2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar meraba
topik ne kadar hızlı ilerlemiş
bu arada tanıyamazsınız beni
ben ferda

hauck marka bebek arabası gören var mı aranızda?

canım o sert bölgeyi hafifce ovala,belki çeker ayağını
.

ayy keşke çekse bir oturuyom bir uzanıyorum kaç saaattir yok banamısın demedi ya benim haylazz biraz ovalayım ayağımı totosumu koca kafasımı bilemiyorum tabii babasının karyolası sandı galiba
oyy anası yesin oınuda acıtmasın canımızıda dimi ama

oyyy maşallah canım size..kıyamamm :)
bizde gün sayıyoruz ..artık hareketlerini hissedelim diye :))
sen kaçıncı haftada hissettin birde cinsyeti ne?

demek babasının karyolası heeeeee
iyiymiş

kızlar,öksürürken ya da hapşırırken karnınızın altına bi kramp tarzı bişey giriyo mu
tam da anlatamadım,böyle kilitleniyorum sanki ve eğer o an doğru pozisyonda değilsem baya bi acı duyuyorum.

kizlar bugun kendi rekorumu kirdim sitede
simdilik iyi geceler

selam utkueslem
sen samsun da olan arkadaşsın değil mi?

slm cnm evet samsundan ben :)

evet cnm zaman zaman banada oluyo
özellikle sol tarafımda :)

oyyy maşallah canım size..kıyamamm :)
bizde gün sayıyoruz ..artık hareketlerini hissedelim diye :))
sen kaçıncı haftada hissettin birde cinsyeti ne?
18 bitti benim 18+2 oluyor yani 19.nun ilk günlerindeyim tabi bunlar ultrasyona göre ama bünyeme ve bebek gelişimine uygun biraz karışık bir cevap verdim sanırım
ya benim yaramaz kızım çok hareketli hiç yerinde durmuyor nerdeyse 13.haftamdan sonraki günlerde hissettğimi idda ediyorum :)
tabi erken hissetmek önemli bir durum değilmiş 20.haftadan sonra sanıyorum hareketleri gözlemlemek önemli

hee öylee

öksürmüyorumda ben çok sık hapşuryrm alerjim var bazı şeylere o açıdan bir sızı hissediyorum o zamanlar ama çabuk geçiyor sanırım bir şey olmaz ama bir elimle hapşrrken karnımı tutyrm ne olacaksa psikolojk belkide

bütün hazıran bebeklerının yazılı oldugu bu yer vardı ben de yazmak ıstıyorum.cınsıyet,dogum gunu,ismı,annenın bulundugu ıl yazılmıstı.nasıl bulurum bılgısı olan var mı?üye degılken rastlamıstım sımdı bulamıyorum

benimkide çabuk geçiyo çok şükür ve ben de elimle tutuyorum
bebek gelişimiyle sat uyumu az farklılık gösterebiliyo,normal durummuş bunlar

zaman zaman bende hissediyorum sanki !..
eşime söylediğimde de gülüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…