2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ah şu büyüklerrrr :47: bende banyomu yerler siyah duvarlar kırmızı istiyodum.
kaynana dediki çok karanlık olur benim çok begendiğim bi fayans var beyaz,üstüne kırmızı güllü !!!
çok güze yaa bayıldımmm dedi bi de :1:
dedimki köye ev yaptırcaksınızya sen onu oraya yaptırırsın begendiysen aynı olmasın bi daha dedim.
biz farklı yaptırmak istiyoruz oğlunda öyle düşünüyo didim.tamam dediğim olcak tabi.ama tad kalmıyo.
hem karışmamaya çalışıyolar hemde karışmadan duramıyolar :60: diyoki karışmak gibi olmasın ama kartonpiyerlerin arasına bi sıra renk geçtirin çok güzel oluyo diyo.
yok ben sadece beyaz seviyorum diyorum.
ama sen mor da seviyosun diyo.
ben moru nevresimde halıda seviyorum kartonpiyerde değil didim bende :60:
ayy bende dolmuşum :52:

En güzell çöözüm iştee duymamakkk, allahtan sizin yaptıklarınıza müdahele etmiyorlarr buda güzel bişeyyy. Biraz testinin dolu tarafından bakalımmm :1:

mudahele etmeye calısıyolarda ona fırsat vermıyorum :))) bız nasıl ıstersek öle dıyorum. senın dedıgın gıbı dolu kısmından pay cıkaramasam bu kadar susamazdım herhalde:52:

kaynana dediki çok karanlık olur benim çok begendiğim bi fayans var beyaz,üstüne kırmızı güllü !!!
dedimki köye ev yaptırcaksınızya sen onu oraya yaptırırsın begendiysen aynı olmasın bi daha dedim.
biz farklı yaptırmak istiyoruz oğlunda öyle düşünüyo didim.tamam dediğim olcak tabi.ama tad kalmıyo.
hem karışmamaya çalışıyolar hemde karışmadan duramıyolar :60: diyoki karışmak gibi olmasın ama kartonpiyerlerin arasına bi sıra renk geçtirin çok güzel oluyo diyo.

Ayy sen benii bugünn çok güldürdünn çok yaşaa emiiiiii :1::1:
Neden böylelerr gerçekten bizde böylemi olacağız acabaaa, evlatlarımız evlenirken karışcakmıyızz kaynanalık yaparmıyızzz:44:
Erkeklerr ne güzel yaa onlar olmasa ne yaparızzbişeye karışmazlarr, tamam sen nasıl istersen o olsun derlerrrr Allah eksikliklerini vermesinnn :16:

mudahele etmeye calısıyolarda ona fırsat vermıyorum :))) bız nasıl ıstersek öle dıyorum. senın dedıgın gıbı dolu kısmından pay cıkaramasam bu kadar susamazdım herhalde:52:

ooo oda kötüymüş çiğdemimne diyimm Allah yardımcın olsunn,sabrın sonuu selamett olsun inş.. :16:

al bırını vur otekıne :1: sankı benımkı karsımda. bende banyomu sıyah beyaz ıstıodum aaaaaaa sıyah banyomu olurmus kahverengı olcakmıs :)))) bızımkıde karısmak gıbı olmasın sen bılırsın ama sunlarda cok gusel duruyo fıx cumle bu yanı.ayrıca benım kayınvalıde ve kayınpederde meshur bı cumle daha var EEE BİZ ÖYLE ÖZENİYODUK... bee insanlar ben bişi özenmiyom mu acaba :47:

ay kızlar :60: demin aradım kaynanayı yün almış yatak yorgan için.
2 döşek 2 yorgan yapcam diyodu.
ayy ben onlarla ugraşamam kim temizlicek dedim yün kokusu beni öksürtüyo dedim :60:
tamam birer tane bari yapim dedi :52:
e yap bari o kadarcık olsun dedim :27:

al bırını vur otekıne :1: sankı benımkı karsımda. bende banyomu sıyah beyaz ıstıodum aaaaaaa sıyah banyomu olurmus kahverengı olcakmıs :)))) bızımkıde karısmak gıbı olmasın sen bılırsın ama sunlarda cok gusel duruyo fıx cumle bu yanı.ayrıca benım kayınvalıde ve kayınpederde meshur bı cumle daha var EEE BİZ ÖYLE ÖZENİYODUK... bee insanlar ben bişi özenmiyom mu acaba :47:

ah o meşhur sözden ben bıktım yaaa :1: ben beyaz mobilya özeniyodum ben dugunu soyle ozenıyodum falanda fılanda ozenıyosaydın kayınvalıdecıgım kendı dugununde yaptırsaydın bu benım dugunum ve bızım ıstedıgımız sekılde olacakk :47: Allahtan nısanlımda benden yana bahar nasıl ısterse oyle olsun anne karısma dıyor :32: sevıyorum kayınvalıdemı ama ıste kaynana sonucta karısmadan yapamıyorlar :1:

ayy ben onlarla ugraşamam kim temizlicek dedim yün kokusu beni öksürtüyo dedim :60:

:9::9: iyi demişsin canım... düğün zamanı cıkıyor ıste boylr surtusmeler ılla kı ama naparsın fazla ses cıkarmadan sabrederek atlatıcaz ınsallah bugunlerı de :10:

benımkıde yun yorgan yaptırcakmıs 3 tane... kullanamam ben onları cok agır altında hareket edemıom dedım bı tane barı olsun logusalıkta falan lazım olur dedı.. pekı hadı gonlun olsun dedım ıcımden :)))

ah o meşhur sözden ben bıktım yaaa :1: ben beyaz mobilya özeniyodum ben dugunu soyle ozenıyodum falanda fılanda ozenıyosaydın kayınvalıdecıgım kendı dugununde yaptırsaydın bu benım dugunum ve bızım ıstedıgımız sekılde olacakk :47: Allahtan nısanlımda benden yana bahar nasıl ısterse oyle olsun anne karısma dıyor :32: sevıyorum kayınvalıdemı ama ıste kaynana sonucta karısmadan yapamıyorlar :1:

kayınpederımı hıc sevmesemde kaynanamı sevıyorum bende. ama azcık karısmamayı ogrense tamam olcak :1:

evet yaaaa karışmadan edemiyolar.
koltuklarının üstüne polar alırız diyo bana :60::60::60::60::60:
gerek yok çiçekli örtüde kullanırım ben dedim :60:
ciddiyim ben dedi :27:
bende ciddiyim dedim :52:

bende kayınpederi seviyorum.biraz çenesi düşük aradıgında ben kapatmasam kapatmıyo ama iyi adam.bi kızım diyo 10 kızım çıkıyo agzından

evet yaaaa karışmadan edemiyolar.
koltuklarının üstüne polar alırız diyo bana :60::60::60::60::60:
gerek yok çiçekli örtüde kullanırım ben dedim :60:
ciddiyim ben dedi :27:
bende ciddiyim dedim :52:

gercekten cok ılgıncler ya.... bazen dusunuyorum tam fıkralık olaylar yasıyoruz :)

kayınpederımle olan fıkramızı anlatayorum
baba banyoda prız var mı---banyoya prız konmaz kı---sac nerde kurutcaz----yatak odasında----camasır makınasını banyoya koycak olsak ne olcak---sende ıyıce gerıde kalmıssın banyoya makına mı konur.....herhalde sozun bıttıgı yer bu olsa gerek:1::1::1:

kayınpederımle olan fıkramızı anlatayorum
baba banyoda prız var mı---banyoya prız konmaz kı---sac nerde kurutcaz----yatak odasında----camasır makınasını banyoya koycak olsak ne olcak---sende ıyıce gerıde kalmıssın banyoya makına mı konur.....herhalde sozun bıttıgı yer bu olsa gerek:1::1::1:

:9::9::9: koptum yaaaaa :9: Harbi fıkra canım yaaa :60::60:

Ahh kızlar ahh :)

Nedir bu kaynanalardan çektiğimiz :) ben hiç bi şeye başlamadığım için ne olur ne biter hiç bilmiyorum. Biz kiraya gideceğiz ilk hedefimiz ev almak olacak bunun için çalışığ çabalayacağız. Birikim yok yani. Mobilyaları da 2012 de alacağız nişanlım şimdi para biriktiriyor. Kaynanam ile altlı üstlü oturucağız. Bakalım zamanla dökülür..

Benim kaynanamında bana yorgan yapma gibi bir derdi yok.
Ben bilmiyorum anlamam ki düğünmüş nişanmış diyor çekiliyor kenara
Bu durumdan şikayetçi miyim? Hiç değilim dolaşmasın ayak altında
Ama bana kaynanan sana yorgan yapmıyor mu diye sorsalar utanırım yapmıyor demeye
O yüzden şikayetlenmeyin.

Bir de yün yorganlar her zaman daha sağlıklı yünü ince olsun anne deseniz. Hem ağır olmaz hemde rahat olur.

Ben bütün yorganlarımı yün isterdim şahsen.
Artık herşeyi parayla yaptırabilirsiniz.
Yün yorganın rahatlığı hiç birinde yok Esma dediydi dersiniz

Back