- Konu Sahibi bal_bocegi
- #3.401
benm çaysızlıktan basım agrıyo yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla geçmezse izin alıp eve gidicem çok kötüyüm
evet yaa çaya çok düşkünüm başım çatlıyo dün sürekli alnıma masaj yaptım o kadar yani.
evet yaa çaya çok düşkünüm başım çatlıyo dün sürekli alnıma masaj yaptım o kadar yani.
Kesin esmanın bu tarifi acıktırdı beniGüzel bi tarif nişanlımda mantarı çok sever kesin denicem ama köfteyle.. Birde taze soğan kavrulur mu kız, normal kuru soğanla yapsak olmaz mı acep :26:
sağolun kızlar yaaaa.
du bu gece sahurda içim bi ağrı kesici.
Yapmadan önce bende senin gibi diyordum. Bu kesin saçma bi şey olur taze soğan hiç kavrulur mu diyordum ama. Yapınca anladım ki çok lezzetli çok kavurma ama kızgın yağda tencere bir iki soğan kendinden gecene kadar kavur pembeleşme olayı yok yani :) o soğanlar sonra mantarın ve sosisin üzerine yapışıyor müthiş bir şey oluyor. Dilerseniz mısır taneleri de atabilirsiniz :)
Mide acımaları ekşimeleri gece yediklerinizle alakalı büyük bir ihtimal dün bende de oldu acaip bir yanma vardı. Gün içerisinde geçti. Ben geceleri sadece tost ve meyve yiyorum bir de hararetimi alsın diye çay içiyorum. Maşallahım var tık yok :)
Mide acımaları ekşimeleri gece yediklerinizle alakalı büyük bir ihtimal dün bende de oldu acaip bir yanma vardı. Gün içerisinde geçti. Ben geceleri sadece tost ve meyve yiyorum bir de hararetimi alsın diye çay içiyorum. Maşallahım var tık yok :)
Hııııııııııııtaam hiç değiştirmiyorum aynısını uyguluyorum o zaman.. Bakalım nasıl olduğunu yazarım yapınca..
![]()
Ablamda sigara tiryakisi içemiyor diye bası agrıyor ve acayip sinirli ramazanda gorusmeme kararı aldık gıbı bıseygeçmiş olsun canım baş agrısı zor ...
kızlar ben izin aldım çıkıyorum şimdi.
yarın görüşmek üzere
İstersen Kaşar Kullanma öyle de güzel oluyor. :)
Size çok sevdiğim bir tarif daha vereyim mi? :)
Bende sigara kullanıyorum ama tiryakisi değilim.
Hiç de canım istemedi dün de bu günde :)
Maşallah bana :)
kızlar ben izin aldım çıkıyorum şimdi.
yarın görüşmek üzere