2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Napıyonuzz kıslarrrrr :66:
Esmacımmm gözün aydınn iyi eğlencelerrr balımmm:64:
Ayy çokk sıcakkkkkk, bugün bohçalıklarımı alıcamm çeyizcidenn nasıl olmuşş merak ediyorummmm :61:

ayy çok zor evet yaaa msn de görüşürken şap diye öpesim geliyi :48:
şaka bi kenarada insan şöyle sımsıkı sarılıp kokusunu içine çekmek istiyo yaaa.
:77: :2::2::2:

kızlar nısandan ne kadar zaman once davetıye bakmaya baslanmalı sızce

Son düzenleme:
Canım benim nişan eylülde benim teemuz başı elimdeydii davetiyelerr, haziranda bakıp karar vermiştim. Temmuzun ilk haftası sipariş verdim 2 günde elimde oldu.
Şuan davetli listesini çıkardık zarfları yazmaya başlayacağız. Ağustos eylülde de dağıtılacak. Ayani kısaca 2 ay öncesinden karar verr tatlım, erken kalkan erken yol alırr.:23:

Selam kizlar.

Bohca resimlerini kaldirdim bile ben :)

Bugün alis verise gittim.

Ceyizim icin bi kac parca biseyler aldim :)

Kesme Tahtasi Plastik & Odun,
Bicak Seti,
Sarimsak Sikacagi,
Pizza Kesici,
Sebze Soyacagi,
El Cirpicisi,
Salata Servis Kasigi,
Cirpici Kaplar Ölcüsüyle birlikte,
Misafir Nevresim Takimi,
3 tane yazlik Gecelik,
Bebek Bodyleri

aklima gelenler bunlar kizlar :)

Cok sevindirik oldum yani :) :)

Selam kizlar.

Bohca resimlerini kaldirdim bile ben :)

Bugün alis verise gittim.

Ceyizim icin bi kac parca biseyler aldim :)

Kesme Tahtasi Plastik & Odun,
Bicak Seti,
Sarimsak Sikacagi,
Pizza Kesici,
Sebze Soyacagi,
El Cirpicisi,
Salata Servis Kasigi,
Cirpici Kaplar Ölcüsüyle birlikte,
Misafir Nevresim Takimi,
3 tane yazlik Gecelik,
Bebek Bodyleri

aklima gelenler bunlar kizlar :)

Cok sevindirik oldum yani :) :)

sarımsak sıkacağı ne kıs:26:ben daha onu bilmiyorum çeyiz bi düzücem:9: bebek bodysi için erken diil mi yaw:)

masallah kizlar daha 1 sene var siz nerdeyse herseyi almissiniz. ben yurtdisinda yasiyorum evlenmeden 1 ay önce gecicem istanbula. orda kalicaz zaten. yani ben herseyi 1 ayda tamamlamaliyim artikin bi sekilde halledivercez :D

masallah kizlar daha 1 sene var siz nerdeyse herseyi almissiniz. ben yurtdisinda yasiyorum evlenmeden 1 ay önce gecicem istanbula. orda kalicaz zaten. yani ben herseyi 1 ayda tamamlamaliyim artikin bi sekilde halledivercez :D

Kiz benimde hic bir seyim yok.
Sadece buraya yazdiklarimi aldim.
Bende cogunlugu Türkiyeden alicam insaAllah :)

kızlar dun dugun ıcın salon baktık bıarz dolastık. ınanın canımız cıktı ve sunu anladık ki bursada güzel bi düğün yapılacak salooonnnn yookkkk cok canımız sıkıldı ya :84:

Yaaa ben yokken kaynanaları çekiştirmişiniz ne güzel, güldüm sabah sabah :)

Ahh kızlar ahh :)

Nedir bu kaynanalardan çektiğimiz :) ben hiç bi şeye başlamadığım için ne olur ne biter hiç bilmiyorum. Biz kiraya gideceğiz ilk hedefimiz ev almak olacak bunun için çalışığ çabalayacağız. Birikim yok yani. Mobilyaları da 2012 de alacağız nişanlım şimdi para biriktiriyor. Kaynanam ile altlı üstlü oturucağız. Bakalım zamanla dökülür..

Benim kaynanamında bana yorgan yapma gibi bir derdi yok.
Ben bilmiyorum anlamam ki düğünmüş nişanmış diyor çekiliyor kenara
Bu durumdan şikayetçi miyim? Hiç değilim dolaşmasın ayak altında
Ama bana kaynanan sana yorgan yapmıyor mu diye sorsalar utanırım yapmıyor demeye
O yüzden şikayetlenmeyin.

Bir de yün yorganlar her zaman daha sağlıklı yünü ince olsun anne deseniz. Hem ağır olmaz hemde rahat olur.

Ben bütün yorganlarımı yün isterdim şahsen.
Artık herşeyi parayla yaptırabilirsiniz.
Yün yorganın rahatlığı hiç birinde yok Esma dediydi dersiniz

Benim kaynanam bişeyler yapcakmı yapmıcak mı onuda bilmiyorum anlamaz gibime geliyo, seviyo beni hevesleniyo onu biliyomda bişeler yapıyım gibi olurmu haberim yok soramıyorum da :50: görüşemiyoruz zaten, arada bi arayıp halini hatrını soruyorum kapatıyoz, zamanla görcez hünerlerini bakalım.. :1:

benımkıde yun yorgan yaptırcakmıs 3 tane... kullanamam ben onları cok agır altında hareket edemıom dedım bı tane barı olsun logusalıkta falan lazım olur dedı.. pekı hadı gonlun olsun dedım ıcımden :)))

ay kızlar :60: demin aradım kaynanayı yün almış yatak yorgan için.
2 döşek 2 yorgan yapcam diyodu.
ayy ben onlarla ugraşamam kim temizlicek dedim yün kokusu beni öksürtüyo dedim :60:
tamam birer tane bari yapim dedi :52:
e yap bari o kadarcık olsun dedim :27:

Kaynanam yapmasada anam yün yataktı yorgandı yastıktı yaptı bile bana bisürü zaten, kullanırım ben alışığım elyaflar durmuyoki üstümde :44: esma haklı bu konuda, ama yastığımı silikon istiyom yumoş yumoşş..

Back