- Konu Sahibi forever1212
-
kim bu tuti diye meraklanmayın diye yazmak istedimmerhabaaaa...
benim allah izin verirse 23 haziranda nişanım var ben biraz yavaşımama eylül-ekim gibide evlenicem topiğiniz çok eğlenceli geldi rejim falan yapıyorsunuz süper...nişan hazırlığı kız tarafına ait olduğu için koşturuyorum mekan bulmak ne zor işmiş ya heleki elbise seçmek hala asıl bir şey istediğimi bilmiyorum sizlerede kolay gelsin....rabbim mutluluğunuzu daim etsin,herşey gönlünüzce olsun... (nazara çok inanırım)maaşallah sübhanallah...
kim bu tuti diye meraklanmayın diye yazmak istedimmerhabaaaa...
benim allah izin verirse 23 haziranda nişanım var ben biraz yavaşımama eylül-ekim gibide evlenicem topiğiniz çok eğlenceli geldi rejim falan yapıyorsunuz süper...nişan hazırlığı kız tarafına ait olduğu için koşturuyorum mekan bulmak ne zor işmiş ya heleki elbise seçmek hala asıl bir şey istediğimi bilmiyorum sizlerede kolay gelsin....rabbim mutluluğunuzu daim etsin,herşey gönlünüzce olsun... (nazara çok inanırım)maaşallah sübhanallah...
bu arada kkontesim sobeeeeeeeeeeeeeee
Hayırlısı olsun canım
Nişan emin ol en tatlı heycan
Düğün işi daha da zor
Allah yardımcın olsun
Merak ettiklerini sorabilirsin
Deneyimliyiz
eneeee kimleri görüyorum bebeğimmmmmmmmmmmhg
evet evettt merak ettiğim o kadar çok şey var ki dolayısı ile aileminde ilk defa başına gelicek bu nişan,düğün dernek işleri,annem bile neyi nerden nasıl başlamamız gerektiğini kavramaya çalışıyor sanırım ben çok rahatım sadece geziyorum fikir ediniyorum karar verme aşamasına geçiyorumbu arada annemde sizin gibi diyet yapıyor dukan diyeti inşallah istediğiniz kiloya düşersiniz...bu arada adaşız tgcgny allah hepimizin yardımcısı olsun...
Aa öyle mi canım ne mutlu oldum İsmimi çok seviyorum ben
Canım herşey bi bakmışssın olmuş bitmiş
Stres gereksiz ben çok stresliydim ama gereksizmiş
kkontesim görüyon dimi nişan,düğün dernek işleri böyle işte strestli bende bu topiği buldum öğrenmem gereken birşeyler olabilir bu topikte diye burdaki bayanlarla sohbete gireyim dedim...allah sanada nasip etsin bacım zamanı gelince güzel duygular ama strestliadetim gecikti yine....
Eki Görüntüle 365689
Karaca Domino
Kızlar hafta sonu bu tencereye bittim ama çok tencerem var 348 Tl fiyatı tencere alcak olanlara tavsiye ederim
Ben diktirdim ama istediğim gibi tam olmadı eksikleri vardıhaklısın strest çok gereksiz bu arada bende çok severim ismimi ailemdekiler ve bazı arkadaşlarım bana tuti diye seslenirçeyiz konusunda sıkıntı yapmıyorum allahtan çalışırken bir çok şeyimi almıştım sadece geriye kalan yatak odası nevresim takımları,ufak mutfak aletleri(su ısıtıcım hafta sonu hediye geldi allah razı olsun alan kişiden) o tarz şeyleri sürekli model çıkıyor diye almak istemedim bir kaç sene öncesinden...onlarıda ratık nişandan sonra tamamlayacağım...nişan için elbise modelinde çok zorlanıyorum çooook kabarık bir model istemiyorum tgcgny 'cim senin avatarındaki gibi asil duran kuruklu bir model istiyorum ne kadar moda evine gitsem hep kabarık modeller var..istanbul'da yaşıyorum buna rağmen hiç kafama göre model bulamıyorum diktirme konusundada çok tedirginim bazı arkadaşlarım hüsrana uğradılar oturup birde istediğim gibi olmadı nişanlığım diye ağlamak istemiyorum sözlümün kafasını kırarım genelde ona sataşırımda
Bendede bardak hastalığı varbuunu bende görmüştüm canım bayılmıştım bende tencere takımımı eternityden almıştım mor menekşe deseni olanından çok hoşuma gitmişti bir kaç parça daha tencerem var ama bundada aklım kaldı bunuda almak istiyorum bunuda alırsam başkada almam zaten tencere...birde bende su bardağı takıntısı var nerde nasıl abuk subuk değişik bardak bulursam alıyorum özellikle paşabahçede çok şık modeller var...hacı yatmaz bardak modelinde aklım kaldı şimdide
iyi etmişsin kuzummm, aminn cümlemizeee
ben işin kilo kısmındayım sadece
bi de resimlere bakıyorum hehehehe
Ben diktirdim ama istediğim gibi tam olmadı eksikleri vardı
diktirme hazır al derim ben çok takıntılıyım çok üzülmüştüm
Bendede bardak hastalığı var
anenme geçen gün birazı sende kalsın dedim
Sanırım bardaklar için ayrı bi dolap yaptırıcam
bebişim annemde dukan diyeti yapıyor onun bir kitabı var içinde menüler var seçtiğin menülerden istediğini yiyorsun aralarda muhakkak yoğurt,süt peynir yiyorsun yani bu diyette hiç aç kalmıyorsun bende sabahları sıkılaşmak için annemle yürüyüş yapıyorum bu dukan diyetini çok tavsiye ediyorlar fransada çok tutulmuş dolayısı ile türkiyede'de rejim yapan bayanların çoğu bu dukan diyeti sayesinde kilo vermiş....haftada 2 kilo veriyorsun eğer triod gibi hastalığınız varsa haftada 1 kilo veriliyor...annemden aldığım bilgiler bunlar ama ne zaman baksam annem yoğut yiyor hatta yulaf koyuyor yoğurda onu öyle yiyor...hiçde şikayet ettiğiniz duymadım acıkıyorum diye
evet evet o diyeti ben de duydum ama bi niyetlenemedim
dikim konusunda sende sanırım hüsrana uğradınbende çok korkuyorum bende çok takıntılıyım bardak konusunda sanırım aynı şeyi düşünüyoruz ayrı dolap olayı sadece çok almamaya çalıştığım şeyler biblo türü şeyler çok kalabalığı sevmiyorum evde mümkünse az eşya olmalı yalın olmalı...tıkış tıkış hiç seviyorum annemin evinde bile fazlalıkları kaldırıyorum bana ne oluyorsa
tuğçeee
evdeyim kuzummm
bu arada baslangıç 95
geçen haftaaaa ıımmm unuttum ama sanırım 93 tü
bu hafta 92
hedef şimdilik 79
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?