az önce bende onu okudum vaaay söyleyene bak
buldu da gidiyor bile dedim
ee darısı başımıza :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Süpersin bende hep şey derdim yakın çevreme.
Ne evliliği en az önümde 5 yıl var hayatımda kimseyi istemiyorum diye.
İlişkimin 8. ayında sözleniyorum nasipse:asigim:
vayyyy be konuyu açalı ne kadar olmus 2009da acmısım hala evlenemedim bekliyorum :)) kızlar sözlüm asker yeni gitti dediğim gibi 2012 gelini olmayı basarıcam sanırım öyle konustuk :))
gel teskere geeelllllll
cnm oncelıkle allah kavustursun bende sozluyum sozlum 4 ay once geldı askerden 2012 gelınlerındenım bende
bende varım kıslaaar
4yıldır sevgiliyis askerden gelince hemmen kolundan tuttuğum gibi söz nişan olcak
yazada düğün ev ve çeyis işlmleri bile hazır
Benim eylülde sözüm oldu temmuzda nişan yapıcaz sözlüm askere gidicek aralık gibi gelicek yazada düğün yapıcaz yani 2012 yaz gelini olucam :):)): Daha var diosunuzda biz 4 senedir birlikteyeiz hangi ara oldu o kadar anlamadım çeyiz falan yaparken anca geçer zaman ...
canım benim çok teşekkürler bak senin ki ne güzel gelmiş ya nasıl dayandın ne bilim nasıl gecti günler zor asker beklemek çok kötü yadaha yeni giti üstelik
cok zor gectı cnm bıde sozlendık arkasından gıttı bıde yaza denk geldı bır suru dugun 2 tane bayram yıldonumumuz onun dogum gunu benım dogum gunum hepsı yanlız gectı. o daha bı kotu oluyo.o 6 aya neler sıgdırdık anlatmakla bıtmez. ınsallah kısa donemdır senınkıde
kızlaaarr bnimki de eylülde askerden gelicek.kasımda nişan,nisanda da düğün olablir kısmetse..ama kız tarafı neleri alır erkek tarafı neleri alır bilio musunuzzz :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?