2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben 17+2 deyım.2 li de kötu değildi aslında ama içimiz rahat etsın dedı.

3lü test 16 ile 18 arası dıye bılıyorum.aşı da 20.haftadan sonra.

benım ılk kızımın adı Derin:KK16:

bana doktorum her turlu bitkı çayı yasak çünkü içindehangı madde var tam olarak bılemıyoruz demişti.

yinemi kiz geliyor ismi ne olacak tatlim

selam kızlar öncelikle yeni topiğimiz hepimize hayırlı olsun tatsız şeyler olmuş sanırım okuyunca üzüldüm sonuçta hepimiz insanız sinirleniriz yanlış şeyler söyleyebilirz ama ben gerçekten ordaki paylaşımlarımız için çok üzüldüm birde bende şans yok ya kapanan bu ikinci topiğim diğer haziran anneleri topiğide kapanmıştı haziran annelerini tek çatıda toplamak için tam alışmıştım yeni topikte gitti :))) umarım bu topiğimiz güzel paylaşımlara sebep olur umarımmm
tekrardan hayırlı olsun diyelimmm

]

aynen canım ya bende diğer topikteydim o kapatıldı ikinciye geçtim şimdi o da gitti... kaç topikle tamamlayacağız bakalım hamileliği...:KK52:

canım nasılsın sağlığın sıhhatin nasıl iyi misin? aklıma geliyorsun ama göremiyorum çokça seni:KK49:

sagol canim pzt amino sonucum gelecek ona gore yonlendirilecek bakalim suan hersey necekbegin saglina gore belirlenecek
saglikliysa dogum beklenecek hayirlisi sonuc guzel gelirse 7 subatta benim hastaligimin durumu belirlenecek ve ya dogum beklenecek yada erken merhaba diyecek benim minik kizim

llgin icin sagol sen neler yaptin bebek nasil

selam kızlar,yeni topic hayırlı,güzel paylaşımlarla olsun inşallah.
bu arada ben çok nadir de olsa sütlü kahve içiyorum ama midem çok rahatsız olduğu zaman,kola rahatlattığı için kola içtim baya bi

aynen canım ya bende diğer topikteydim o kapatıldı ikinciye geçtim şimdi o da gitti... kaç topikle tamamlayacağız bakalım hamileliği...:KK52:

hepimiz birbirimizi bulalımda :KK9:

zlar yaaa dün çok kötü bir kabus gördüm bebekle ilgili anlatmak istemedğim bir rüya ve etkisinde de çok kaldım :KK52:
bugünde sol tarafımda bir ağrı varki offf çok kötü elime şöyle bir baktım sertlik var orda ayaklarımı mı dayadı naaaptı bilmiyorum ama çok acıtıyor rüyayıda düşündükçe biraz korkuyorum açıkcası allahım inş. hayırlısıyla sağlıkla sıhatle bebişleri bir doğursaydık :KK43:(((

Son düzenleme:
sagol canim pzt amino sonucum gelecek ona gore yonlendirilecek bakalim suan hersey necekbegin saglina gore belirlenecek
saglikliysa dogum beklenecek hayirlisi sonuc guzel gelirse 7 subatta benim hastaligimin durumu belirlenecek ve ya dogum beklenecek yada erken merhaba diyecek benim minik kizim

llgin icin sagol sen neler yaptin bebek nasil

inşallah çok güzel sonuçlar alırsın bu imtihanda hamileliğin bitmeden biter gider... har zorluk biz insanlar için... kızın olacak demek... bizim dr umuz 11. haftada kıza benziyor demişti ama ümitlenmeyin de demişti. sonraki kontrolde meleğimiz cinsiyeti hakkında ipucu vermedi. bakalım 20. haftayı bekleyeceğiz şimdide. sağlığı sıhhati yerinde olsun da inş...:KK49:

zlar yaaa dün çok kötü bir kabus gördüm bebekle ilgili anlatmak istemedğim bir rüya ve etkisinde de çok kaldım :KK52:
bugünde sol tarafımda bir ağrı varki offf çok kötü elime şöyle bir baktım sertlik var orda ayaklarımı mı dayadı naaaptı bilmiyorum ama çok acıtıyor rüyayıda düşündükçe biraz korkuyorum açıkcası allahım inş. hayırlısıyla sağlıkla sıhatle bebişleri bir doğursaydık :KK43:(((

kötü şeyler getirme aklına hep öyle rüya görüyoruz hamilelik hassasiyetiyle. üşütmemeye, yukarılara uzanmamaya vs dikkat et. büyüyorlar işte ağrıtacak sızlatacak olacak bunlar...

her ruyaya guvenme bazen bilincaltindan bazen agir yemekten vs. s gorulur bir tek seye inan saglili olacak az sancili bir dogum olacak pozitif dusun

bu arada ben çok nadir de olsa sütlü kahve içiyorum ama midem çok rahatsız olduğu zaman,kola rahatlattığı için kola içtim baya bi

amin canım :KK23:

bişy olmz canım :) biraz fazla dikkt ediyrm ben belkide ondandr

inşallah çok güzel sonuçlar alırsın bu imtihanda hamileliğin bitmeden biter gider... har zorluk biz insanlar için... kızın olacak demek... bizim dr umuz 11. haftada kıza benziyor demişti ama ümitlenmeyin de demişti. sonraki kontrolde meleğimiz cinsiyeti hakkında ipucu vermedi. bakalım 20. haftayı bekleyeceğiz şimdide. sağlığı sıhhati yerinde olsun da inş...:KK49:

ben erkek isyordum ama hayirlisi son gebeligim nede olsa tadini cikariyorum 3 kiz ve ben esime allah yardim etsin

inşallah canım ...uzaklaştırılan arkadaşlarda katılır da aynen devam ederiz inş... unutulsun gitsin dün yaşananlar...
kola normalde bile zararlı canım yaa içmemeye çalış hamileyken hele de aman dikkat... su içelim bol bol:nazar:

ben erkek isyordum ama hayirlisi son gebeligim nede olsa tadini cikariyorum 3 kiz ve ben esime allah yardim etsin

ooo eşin saltanatını ilan eder... etrafında ona hayran birsürü hatun... egosu tavan yapacak...:KK9: ne mutlu ona... allah hayırlı evlat versin ama gönül işte her güzelliği ayrı ayrı tatmak istiyor...:KK9:

kötü şeyler getirme aklına hep öyle rüya görüyoruz hamilelik hassasiyetiyle. üşütmemeye, yukarılara uzanmamaya vs dikkat et. büyüyorlar işte ağrıtacak sızlatacak olacak bunlar...
:KK43:( ewet haklısın zaten bilg. bi kaç şey okudum onlar bilinç altıma girdi sanrm

her ruyaya guvenme bazen bilincaltindan bazen agir yemekten vs. s gorulur bir tek seye inan saglili olacak az sancili bir dogum olacak pozitif dusun
kesinlikle haklısın ama bilinç altımı kontrol etmem ne mümkün allah sağlık sıhat versn inş. hepmze

hepinize hayırlı geceler arkadaşlar görüşmek üzere...:KK49::emir_bebek:
i cecelerrrr

ooo eşin saltanatını ilan eder... etrafında ona hayran birsürü hatun... egosu tavan yapacak...:KK9: ne mutlu ona... allah hayırlı evlat versin ama gönül işte her güzelliği ayrı ayrı tatmak istiyor...:KK9:

yok tatlim nerde bizde tam ersi simdi 3 sultanin sumbul agasi modunda garibim

amin canım :KK23:

bişy olmz canım :) biraz fazla dikkt ediyrm ben belkide ondandr
canım o sert bölgeyi hafifce ovala,belki çeker ayağını
inşallah canım ...uzaklaştırılan arkadaşlarda katılır da aynen devam ederiz inş... unutulsun gitsin dün yaşananlar...
kola normalde bile zararlı canım yaa içmemeye çalış hamileyken hele de aman dikkat... su içelim bol bol:nazar:
normalde içmeyeli o kadar zaman olmuştu ki,ama işte midem çok kötü olunca mecburen içtim ve canım da istiyo açıkcası ama kendimden saklamaya çalışıyorum.
meraba kızlar.1 gün buraya uğramadım topic değişmiş.hayırdır neler oldu neden değişti?

canım baya bi tatsız olaylar oldu ama neler olup bittiği tekrar konuşulursa gene tatsızlık devam eder.
o yüzden biz şu an sadece bebeklerimize odaklanalım,gerilmeyelim.

meraba kızlar.1 gün buraya uğramadım topic değişmiş.hayırdır neler oldu neden değişti?

canım biraz ortalık karışmış sanırım biraz geçmişi okudm ama bazı şeyler silinmş sanrm pek anldğm söylenemez adminler darbe yaptı sanırım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet bencede uzamasın tatlı tatlı sohbetler edelim inşallah.....

Son düzenleme:
X