2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
pikemi annem düğünde sonra sardırıp göndercek onu sokmicaz işin içine şimdi.
amaaaa şöle kaba taslak düşürüseemm
4 takım nevresim sardırcam.
sadece 1 tanesi tam takım (yorgan agzı,2 tane çarşaf eteği,2 yastık)
diğer 3 ü sadece yorgan agzı ve yastık agzı

Günaydın arkadaşlaar uyanın hayde bakimm :46: :46: :46:

günaydın esmaa, o dış mekan fotolar çok güzel bende beğeniyorum, fiyatı da merak ediyorum ama düğün günü ne ara çekilcek o fotolar onu daha çok merak ediyorum uzun iş sanki.. :26:

Tercihe göre düğünden 3 gün önce de çektirebiliyorsun düğün günü de o yüzden hem zahmetli hemde pahalı ama değer gibi geliyor çünkü düğünden sadece onlar kalıyor geriye çok istiyorum çokkkk.. acaba diyorum nikah günü mü yapsak ben gelinlik giyer hazırlanırım nikahım olur. Benim ailem teknede düğüne karşı çıkmıştı az kişi alıyor diye nikahtan sonra gitsek tekneye hem hayalimdeki düğünü yaparız. Hemde dış mekan çekilmiş olruz. Hemde normal düğünde çok rahat oluruz

Esmacım bende dış çekim istiyorum düğünlerii, araştırdım biraz seninlede paylaşıymm.
Ben bi yer buldum nişan resimleride orda çekilcek kısmetsee. Düğün dış çekime 500 civarı bişey istedi 36 resimli bide ekleri felan varr.
Başka yerlerede sordum fiyat değişiyorr 500 denn 2500 kadar çıkıyor cnm isteğine bağlı, kaç resim istediğine bağlı, kuaförden akşam düğün bitimine kadarmı istiyosun yoksa sadece düğün albümü mü bu şekilde fiyat artıyo azalıyoo falan.:23:

400 e yapsalar razıyım vercem yani :)

400 e yapsalar razıyım vercem yani :)
[/QUOTE]

400 e bulursan banada haber verrr :1: bana çok iyi geldi çünkü normal düğün albümleri bile o kadarr ki bunlar dışarda istediğin yere gelip çekiyorrr :65:

bubaburr sende hoşgeldin cnmm, mobilyamı bakıyosunuz galibaa, bizde gelsek keşke o aşamayaaa dahaa 4 ay var en azından:26:

Son düzenleme:
Araya kaynak yaparak nerede bulduğun fotoğrafçı diye sormak istiyorum :) Bizim düğün de İstanbul'da olacak da canım. Ben Samsun'dayım bakamıyorum hiçbir yere :(

Canım link veriym http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/450561-nisanlandim-kizlar-15062011-a-2.html
bu arkadaşa sorarsan sana daha iyi yardımcı olur çünkü, resimlerimi çektirmek istediğim yerin sahibii :23: Bende burda tesadüf öğrendimm KK sayesindee :1:
Hem kendi resimleride orda çekilşmiş örnekler varr bakarsın fikir olurr :82:

kızlar yazdıklarım ne kadar tutar benim acaba.
1 tam takım
3 yorgan ve yastık agzı

Mervem benimki misal, çarşaflara yaptırmadım kullanılmıyor diyee, çarşafsız olanlara en az 300 desek sanadaa 300x3 =900 tam takımada 400 desekk 1300 civarıı işte belki pazarlıkla biraz indirim olurr. Sen 1000 tl yi hazırlaa cnm :1:

Merhaba Kızlarrr,
Ben de nişanlıyım ve 2012'de evlenmeyi düşünüyoruz ama çooook üzgünüm hiçbisey yolunda gitmiyor :50:
merhaba canm neden kiiiii:18::18::18::18:
bubaburr sende hoşgeldin cnmm, mobilyamı bakıyosunuz galibaa, bizde gelsek keşke o aşamayaaa dahaa 4 ay var en azından:26:

hoşblduk canm daaa şu şafakçılıktab kurtulamadm sonra alcam ama evlenen arkadaşların ödediği paraları duyunca beynm çktı:32::32::32::32::32:
sendeki gelişmeler ne:1:

Merhaba Kızlarrr,
Ben de nişanlıyım ve 2012'de evlenmeyi düşünüyoruz ama çooook üzgünüm hiçbisey yolunda gitmiyor :50:

hoşblduk canm daaa şu şafakçılıktab kurtulamadm sonra alcam ama evlenen arkadaşların ödediği paraları duyunca beynm çktı:32::32::32::32::32:

merhaba canım,
hangisini anlatayım bilmiyorum ki:50::50::50:
Severek nişanlandım bu yüzden ailemin uzun uzadıya araştırma yapmasını istemedim herşey hemen oluverdi gerçi ekimde nişanlandık ama ekimden beri başıma gelmeyen kalmadı ve şu aralar nişanı atmaktan başka çözüm bulamıyorum :50::50::50:

Merhaba hoşgeldin cnm, hayırdırr cnm işlermi istediğiniz gibi gitmiyor yoksa nişanlınla problemlermii

Hoşbuldum canım,
İşlerde istediğim gibi gitmiyor nişanlımla da sorunlar var, nişanlı arkadaşlarımla da konuştum kimse benim gibi değil ailelerin arasında kaldım sağolsun nişanlımda tanıyamaz oldum sanki 3.5 yıldır sevdiğim değil bi başkası nişanı atmayı bile düşünüyorum artık bıktım hergün ağlamaktan:50:

Merhaba Kızlarrr,

merhaba canım,
hangisini anlatayım bilmiyorum ki:50::50::50:
Severek nişanlandım bu yüzden ailemin uzun uzadıya araştırma yapmasını istemedim herşey hemen oluverdi gerçi ekimde nişanlandık ama ekimden beri başıma gelmeyen kalmadı ve şu aralar nişanı atmaktan başka çözüm bulamıyorum :50::50::50:

bu kadar kötü ne olabilir kiii:53::53::53:
anlatabilirsen anlat cnm içini dök ki sennde klbn daa azla acımasnnn:50::50::50:

Hoşbuldum canım,
İşlerde istediğim gibi gitmiyor nişanlımla da sorunlar var, nişanlı arkadaşlarımla da konuştum kimse benim gibi değil ailelerin arasında kaldım sağolsun nişanlımda tanıyamaz oldum sanki 3.5 yıldır sevdiğim değil bi başkası nişanı atmayı bile düşünüyorum artık bıktım hergün ağlamaktan:50:

Nedir cnm seni bu noktaya getiren, ailelerin arasında kalıyorumdiyosun, nişanlınmı destek olmuyoo. 3,5 yılın ardında kavuşmanıza az varken neden ayrılmak istiyorsun. Ailelerin arasındaki sorun ne?

Anlatayım arkadaslar,biz birbirimizi çok severek 3 yıl gecirdik çok seyleri aşarak geldik bugune ama ben sinopluyum o yozgatlı tam anlamıyla kültür farkı yaşadık. İlk nevlenecek kişiyim ben ailede abim ve kardeşim bekar yani,haliyle acemisiyiz herseyin nerde ne konusulur bilemedik geldiler istediler seviyorum diye ailem bişey konusmadı heralde zamanla olur diye. anlayacagınız alınacak bilezikten oturulacak evin esyasına kadar hersey sorun oldu. hatta söz nişan ayrı yaptıgımız için sözde çıkılan carsıda bana aldıkları kıyafetın parasını bıle konustular yuzugu attım aöa yapamadım tekrar taktık yüzügü sonra nişan yaptık ve hiçbiseye karışmadılar ıkı bılezık takmaktan baska onlarda ıstemedıgım bılezıklerdı. Hepsi bi yana nişanlım değişti ailesi babası hasta oldugu için yozgata gitti o burda tek basına kalıyo, 4 tane ablası var ama bırı dahi telefon numaramı alıp bı kez bıle aramadılar beni ekimde sözlendik düşünün artık, arayıp sormuyorlar hiç ev tamir edilecek nişanlım hala birsey yapmaya baslamadı ve aılem artık üzülüyü soruyolar ve ben hep yapacak edecek dıye yalan soylemekten, kendi kendime aglamaktan bıktım, ailem bugun bıraksam nıye diye sormayacak ama ben yapamıyorum cok uzuluyorum ne olur bi akıl verin bana :50::50::50:

Back