2012 Gelinciklerinin Yılbaşı Dostluk Çekilişi

GeCe_KuSu

02.06.2012
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
6.650
5
358
38
Konya
Merhabalar Canlarımmmmm:72::72::72::72:

Aramızdaki dostluğun pekişmesi adına yaptığımız ilk çekilişimize hoşgeldinizzzz:kkk:

Amacımız sanalda başlayan dostluğumuzun gerçek hayata yansıtmak...Birbirimizi unutmamak adına birbirimizde hatıralar bırakmak...

Hediyesini alacağımız gelinlerimizi öğrenmeden önce hepimiz kendimizi tanıtalım ki bizlere hediye alacak arkadaşlarımız yazılarımızdan ufak ipuçları alabilsin ve zorlanmasınlar diye düşündüm .Birbirimizi daha iyi tanımak için sevip sevmediklerimiz neler,burcumuz ne, boyumuz kilomuz vs..,özelliklerimiz neler... bunları detaylı yazarsakişimiz kolaylaşır.

:38:

:72::72::72:Çekiliş olduktan sonra ben kimin kime çıktığını özel mesaj ile bildireceğim.Herkes kime hediye alacağını bilecek ama kimse kendisine kimin hediye göndereceğini bilmeyecek..Hediye alışverişine çıktıktan sonra kargo için birbirimizi bekleyelim belli tarih aralığı koyalım ki yılbaşından önce hepimiz aynı zaman aralıklarında hediyelerimize kavuşup mutlu olmuş olalım:38:

Bu arada şimdiden söyleyeyim,daha önce de belirtmiştim,hediyeler alındıktan sonra bir de el yazımızla ufak da olsa not yazalım arkadaşlarımıza,hatıra olsun.. Tabi bir de yılbaşının olmazsa olmazı kırmızı don ilave etmeyi unutmuyoruz:1:

Hediyeyi alan kişi paketleri açmadan önceki halini ve kendine gelen hediyelri açtıktan sonra tek tek fotolasın burada paylaşssın ki sevincine biz de ortak olalım bir de merakımızı bastırmış olalım:1:

Şimdilik bu kadar canlarım,aklınıza takılan bir şey olursa bana ulaşırsınız 7/24 :1:

:72::72: ÇEKİLİŞ LİSTEMİZ:72::72:
GeCe_KuSu:nazar:
gulsengo:nazar:
Gasoline:nazar:
çağla22:nazar:
nyu:nazar:
DeryaW:nazar:
bubabur:nazar:
Lamelif:nazar:
Lavanta:nazar:
pnrkrdnz:nazar:
ssedoshh:nazar:
lilapause:nazar:
Balbtb:nazar:
rosaa:nazar:
pink_love:nazar:

NOT: Çekilişe yukardaki liste dışındakiler katılamayacaklar,bilginiz olsun...

Son düzenleme:
GeCe_KuSu Tanıtması:1:

öhömmmm:1:öhhööömmm:1:
çok heyecanlandım şu an hee:1:
başlıyorummm:37:

25 yaşında körpecikk ama işsiz bir öğretmenim:1:
Boyum 1.60 (başka yok:60:) kilom 52
Genelde m beden giyerim ama bildiğin armut bedenli oldğumdan altım üstümden geniştir:1:
Klasik de giyinirim spor da...
Bir kadını kadın yapan her şeyi severim:69:Makyaj malzemesinde renk ayırt etmem,çamurdan olsa da kabulümdür:1: takı takarım,oje sürerim,her şeyi yaparım:1:
turuncu hariç her rengi giyerim,ama favorilerim mor,kırmızı ve siyahtır:69:süslü püslü her şeye ayrıca bayılırım:69:
Leoparlı olan her şeye bayılırım ölürüm biterim:1::69: aah leoparr......
Kitap okumayı çok severim özellikle Elif Şafak hayranıyım...
Çeyiz hastasıyım:60:
Tam bir iç çamaşırı ve gecelik hayranıyımm:27:peluşları severim,en sevdiğim hayvan maymunn:42:

Benden bu kadar canlarım,fazla takılmayın ıncık cıncık her eyi severim,özellikle sevdiğim,değer verdiğim birindense baş köşeme koyarım:69:Sadece sevginle paketle ve her şey içinden gelerek ve seni zorlamadan olsun:26:

ay çok pis heyecan oldum ben de şimdiii, ay ne desem bilemedim ki.. :17::17:

neyse şimdilik bismillah deyip, hayırlı olsun diyeyim

diğer detayları az sonra yazarımm

:32::21::52::62::64::66::81::92::118::118::118::118::119::119::119:

ay çok pis heyecan oldum ben de şimdiii, ay ne desem bilemedim ki.. :17::17:

neyse şimdilik bismillah deyip, hayırlı olsun diyeyim

diğer detayları az sonra yazarımm

:32::21::52::62::64::66::81::92::118::118::118::118::119::119::119:

Ben de heyecanlandım dizi bitsin daha sonra yazarsın kuzucumm şuncağız yazıyı yarım saattir yazıom ben de,aklım gözüm dizide olunca:1:

ayyyy bayılazaaaaummmm:27:
kendimden çok kime ne alcamı merak ettiğimi belirterekten kendimi tanıtmaya başlıyııımmmm:39:
Ben 1.58 boyunda türklerin ideal yabancıların cüce diye tabir ettiği türden biriyim kilom 45 yaşım 22:51:
üst beden s giyiotum ama L beden salaş olarak hoş duran kıyafetlerde favorimdir.:27:
alah bedenim pantalonumdan kopya çektim 32 miş:24
heeeer renk kıyafeti giyerim klasik spor felan hiç ayırmam ölede yüzsüzüm:9:
makyaj hastasıyımdır mac inglot favori kozmetik markalarımdır.parfümlerde şuan favorim coco madmasel ama tatlı baymayan hoş kokularıda kullanırım tek düze değilimdir:12:
oje ve kozmetikte sergi açabilir bir mahalleye yetecek kadar her kıza çanta hazırlayabilirim:9:
ayakkabı manyağıyımdır fakat ayaım anormal olduğundan ben bile bulamayıp özel yaptırıyorum:17:
asker yolu bekliyorum 18 şubatta sözüm 7 nisanda nişanım eylülde düğünüm var:9:
mobilyalarım hazır alındı dekorlarımız yok:44:
tablo değişik dvar süsleri espirili mutfak gereçleri yada aynı espirili başka şeler hoşuma gider çok:29

ayyy daha anlatmadığım içimde ne renk olduğudur sanırsam :9::9:

Son düzenleme:
hımmm öhööö öhöööö sedosh da tanıtıyor kendicini beaa :52:

27 yaşında:emir_bebek::emir_bebek:,kadrosuz biyoloji öğretmeni:52::52: ve bildiğiniz üzere nişanlıyım kızlaar:9::9:

Çeyiz ve internet delisiyim (yaz tatilinden beri) :9:

En sevdiğim renkler siyah,mor,beyaz ve pudra pembe...

Başak burcuyum,belki de bu nedenle birşey alırken görünüşünden çok fonksiyonelliğine bakıyorum...İşlevi daha önemli yani:9::9:

Kitap okumayı çok fazla sevmem,KPSS kitaplarım yetiyor da artıyor...:9::9:

Eski bir rockçıyım :47: heyaa... ama artık başım kaldırmıyor pek,daha çok soft rock dinliyorum,rock temalı şeyleri severim bunun dışında TSM ve Türkçe popta seviyorum...:52:

Değişik kırtasiye ürünlerine her daim bayılmışımdır,renkli kalemler,cici defterler,rengarenk kağıtlar vs.:27:

Şirin objeler çok hoşuma gider...:8:

Tombiş bi hatunum bedenim XL ve üstü Allah ne verdiyse:30::9:

Bebişlere bayılırım ve bebişlere ait herşeye:49::emir_bebek:

Aklıma gelenler bunlar kızlar,zaten ne zamandır muhabbetimiz var az çok tanımışsınızdır beni...Hepinizi çok seviyorum ve sizden gelecek tek bir iğne bile benim için değerlidir! :16::54:

ayyyyyy bayılaaacağımmmm hayırr hayırrrr yapamayacağımmmmmm :9::9::9::9::9::9::9:
korkuyorum,heycanlıyım,terliyorum:9::9:kendimi gece kuşunun parmaklarına bırakmak istiyorum bu konudada:9::9::9::9::9:

ayy yokk bende yapamicim galiba cok heyecan bastı soğuk soğuk terler döküyorum :126::126: zati diziye çok ağladım çok pis duygular içindeyim :43: :9:
öhöö öhöö cıkkk olmuyo olmuyoooooo yapamicimm galiba :60: :60: :60: :52::52::52:

benim canlarım;
rosaa diye tanıdığınıs,sevincine,ayrılıklarına,hastalıklarına,çeyiz hazırlıklarına ve daha bir sürü hallerini tanıdığınıs ve daha bir çok huyuna suyuna inşallah şahit olacağınıs yoll arkadaşınız, 1.68 boyunda, 54 kilo, üst bedeni M olan alt bedeni 36-38 arası değişen,oje sürmeyi çookk sevenn, masasının üstü ojeden gözükmeyen,en sevdiği renk fuşyaa,saks mavisi,mor,mercan,pembenin tüm tonları olan,peluşları,satenleri,küpürleri gördüğünde dokunmadan geçmeyen,iç giyimee en az dış giyim kadar önem veren,salaş pijamalarıyla keyif yapmayı hiç bişeye deişmeyen,şekersiz kokuları seven ama tek sabit kokusu olan o yüsden o konuya hiç girmeyen:9:saatten başka takı takmayı çok sevmeyen bazende ne varsa takan:27:hediye diye alınan,kendisi için harcanan her zahmete şükran duyan,ve en değerli köşesinde yer veren bir hatunumm...
benden bir kaç kare size fikir olur...hemide bir gün yolda görürseniz boynuma atlayın bana sarılınnnn:70:

$DSC007828.jpg$SAM_0141.jpg$SAM_06585.jpg$H.jpg

neyse kızancıklar öle yada böle bi şekilde şeytircez :1::1:
öncelikle bismillah deyip selam vereyim selamınhello :9::9:
birde başlamadan önce burdan selam göndermek istiyorum sizin vasıtanızlan alamanyadaki halama enişteme arayamıyom biliyonuzmu malum yurt dışı tarifesi çeyiz yapıyos pere lazım :60: :60:

neyse sadete geleyim kızlar 21 yaşında 1.70 boyunda 51 kilo safinaz gibi bi hatunum evet yanlış okumadınız bildiğiniz safinaz :52::52:
ondan sonracıma tesettrlüyüm klasikte giyerim sporda çok giyerim severim ..
kız bedenimde bi tuhaf anacım kemikli bi yapım var altım 40 galiba üstümde S yada M kilo verdiğim için net bişe söylüyemiyorum ve genelde giymeden bişe alamıyorum :9::9:
pek makyaj yapan biri değilim arada yaparım :9::9: parfümde çok ağır kokulardan haz etmem ve ilgimi ençok ilginç görünümü dikkatimi çeker :60:
Renk olarak Siyah favorimdir onun dışında pembe,mürdüm severim .. :17:
ondan sonracıma kız aklıma bişey şeyetmiyo he şaşırdım ne yazcamı :52::52:
müzik olarak kulağa hoş gelen herşeyi severek dinlerim :24::24:
kitap okumayı severim ama bi türlü başladığım kitabı bitirmeyi beceremedim beceremem bende anlamadım :52:
süs eşyalrını severim resim çerceveleri çok dikkatimi çeker genelde sadelikten yana bi hatunum :9::9:
ondan sonracıma takı takmayı severim .. felaket topuklu ayakkabı manyağıyım ama sırık olunca giyemiyo insan maleseff :52::52:

Yani kızlar ne kadar yardımcı oldum bilmiyorum ama kısacası çok küçük şeylerlede mutlu olmayı bilen biriyim karşımdaki kişinin düşünmüş olması zaman ayırması bile aldığı hediyeye zaten anlamını katıyo benim için ayrı bi değeri ve yeri olucak .. :16::16:

rosacım nazar değmesin sana maşallah çok şugar bi gacısın Allah sahibine bağışlasın :nazar::nazar: :1:

Back