2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Napıyonuzz kıslarrrrr
Esmacımmm gözün aydınn iyi eğlencelerrr balımmm
Ayy çokk sıcakkkkkk, bugün bohçalıklarımı alıcamm çeyizcidenn nasıl olmuşş merak ediyorummmm

ayy çok zor evet yaaa msn de görüşürken şap diye öpesim geliyi
şaka bi kenarada insan şöyle sımsıkı sarılıp kokusunu içine çekmek istiyo yaaa.
:2::2::2:

kızlar nısandan ne kadar zaman once davetıye bakmaya baslanmalı sızce

Son düzenleme:
Canım benim nişan eylülde benim teemuz başı elimdeydii davetiyelerr, haziranda bakıp karar vermiştim. Temmuzun ilk haftası sipariş verdim 2 günde elimde oldu.
Şuan davetli listesini çıkardık zarfları yazmaya başlayacağız. Ağustos eylülde de dağıtılacak. Ayani kısaca 2 ay öncesinden karar verr tatlım, erken kalkan erken yol alırr.

Selam kizlar.

Bohca resimlerini kaldirdim bile ben :)

Bugün alis verise gittim.

Ceyizim icin bi kac parca biseyler aldim :)

Kesme Tahtasi Plastik & Odun,
Bicak Seti,
Sarimsak Sikacagi,
Pizza Kesici,
Sebze Soyacagi,
El Cirpicisi,
Salata Servis Kasigi,
Cirpici Kaplar Ölcüsüyle birlikte,
Misafir Nevresim Takimi,
3 tane yazlik Gecelik,
Bebek Bodyleri

aklima gelenler bunlar kizlar :)

Cok sevindirik oldum yani :) :)

sarımsak sıkacağı ne kıs:26:ben daha onu bilmiyorum çeyiz bi düzücem bebek bodysi için erken diil mi yaw:)

masallah kizlar daha 1 sene var siz nerdeyse herseyi almissiniz. ben yurtdisinda yasiyorum evlenmeden 1 ay önce gecicem istanbula. orda kalicaz zaten. yani ben herseyi 1 ayda tamamlamaliyim artikin bi sekilde halledivercez

masallah kizlar daha 1 sene var siz nerdeyse herseyi almissiniz. ben yurtdisinda yasiyorum evlenmeden 1 ay önce gecicem istanbula. orda kalicaz zaten. yani ben herseyi 1 ayda tamamlamaliyim artikin bi sekilde halledivercez

Kiz benimde hic bir seyim yok.
Sadece buraya yazdiklarimi aldim.
Bende cogunlugu Türkiyeden alicam insaAllah :)

kızlar dun dugun ıcın salon baktık bıarz dolastık. ınanın canımız cıktı ve sunu anladık ki bursada güzel bi düğün yapılacak salooonnnn yookkkk cok canımız sıkıldı ya :84:

Yaaa ben yokken kaynanaları çekiştirmişiniz ne güzel, güldüm sabah sabah :)

Benim kaynanam bişeyler yapcakmı yapmıcak mı onuda bilmiyorum anlamaz gibime geliyo, seviyo beni hevesleniyo onu biliyomda bişeler yapıyım gibi olurmu haberim yok soramıyorum da görüşemiyoruz zaten, arada bi arayıp halini hatrını soruyorum kapatıyoz, zamanla görcez hünerlerini bakalım..

Kaynanam yapmasada anam yün yataktı yorgandı yastıktı yaptı bile bana bisürü zaten, kullanırım ben alışığım elyaflar durmuyoki üstümde :44: esma haklı bu konuda, ama yastığımı silikon istiyom yumoş yumoşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…