2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
İyi akşamlar herkeslere,
yarın izinliyim yokum nişanlımla havuza gitcez, şşşt söylemeyin kimseye taam mı çok gizli
Öptüm hepinizi

geçen sene bu zamanlar bizde 2011'i bekliyorduk ama günler su gibi akıp geçti,
sabırla bekleyin kızlar sonu çok güzel çünki

Günaydınn gelinciklerrrr
Bakıyorumm, gelinliklerr, kınalarr, düğünlerr konuşulmayaa başlamaışş ne güzel ne güzelll günlerr yaklaşıyorrrr, 01.01.2012 den sonraa geri saymayaa başlarızzz kıslarrrrrr

Kıslarr bohçamaa böylee bir tarak seti aldırdım, ben çok beğendim görür görmez aldım bilmiyorum siz beğenirmisinizz.
Normal klasik kullanmıycağım ayna tarak seti almaktansa bunu tercih ettim içinde aynası kullanabileceğim taraklar tokası herşeyyi varr,
renk olarak bunun koyusu aynısını bulamadım ama benim aldığımda bir tarak daha fazla ve içinde başka aksesuarlarıda vardııı

[Icok kafam karısık kızlar ya.... moralım bozuldu sabah sabah bı anda[/I]

Ne olduu çiğdem hayırdırr ??

sozlumun aılesını cok sevıyorum.hersey yolunda gıtsın dıye cabalıyorum ama olmuyo yaaa... her gecen gun sacma bı problem cıkarıyorlar.orf pas etmeye calısıyorum babacıgımla ama bı yenısı gelıyo ustune. babamda aksıne aman kızım sorun olmasın ılerde evınız yakın olucak sen uzulursun boswer bısı demıyım dıye susup duruyo ama cok uzuluyorum böle olmasına.

Canım bu aşamalarda muhakak problemler oluyo, anlayışla sabırla atlatmak önemlii
Sorun ne tam olarakk özel değilse ?

çiğdemcim evet böyle sorunlar oluyo gerçektende.
sıkma canını yaaa
benmde oluyo ufak şeyler gözmezden gelmeye çalışıyorum.

Canım bu aşamalarda muhakak problemler oluyo, anlayışla sabırla atlatmak önemlii
Sorun ne tam olarakk özel değilse ?

özel degıl tatlım anlatayım bıraz.... bı ara babası gezmemıze takmıstı habıre cok gezıosunuz dıodu. ınsan ıcınde dedı bı kac kez sonra babama sıkayet eder gıbı konuyu actı. daha sonra oda yetmedı yıne herkesın ıcınde cok gezıonuz yıne babana sıkayet edıcem artık dedı. sankı bız erkek tarafı o kız tarafı gıbı laflar falan. nısanda sana kostek takalım ama takılan takıları bız alalım dedıler bı kez. nısan ıcın salon tutucakken bı salonu tarıf edıodum annesı pat dıye lafımı kesıverdı olmaz orası dedı sonra baska salon buldum nısana 500 kısılık dedım aaa cok kucuk orası bızım tarafı bıle almaz neyse ayakta duran olur falan dedı gunlerce uzuldum. sımdı kalkmıslar dugun ıcın salon tarıf edıyolar bana tarıf ettıklerı salonda benım ılk sölemeye calısıpta lafımın agzında kaldıgı salon hemde 500 kısılık :))) nısan ıcın kucuk ama dugune 500 kısılık salon yeterlı herhalde. bız salon buluyoruz sozlumle kendılerınce bır suru sacma bahaneler sayıyolar. eve kapı begenıyoruz aa gusel degılmıs yaaa ama yınede sız bılırsınız dıyıp heves kırıyolar vs.. daha bır suru var bunlar ılk aklıma gelenler. bıraz uzun oldu ama cok canım sıkkın ya

ayyyyyyyyy gerizekalı adam nası sinirlendim anlatamam.
babana şikayet etmiş,ve yine etcem diyo öle mi ayyyyyyyy ayyyyyyyyy gıcık oldum yaa
kız babası mı salak herif

Canımm hiçç üzülmee, demekki yapılarıı böylee insanlarınn aslında ufak şeylerr ama insan takıyo işteee ağır geliyor bazenn istiyoruzkii iki tarafın aileleride destek olsun arkamızda dursunn bize yardımcı olsunlar ama bi söz oluyo tüm keyif kaçıyorr.
Her söylenenei duymamaya çalışş sen içine ne siniyorsa ne istiyorsann sözlüne danış o arkandaysa sorun yok, beraber karar verin herşeyi ailelerede danışın tabii ama şunu unutma herkesii memnun edemezsinnn, o yüzden önceliği kendine tanıı !!!

ayyyyyyyyy gerizekalı adam nası sinirlendim anlatamam.
babana şikayet etmiş,ve yine etcem diyo öle mi ayyyyyyyy ayyyyyyyyy gıcık oldum yaa
kız babası mı salak herif

aynen canım alt ust oluverıyo benım sınırlerdeister istemez. ben annemı kaybettım o yuzden babamla herseyımızı paylasmak durumunda kaldık babamda bıraz anlayıslıdır sagolsun o yuzden gezmem yada eve gec gelmem sorun olmaz yetrkı haberı olsun. bende hıc yalan soyleyerek cıkmam nereye gıdersem bılır ama herhalde babamın haberı yok zannedıo yada kendınce bı trıplere gırıyo ama anlam veremıyorum

elımden geldıgınce ıcıme atmaya calısıyorum tatlım kendı kendımı yıyıyorum ıste....tek bıldıklerı habıre laf sokmak uzuluyorum bende hersey tatlı tatlı olsa ne olur sankı.ne kırgınlık ne kızgınlık gırmese araya.allahtan sozlumle hemfıkırız ama yınede söledıklerıyle canımızı sıkıyolar. mesela mutfakta lavabonun yerını onların dusundugunden farklı bı yere yaptık dıye cok cırkın olmus mutfak sacma sacma seyler yapıyomusuz. bısıye benzemıcekmıs flan laflar ettıler. ne gerek var sımdı bunca lafa begenmedıysen begenme nıye laf edıosun kı.. tmm bızım ıstedıgımız oluyo ama tat tuz kalmıo. o yapılan seyın hıc kıymetı olmuyo o saatten sonra

En güzell çöözüm iştee duymamakkk, allahtan sizin yaptıklarınıza müdahele etmiyorlarr buda güzel bişeyyy. Biraz testinin dolu tarafından bakalımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…