2012 ekim anneleri

akpak

maşallah kızıma
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
1.926
14
116
Diğer
çok erken oldu belki ama öğrendim işte hamileyim.
hadi bakalım tek tek yazalım
benden başkası varsa tabi :)
28 kasım son adet tarihi
3 ekim doğum görünüyor
başlangıç kilom: 52

hayırlısı olsun cnm bende 2011 ekim annesiyim 7 ekimde dogdu kızım ama ben 14 subatta ögrenmiştim 11 ocaktadad hamile kalmısttım sen nasıl bu kadar erken ögrendin????

Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım ama kasımsa son adet tarihin doğum nasıl ekim oluyo annamadım benim son adet ocaktı ekimde doğdu ki geç döllenmeydi benimkisi benimmi yanlışım var anlamadım :44:

Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.Yalnız anlamadığım bir şey var.Bebeğinin ekimde doğması için son adet tarihinin ocak olması lazım,beni şubat 4 tü doğum kasım görünüyordu ama erken geldi paşam.Son adetin kasımsa sen muhtemelen ağustos ya da eylül annesi olacaksın.

Öncelikle hayırlı olsun, ben de bir 2009 Ekim bebeği annesi olarak diyebilirim ki bu işte bir yanlışlık var, ya Ağustos-Eylül annesi olacaksın ya da son adetini 28 Kasım değil de 28 Aralık yazacaktın herhalde, diyeceğim ama o zaman da öğrenmek için çok erken, zira bu hesaba göre 2-3 gün önce hamile kalmış oluyorsun ki, gebeliğin erken tanı testleri bu kadar erken sonuç veriyorsa ben de markasını öğrenmek isterim. 2. bebiş için çalışmalardayız ve onun da ilki gibi bir ekim bebeği olmasını arzu ediyoruz hayırlısıyla.

evet canım bencede bir yanlışlık var sen bence aralık başında hamile kalmışsındır.bende bu ekimde anne oldum sat ım 7 ocak ben hamile olduğumu 14 şubatta öğrendim,bebişimi 13 ekimde kucağıma aldım.yani senin ekim annesi olman için ocak sonu şubat başı öğrenmen gerekir.şu an sen en azından 1 aylık hamilesin.bence bi kan testi yaptır,ultrosona gir.bazı doktorlar kesenin boyutundan tahmin ediyorlar ne kadarlık olduğunu.ağustos,eylül,ekim farketmez Allah sana dünyanın en güzel hissini yaşatacak 9 ay boyunca,keyfini sür.hamilelik ve sonrasında annelik dünyanın en güzel duygusu her döneminin tadını çıkar ve mutlu ol,mutlu bir bebiş getir dünyaya :)Allah tamamına erdirsin ve yardımcın olsun güzel anne adayı

çok erken oldu belki ama öğrendim işte hamileyim.
Hadi bakalım tek tek yazalım
benden başkası varsa tabi :)
28 kasım son adet tarihi
3 ekim doğum görünüyor
başlangıç kilom: 52

cnm senın dedıgıne gore sen eylul un 3 unde dogum yapacaksın kı
henuz ekım annelerı hamıslık ogrenemezler ancak sat 26 aralık olacakkı 1 ekımde bebek dunyaya gelsın 2 hafta 4 gunluk olur bıde henuz yumurtlam donemındeyız bızlerr:)) calısıyorz yanıı ocak ayının 21 rınde bellı olacakkkk:)))

KUSURA bakmayın yanlış yazmışım
daha doğrusu geçen hafta olayı öğrenmemin şokuyla hayalet gibi geziyordum
kafam karmakarışıktı
yaptığım daha o kadar saçmalıklar var ki :) neyse ben aslında eylül annesi olacağım
darısı tüm isteyenlerin başına
Allahım isteyen herkesi anne yapsın amiiinnnn

neyse ben artık utanıp başımı önüme eğip eylül annelerine taşınıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…