- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.461
Günaydın arkadaşlaar uyanın hayde bakimm
günaydın esmaa, o dış mekan fotolar çok güzel bende beğeniyorum, fiyatı da merak ediyorum ama düğün günü ne ara çekilcek o fotolar onu daha çok merak ediyorum uzun iş sanki.. :26:
Esmacım bende dış çekim istiyorum düğünlerii, araştırdım biraz seninlede paylaşıymm.
Ben bi yer buldum nişan resimleride orda çekilcek kısmetsee. Düğün dış çekime 500 civarı bişey istedi 36 resimli bide ekleri felan varr.
Başka yerlerede sordum fiyat değişiyorr 500 denn 2500 kadar çıkıyor cnm isteğine bağlı, kaç resim istediğine bağlı, kuaförden akşam düğün bitimine kadarmı istiyosun yoksa sadece düğün albümü mü bu şekilde fiyat artıyo azalıyoo falan.
Merhaba Kızlarrr,
Ben de nişanlıyım ve 2012'de evlenmeyi düşünüyoruz ama çooook üzgünüm hiçbisey yolunda gitmiyor
Araya kaynak yaparak nerede bulduğun fotoğrafçı diye sormak istiyorum :) Bizim düğün de İstanbul'da olacak da canım. Ben Samsun'dayım bakamıyorum hiçbir yere
kızlar yazdıklarım ne kadar tutar benim acaba.
1 tam takım
3 yorgan ve yastık agzı
merhaba canm neden kiiiii:18::18::18::18:Merhaba Kızlarrr,
Ben de nişanlıyım ve 2012'de evlenmeyi düşünüyoruz ama çooook üzgünüm hiçbisey yolunda gitmiyor
bubaburr sende hoşgeldin cnmm, mobilyamı bakıyosunuz galibaa, bizde gelsek keşke o aşamayaaa dahaa 4 ay var en azından:26:
merhaba canm neden kiiiii:18::18::18::18:Merhaba Kızlarrr,
bubaburr sende hoşgeldin cnmm, mobilyamı bakıyosunuz galibaa, bizde gelsek keşke o aşamayaaa dahaa 4 ay var en azından:26:
merhaba canm neden kiiiii:18::18::18::18:
hoşblduk canm daaa şu şafakçılıktab kurtulamadm sonra alcam ama evlenen arkadaşların ödediği paraları duyunca beynm çktı
sendeki gelişmeler ne
Merhaba hoşgeldin cnm, hayırdırr cnm işlermi istediğiniz gibi gitmiyor yoksa nişanlınla problemlermii
Merhaba Kızlarrr,
merhaba canım,
hangisini anlatayım bilmiyorum ki
Severek nişanlandım bu yüzden ailemin uzun uzadıya araştırma yapmasını istemedim herşey hemen oluverdi gerçi ekimde nişanlandık ama ekimden beri başıma gelmeyen kalmadı ve şu aralar nişanı atmaktan başka çözüm bulamıyorum
Hoşbuldum canım,
İşlerde istediğim gibi gitmiyor nişanlımla da sorunlar var, nişanlı arkadaşlarımla da konuştum kimse benim gibi değil ailelerin arasında kaldım sağolsun nişanlımda tanıyamaz oldum sanki 3.5 yıldır sevdiğim değil bi başkası nişanı atmayı bile düşünüyorum artık bıktım hergün ağlamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?