımı totosumu koca kafasımı bilemiyorum tabiibabasının karyolası sandı galiba
oyy anası yesin oınuda acıtmasın canımızıda dimi ama
ayy keşke çekse bir oturuyom bir uzanıyorum kaç saaattir yok banamısın demedi ya benim haylazz biraz ovalayım ayağımı totosumu koca kafasımı bilemiyorum tabiibabasının karyolası sandı galiba
oyy anası yesin oınuda acıtmasın canımızıda dimi ama
kızlar meraba
topik ne kadar hızlı ilerlemiş
bu arada tanıyamazsınız beni
ben ferda
hauck marka bebek arabası gören var mı aranızda?
selam utkueslem
sen samsun da olan arkadaşsın değil mi?
demek babasının karyolası heeeeee
iyiymiş
kızlar,öksürürken ya da hapşırırken karnınızın altına bi kramp tarzı bişey giriyo mu
tam da anlatamadım,böyle kilitleniyorum sanki ve eğer o an doğru pozisyonda değilsem baya bi acı duyuyorum.
ay sağolben kullandim ta memnundum bir arabayla 3 yil
kizlar bugun kendi rekorumu kirdim sitede
simdilik iyi geceler
selam utkueslem canım
esti öyle ya
ay sağol
kullanan ve memnun kalan birini görmek çok güzel
leyl_l cnm cinsiyet öğrenecektin sen ne oldu prens mi gelcekmiş prenses mi?
18 bitti benimoyyy maşallah canım size..kıyamamm :)
bizde gün sayıyoruz ..artık hareketlerini hissedelim diye :))
sen kaçıncı haftada hissettin birde cinsyeti ne?
demek babasının karyolası heeeeee
iyiymiş
kızlar,öksürürken ya da hapşırırken karnınızın altına bi kramp tarzı bişey giriyo mu
tam da anlatamadım,böyle kilitleniyorum sanki ve eğer o an doğru pozisyonda değilsem baya bi acı duyuyorum.
hoş geldin aramızaben de haziran annesiyim :))))
cnm prensesimiz geliyomuşşş..ASYA NİL imizzzz
hoş geldin aramıza
maşallah,rabbim bağışlasın kuzuyu
18 bitti benim18+2 oluyor yani 19.nun ilk günlerindeyim tabi bunlar ultrasyona göre ama bünyeme ve bebek gelişimine uygun biraz karışık bir cevap verdim sanırım
ya benim yaramaz kızım çok hareketli hiç yerinde durmuyor nerdeyse13.haftamdan sonraki günlerde hissettğimi idda ediyorum :)
tabi erken hissetmek önemli bir durum değilmiş 20.haftadan sonra sanıyorum hareketleri gözlemlemek önemli
hee öylee
öksürmüyorumda ben çok sık hapşuryrm alerjim var bazı şeylere o açıdan bir sızı hissediyorum o zamanlar ama çabuk geçiyor sanırım bir şey olmaz ama bir elimle hapşrrken karnımı tutyrm ne olacaksa psikolojk belkide
18 bitti benim18+2 oluyor yani 19.nun ilk günlerindeyim tabi bunlar ultrasyona göre ama bünyeme ve bebek gelişimine uygun biraz karışık bir cevap verdim sanırım
ya benim yaramaz kızım çok hareketli hiç yerinde durmuyor nerdeyse13.haftamdan sonraki günlerde hissettğimi idda ediyorum :)
tabi erken hissetmek önemli bir durum değilmiş 20.haftadan sonra sanıyorum hareketleri gözlemlemek önemli
hee öylee
öksürmüyorumda ben çok sık hapşuryrm alerjim var bazı şeylere o açıdan bir sızı hissediyorum o zamanlar ama çabuk geçiyor sanırım bir şey olmaz ama bir elimle hapşrrken karnımı tutyrm ne olacaksa psikolojk belkide