2012 Gelin Duvakları

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
Duvak hem geleneksel anlamı, hem de estetik duruşuyla gelinliğin en önemli tamamlayıcılarından biri.

Duvağınız çiçeklerle süslü de olabilir, üzerine taç oturtulmuş da. Uzun ya da kısa, kenarları işlemeli ya da düz, dantel ya da tül…
Ne olursa olsun, her şekliyle sizi güzel ve gizemli göstermek için tasarlanmış olmalıdır.

Bunlar gerçekten çok güzel de bizim piyasadaki duvakların bunlarla alakası yok Malzemelerini bulmak mümkün oysa ki. Gelinlikçiler malesef duvakları hediye verdikleri için sıfır maliyetli bir şeyler üretmeye çalışıyorlar, oysa ki 100TL harcasa bunların bazıları gibi duvaklar üretebilirler...

Kesinlikle katılıyorum, fakat bu ürünleri bulmak o kadar zor değil ki.
Hele ki İstanbul'da... Sadece doğru yerlere ve doğru kişilere gitmek lazım o kadar...
Maliyet açısından eminim çok fazla seçeneği vardır, aynı şeyi bir yerde (farazi konuşuyorum) 10 TL alabilecekken bir başka yerde 50 TL ye almak zorunda kalabiliyor insan.
Araştırdıktan sonra, bence herşeyin hem uygunu hem de güzeli mutlaka bulunur!

Yorum için teşekkürler...

Modeller cok guzel ama cok satafatli modeller secmeyin diyebilirim.. Ben o hatayi yaptim duvagim cok tasliydi ve agirdi son derece basim agridi

Son düzenleme:
Modeller cok guzel ama cok satafatli modeller secmeyin diyebilirim.. Ben o hatayi yaptim duvagim cok tasliydi ve agirdi son derece basim agridi

Kesinlikle katılıyorum.
Eğer gelinlik taşı ise, aynı şekilde yapıyorlar duvağı.
Ben gelinlik denemeye çıktığımda fark ettim aynı duvağı göstermek amaçlı takmışlardı başıma, duvak başımda durmuyor saçım çözülüp düşüyordu yere.
Ağırlığıda hissediliyor tabii ki... Taşlı olmayanlarda sorun olacağını sanmam, fakat taşlı duvaklar ağır ve saçın bozulmasına bile sebebiyet verebilir düşüncesindeyim.
Tabii kuaförün maharetine kalmış birşey o da.
Çok şık duruyorlar o ayrı konu...

Ben kısa duvak düşünüyorum.
Taşıması daha kolay oluyor aynı zamanda ikiye katlanarak yüze örtülen kısım oluşturuluyor.
Kenarları dantel olanlarından...

Senin tam olarak nasıl olduğunu anlayamadım, ayrık veya birleşik derken yani neyi kast ettin onu algılayamadım canım, kusuruma bakma...
Ama sanırım ayrık olması daha avantaj olur diye düşünüyorum... :44:

ben upuzun bi duvak düşünüodm ama herkes kafamı karıstırdı ya çok zorlanırsın diye..millet duvaga bastıkca saçım çekilcekmiş fln (( kararsız kaldm ben

ben upuzun bi duvak düşünüodm ama herkes kafamı karıstırdı ya çok zorlanırsın diye..millet duvaga bastıkca saçım çekilcekmiş fln (( kararsız kaldm ben

Evet, doğru demişler canım.
En güzeli etek boyunda duvak veya daha kısa duvak.
Hem ağırlık açısından iyi (eğer ucunda dantel olacaksa) hem de kimsenin basmaması için iyi bir yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…