Düğün 2012 gelinleri düğünlerimiz nerde olucak paylaşalım

Bizde 21 Nisan 2012 Cumartesi günü için Topkapı Divan Kültür Merkezini tuttuk. Mekan alkolsüz olduğu için özellikle tercih ettik.Kuzenimin organizasyon şirketi var, süslemelerini de o yapacak istediğimiz gibi.Nikahımızı da ayarladık, düğünde kıyılacak. Zaten oynamalı bir düğün olmayacak...19 Nisan Perşembe kına gecemi yapacağım. Fakat Beylikdüzü'nde 100,150 kişilk şöyle güzel bir mekan bulamadım.Bilen, duyan, gören varsa yardımcı olursa sevinirim.

Benimde düğünüm 9 eylülde Konya Bera otelinde. 8 eylülde ise kına-nişanım Diltaş düğün salonunda. İnş güzel olur. İstediğimiz gibi gönlümüzce olur düğünlerimiz

bende 30 haziran diye istedim fakat istediğim yerlerde 30 haziran önceden tutulmuş sonra 7 temmuz olsun dedim o günde yer bulamadım demesinlermi 23 haziran boş diye hemen opsiyon yaptırdım allah izin verirse 23 haziranda nişanımız olucak istanbulda eylül yada ekimde adana'da kır düğünüm olucak...

kızlar öncelikle hepimize hayırlı olsun... yeni bir hayata adım atıyoruz... Yüce Rabbimden dileğim; ağız tadımız hiç bozulmasın, nazarlardan kem gözlerden sakınsın bizi...

düğünüm İstanbul / Aksaray - TAÇ DÜĞÜN SALONUNDA olacak.. 450 / 500 kişilik ama bize yeterli orayı seçmemin tek nedeni orkestrası... bayıldım bayıldımmm... şiddetle tavsiye etsem azdır.

söyle ki; çok yakın kız arkadaşımın düğünü orada oldu, erkek tarafı ile kız tarafı son 1 ay kala sudan sebepler yüzünden birbirine girdi maalesef
düğün günü herkesin suratı beş karış... eee salona girildi sert rüzgarlar esiyor yine... müzikler başladı çalınmaya... yok! kimse kalkmıyo tektük bi kaç kişi ortada.. gelin ağlamaklı
orkestrada çok tatlı bayan bir solist var durumu anlamış olsa gerek... ne yaptı etti, düğünü canlandırdı.. ama öyle böyle canlandırma değil... bu seferde kimse oturmak istemedi .. böylelikle aradaki soğukluk geçti, gelinin morali düzeldi çok şükür...

evet ya katılıyorum ben nişan için acaip stretsliyim oluyor böyle zamanlarda böyle tatsızlıklar ama benim sözlümle aramda şehir farkı olduğu için ne o bana nede ben ona yansıtmıyoruz sıkıntılarımızı benimde nişan mekanım belli oldu üsküdar sözbir royal residance otel allahım çok şükür

bizem kısmet olursa 3 temmuzda bursa arya park ta olacak havuz başı ve kır düğün alanı :)))

ben izmirliyim doğançayda dünya barış anıtını tuttuk salonu açık hava ve havuzu var 4000 diye duydum kaynanamdan

şimdiden mutluluklar dilerim düğün tarihin ne zaman? bende haziranda anıtı çok istiyorum ama daha önce hiç düğüne katılmadım orada organizasyon iyi mi acaba senin bir bilgin var mı?

arkadaşlar ben salon olayını çoktaaaan hallettim fakat adanada yaşamadığım için gelinlik,kuaför vs.konularında öneri bekliyorum tecrübeli arkadaşlardan,hemşerilerden :)

Kızlar benimde 9 haziran2012 Cumartesi günü Sur Restaurant Zeytinburnu'nda olcak:):) Çok heyecanlıyımmm:)

Canım intneti alt üst et istanbulda mutlaka bulursun bir de menüler konusunda her seçeneği sor kokteyl bile olabilir kenarlara koltuk koydurursun vs. Çeşitleme duşun inşallah istediğin gibi bı yer bulursun

29 Haziran Ankara fenerbahçe turk Telekom tesisleri

havuz başımı olucak ?? ve kişi başı ne kadara anlaştınız
konu sahibi olarak merak ettim
istanbul ile kıyaslama yapmak istedim
çok güzel görünüyor herşey gönlünce olsun..

havuz başımı olucak ?? ve kişi başı ne kadara anlaştınız
konu sahibi olarak merak ettim
istanbul ile kıyaslama yapmak istedim
çok güzel görünüyor herşey gönlünce olsun..

Evet canım havuz bası yemekli olacak zengin bir menüsü var kisi bası 47,5 tl onun dısında pasta orkestra süsleme balayı odası 2gece de Fenerbahçenin Bolu tesislerinde tatil dahil. Biraz pahalı ama bunu bulabildik icimize sinen inşallah icimize sinen güzel bir dugun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…