- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.301
İyi akşamlar herkeslere,
yarın izinliyim yokum nişanlımla havuza gitcez, şşşt söylemeyin kimseye taam mı çok gizli
Öptüm hepinizi
Yani iki hafta da iki haftadir :)
Ne olduu çiğdem hayırdırr ??
Canım bu aşamalarda muhakak problemler oluyo, anlayışla sabırla atlatmak önemlii
Sorun ne tam olarakk özel değilse ?
ayyyyyyyyy gerizekalı adamnası sinirlendim anlatamam.
babana şikayet etmiş,ve yine etcem diyo öle mi ayyyyyyyy ayyyyyyyyy gıcık oldum yaa
kız babası mı salak herif
Canımm hiçç üzülmee, demekki yapılarıı böylee insanlarınn aslında ufak şeylerr ama insan takıyo işteee ağır geliyor bazenn istiyoruzkii iki tarafın aileleride destek olsun arkamızda dursunn bize yardımcı olsunlar ama bi söz oluyo tüm keyif kaçıyorr.
Her söylenenei duymamaya çalışş sen içine ne siniyorsa ne istiyorsann sözlüne danış o arkandaysa sorun yok, beraber karar verin herşeyi ailelerede danışın tabii ama şunu unutma herkesii memnun edemezsinnn, o yüzden önceliği kendine tanıı !!!
elımden geldıgınce ıcıme atmaya calısıyorum tatlım kendı kendımı yıyıyorum ıste....tek bıldıklerı habıre laf sokmak uzuluyorum bende hersey tatlı tatlı olsa ne olur sankı.ne kırgınlık ne kızgınlık gırmese araya.allahtan sozlumle hemfıkırız ama yınede söledıklerıyle canımızı sıkıyolar. mesela mutfakta lavabonun yerını onların dusundugunden farklı bı yere yaptık dıye cok cırkın olmus mutfak sacma sacma seyler yapıyomusuz. bısıye benzemıcekmıs flan laflar ettıler. ne gerek var sımdı bunca lafa begenmedıysen begenme nıye laf edıosun kı.. tmm bızım ıstedıgımız oluyo ama tat tuz kalmıo. o yapılan seyın hıc kıymetı olmuyo o saatten sonra
Bu seti ne kadara alabiliriz?
Bende istiyorum buna benzer setlerden cok hosuma gidiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?