• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Gelinleri

Merhaba

Benim düğün tarihim henüz belli değil ama 2012 ekim gibi düşünüyoruz kısmetse....

Çeyiz kolilerinizi nasıl paketlemeyi düşünüyorsunuz? Herhangi bir süsleme, kaplama yapacak mısınız? Ben eşya taşır gibi kolilerin dış görünümü farklı olsun istemiyorum ama en uygun en kolay yöntem nedir öğrenmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler

O sekilde daha birsey düsünmedim ben.. Ama ben sandik alacam.. Bir kac seyi zaten onun icin dolduracam sonra onu almaya fln gelecekler.
Gerisinide öyle normal kendi paketlerinde götürecem teker teker.. Herseyi ortaya yigmak istemiyorum.. Direk dolaplara yerlestirecem:)

Çeyiz almaya gelecekler işte o zaman ben dışı farklı koliler olsun istemiyorum. Hepsi aynı renkten kaplanmış olsun diye düşünüyorum. Nasıl yapabilirim?

Çeyiz almaya gelecekler işte o zaman ben dışı farklı koliler olsun istemiyorum. Hepsi aynı renkten kaplanmış olsun diye düşünüyorum. Nasıl yapabilirim?
valla canim ben hic öyle birsey düsünmedim..
Ama mesela dislarini desenli kagit yapabilirsin.. Veya sunuda deneyebilirsin.. Beyaza boya .. Sonrada dantel yap? Trde kolay bulunacak seyler bunlar:) veya kurdele baglarsin.. O kolileri boyarsin..

merhaba, geçen sene bir arkadaşımın çeyiz kolileri için büyük ölçülü beyaz kağıtlar aldık ve onlarla kaplayıp üzerlerine kırmızı kurdele bağladık birde küçük yapıştırma nazar boncukları var onlardan alıp yapıştırdık çok güzel oldu. benimde düğünüm kısmetse eylül ayında olacak ve bende öyle yapmayı düşünüyorum. sanada fikir olsun istedim. :))

Benim düğün tarihim kısmetse 10haziran yada 17haziran. Bu iki tarihte bana bağlı :) :) bütün koliler dışı aynı olsun kırmızı kurdelede iyi fikir ve kolilerin dışının beyaz kağıda sarılması dahada güzel bir fikir bence. Bende deneyeceğim bakalım.

:) hepinize çok teşekkür ederim. İstanbul da öyle büyük ölçüde sonuçta koli çok olacak:) kağıt satan uyguna veren bildiğiniz bir yer var mı?

Back