- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.321
En güzell çöözüm iştee duymamakkk, allahtan sizin yaptıklarınıza müdahele etmiyorlarr buda güzel bişeyyy. Biraz testinin dolu tarafından bakalımmm
ah şu büyüklerrrrbende banyomu yerler siyah duvarlar kırmızı istiyodum.
kaynana dediki çok karanlık olur benim çok begendiğim bi fayans var beyaz,üstüne kırmızı güllü !!!
çok güze yaa bayıldımmm dedi bi de
dedimki köye ev yaptırcaksınızya sen onu oraya yaptırırsın begendiysen aynı olmasın bi daha dedim.
biz farklı yaptırmak istiyoruz oğlunda öyle düşünüyo didim.tamam dediğim olcak tabi.ama tad kalmıyo.
hem karışmamaya çalışıyolar hemde karışmadan duramıyolardiyoki karışmak gibi olmasın ama kartonpiyerlerin arasına bi sıra renk geçtirin çok güzel oluyo diyo.
yok ben sadece beyaz seviyorum diyorum.
ama sen mor da seviyosun diyo.
ben moru nevresimde halıda seviyorum kartonpiyerde değil didim bende
ayy bende dolmuşum
mudahele etmeye calısıyolarda ona fırsat vermıyorum :))) bız nasıl ıstersek öle dıyorum. senın dedıgın gıbı dolu kısmından pay cıkaramasam bu kadar susamazdım herhalde
ah şu büyüklerrrrbende banyomu yerler siyah duvarlar kırmızı istiyodum.
kaynana dediki çok karanlık olur benim çok begendiğim bi fayans var beyaz,üstüne kırmızı güllü !!!
çok güze yaa bayıldımmm dedi bi de
dedimki köye ev yaptırcaksınızya sen onu oraya yaptırırsın begendiysen aynı olmasın bi daha dedim.
biz farklı yaptırmak istiyoruz oğlunda öyle düşünüyo didim.tamam dediğim olcak tabi.ama tad kalmıyo.
hem karışmamaya çalışıyolar hemde karışmadan duramıyolardiyoki karışmak gibi olmasın ama kartonpiyerlerin arasına bi sıra renk geçtirin çok güzel oluyo diyo.
yok ben sadece beyaz seviyorum diyorum.
ama sen mor da seviyosun diyo.
ben moru nevresimde halıda seviyorum kartonpiyerde değil didim bende
ayy bende dolmuşum
ooo oda kötüymüş çiğdemimne diyimm Allah yardımcın olsunn,sabrın sonuu selamett olsun inş..
al bırını vur otekınesankı benımkı karsımda. bende banyomu sıyah beyaz ıstıodum aaaaaaa sıyah banyomu olurmus kahverengı olcakmıs :)))) bızımkıde karısmak gıbı olmasın sen bılırsın ama sunlarda cok gusel duruyo fıx cumle bu yanı.ayrıca benım kayınvalıde ve kayınpederde meshur bı cumle daha var EEE BİZ ÖYLE ÖZENİYODUK... bee insanlar ben bişi özenmiyom mu acaba
ay kızlardemin aradım kaynanayı yün almış yatak yorgan için.
2 döşek 2 yorgan yapcam diyodu.
ayy ben onlarla ugraşamam kim temizlicek dedim yün kokusu beni öksürtüyo dedim
tamam birer tane bari yapim dedi
e yap bari o kadarcık olsun dedim
ay kızlardemin aradım kaynanayı yün almış yatak yorgan için.
2 döşek 2 yorgan yapcam diyodu.
ayy ben onlarla ugraşamam kim temizlicek dedim yün kokusu beni öksürtüyo dedim
tamam birer tane bari yapim dedi
e yap bari o kadarcık olsun dedim
ah o meşhur sözden ben bıktım yaaaben beyaz mobilya özeniyodum ben dugunu soyle ozenıyodum falanda fılanda ozenıyosaydın kayınvalıdecıgım kendı dugununde yaptırsaydın bu benım dugunum ve bızım ıstedıgımız sekılde olacakk Allahtan nısanlımda benden yana bahar nasıl ısterse oyle olsun anne karısma dıyor sevıyorum kayınvalıdemı ama ıste kaynana sonucta karısmadan yapamıyorlar
evet yaaaa karışmadan edemiyolar.
koltuklarının üstüne polar alırız diyo bana
gerek yok çiçekli örtüde kullanırım ben dedim
ciddiyim ben dedi
bende ciddiyim dedim
ahahahahaseninki de masallah sızınle yasayacak heralde bu kadar da karısılmaz kı canım yaaa
yok kız bizimle yaşamicak ama bu kadının kızı yok tamamı evin tüm düzeni buna ait ondan karışıyo zamanla alışcak
evet yaaaa karışmadan edemiyolar.
koltuklarının üstüne polar alırız diyo bana
gerek yok çiçekli örtüde kullanırım ben dedim
ciddiyim ben dedi
bende ciddiyim dedim
kayınpederımle olan fıkramızı anlatayorum
baba banyoda prız var mı---banyoya prız konmaz kı---sac nerde kurutcaz----yatak odasında----camasır makınasını banyoya koycak olsak ne olcak---sende ıyıce gerıde kalmıssın banyoya makına mı konur.....herhalde sozun bıttıgı yer bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?