• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Dış Çekim Fiyatları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay_s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
75
19
98
İstanbul
Düğün sürecinin sonunda elimizde kalan en önemli şeyin fotoğraflar olduğu konusunda herkes hem fikir sanırım. Ben de detaylı bir fotoğrafçı arayışına girdim geçtiğimiz günlerder. Kişi, paket, fiyat bilgisine edindiğim bilgileri özet halinde paylaşmak istedim:

Sinem Gülgün
Tüm gün çekim 1.250 TL ; dış çekim 1.000 TL

Tuncay Dersinlioglu (dugunmasali)
Tüm gün çekim 1.700 TL ; dış çekim 1.350 TL

Hande Karayaka
Tam paket 2.200 TL ; yarım paket 1.800 TL

Gökçe Pehlivanoglu
Tüm gün 2.800 TL ; dış mekan 1.200 TL

Nilay Yücenur
Tüm gün 750 TL ; dış mekan 500 TL

Nilnes Fotograf
750 TL'den 4.000 TL'ye kadar 6 farklı paketi var

Senem Sinem
Tüm gün 2.250 TL ; dış mekan 1.100 TL

Burcu Çalışkan
Düğün Hikayesi 1.700 TL ; dış mekan 600 TL

Burçin Çobanoğlu
Tüm gün 2.000 TL ; dış mekan 900 TL

Oktay Bingöl
Tüm gün 1.250 TL

Paketlerin içerikleri genelde aynı.
Ben sadece dış mekan çekimi istiyordum. Ama genelde düğünlerin yoğun olduğu zamanlarda genelde dış mekan çekimini çok tercih etmiyor fotoğrafçılar haklı olarak. Neyse ki ben şanslıydım. Umarım siz de fotoğrafçınızı en kısa sürede bulursunuz :)

Ben de Duygu Şahin'i bulmuştum bir arkadaş tavsiyesiyle harika çalışmaları var!

tüm gün için 2.100TL sadece dış mekan çekimi için ise 1.100 TL talep ediyor, yol karşılanınca da her şehre gidiyor, harikalar yaratıyor.

Herkese tavsiye ederim!

Son düzenleme:
slm kızlar bişey sorucam size düğünüm temmuzda dış çekim için anlaştık tanıdık bir yerle çekim düğünden 1 hafta öncesinde olucak kuaförden başlıcak işte saçım makyajım falan yapılırken çekilcek sonra çekimin yapılacağı otantik bir yere gidilcek orada çekim yapılcak sonra stüdyoda da çekim yapılcak 1 adet büyük boy poster 3 adet albüm (1 bize 2 adette ailelere verilmek için) sonra 1adet cd. 1 adet cep albümü 750tl nasıl ?

slm kızlar bişey sorucam size düğünüm temmuzda dış çekim için anlaştık tanıdık bir yerle çekim düğünden 1 hafta öncesinde olucak kuaförden başlıcak işte saçım makyajım falan yapılırken çekilcek sonra çekimin yapılacağı otantik bir yere gidilcek orada çekim yapılcak sonra stüdyoda da çekim yapılcak 1 adet büyük boy poster 3 adet albüm (1 bize 2 adette ailelere verilmek için) sonra 1adet cd. 1 adet cep albümü 750tl nasıl ?

Canım anlaştığın yerin baskı kalitesine, nasıl çektiğine bağlı. Orta halli bir fotocuysa bu fiyata tam gün çekim yapan fotocular var. Ama normalde çok pahalı çokta isim yapmış başarılı bi yerse çok uygun..

kızlar ben ankarada oturuyorum,var mı ankardan olan :26: tavsiyelerinize ihtiyacım var :16:

Ben 7Renk Fotografcılıktan fiyat istedım beklıyorum, var mı duyan çalışan haberdar olan, memnun kalındı mı değsin istiyorum :(

Evlilik hazırlığı aşamasında tüm o koşuşturmanın içinde tabiki doğru, arzu ettiğiniz özelliklere sahip ve elbette bütçenize uygun karar vermek daha da zorlaşıyor.
Bu güzel ve özel gününüzde fotoğraf video yada organizasyon kısmında yanınızda olabilecek isimler için yeni nesil fotoğrafçı' ya da bi bakın derim.

Mail yoluyla bana ulaşırsanız fotoğraf organizasyon yada farklı sorularınız için elimden gelen tavsiyeleri sunarım.. :)

Düğün sürecinin sonunda elimizde kalan en önemli şeyin fotoğraflar olduğu konusunda herkes hem fikir sanırım. Ben de detaylı bir fotoğrafçı arayışına girdim geçtiğimiz günlerder. Kişi, paket, fiyat bilgisine edindiğim bilgileri özet halinde paylaşmak istedim:

Sinem Gülgün
Tüm gün çekim 1.250 TL ; dış çekim 1.000 TL

Tuncay Dersinlioglu (dugunmasali)
Tüm gün çekim 1.700 TL ; dış çekim 1.350 TL

Hande Karayaka
Tam paket 2.200 TL ; yarım paket 1.800 TL

Gökçe Pehlivanoglu
Tüm gün 2.800 TL ; dış mekan 1.200 TL

Nilay Yücenur
Tüm gün 750 TL ; dış mekan 500 TL

Nilnes Fotograf
750 TL'den 4.000 TL'ye kadar 6 farklı paketi var

Senem Sinem
Tüm gün 2.250 TL ; dış mekan 1.100 TL

Burcu Çalışkan
Düğün Hikayesi 1.700 TL ; dış mekan 600 TL

Burçin Çobanoğlu
Tüm gün 2.000 TL ; dış mekan 900 TL

Oktay Bingöl
Tüm gün 1.250 TL

Paketlerin içerikleri genelde aynı.
Ben sadece dış mekan çekimi istiyordum. Ama genelde düğünlerin yoğun olduğu zamanlarda genelde dış mekan çekimini çok tercih etmiyor fotoğrafçılar haklı olarak. Neyse ki ben şanslıydım. Umarım siz de fotoğrafçınızı en kısa sürede bulursunuz :)

canım sen kiminle anlaştın. ben nilayu hanım ile anlaşıcam hem uygun hemde çok sempatik bir bayan aslında burcu çalışkanda aklımda kalmadı değil. nilay hanım tüm gün albümlü 950 ye çekiyor. bilmiyorum kafam karışık ama:18:

canım sen kiminle anlaştın. ben nilayu hanım ile anlaşıcam hem uygun hemde çok sempatik bir bayan aslında burcu çalışkanda aklımda kalmadı değil. nilay hanım tüm gün albümlü 950 ye çekiyor. bilmiyorum kafam karışık ama:18:

Ben Nilay Yucenur'un çekimlerini beğenmiştim ama aynı tarihte başka bir çekimi varmış. Burcu Çalışkan'da yaz döneminde (ekime kadar) yarım gün çekim yapmadığı için ondan da vazgeçmiştim. En sonunda Nobel Foto ile anlaştım yarım gün çekimi için. Oldukça beğendim, pişman olmayacağım bir seçim yaptığımı düşünüyorum :)

canım bir arkadaşım yeni bir yerle anlaştı düğün günü çekimi için bende onlarla görüşücem nişan için
Cinnahda yeni bir yermiş o nedenle uygun yapıyorlarmış,toplantı yapıp sonra çekim oluyomuş filan dedi arkadaşımın gelinlik provası vs. çekmişler gelinlikçide begenmiş bizimkide memnun kalmış bu paraya imkansız demişler.
haa adını sölemeyi unuttum :) dugunklibi demişti sanırım.facebookdan baktım begendim bende .
umarım içine sinen bir yerden yaptırırsın. darısı başıma :D:D

Arkadaşlar aylardır uzun uğraşlar sonucunda edindiğim bilgiye göre dış mekan da cekim yaptırmak maliyetlı oluyormuş ama bakırköyde ist cad bi fotoğrafcı buldum nişanlımla beraber dıs mekan cekimlerini cok güsel tasarlamıs ve cok uygun fiyata yapıo diyebilirim agustos da evlenıorum :))) ve bi an önce bu işleri halletmem gerekıo anlastıgımız paketi söliim sizlere
-Panoramik albüm 20 poz
-Ailelere albüm
-cep albümü (yelpaze gibi acılan)
-Duvara asılmalık orta boy büyüklükte cerceve ve foto
-200 adet foto cekıo dvd yapıo
fiyat:550 cok ii geldi bana..Allah herkese bu dönemde kolaylıklar versin mutluluklar:))))

Arkadaşlar aylardır uzun uğraşlar sonucunda edindiğim bilgiye göre dış mekan da cekim yaptırmak maliyetlı oluyormuş ama bakırköyde ist cad bi fotoğrafcı buldum nişanlımla beraber dıs mekan cekimlerini cok güsel tasarlamıs ve cok uygun fiyata yapıo diyebilirim agustos da evlenıorum :))) ve bi an önce bu işleri halletmem gerekıo anlastıgımız paketi söliim sizlere
-Panoramik albüm 20 poz
-Ailelere albüm
-cep albümü (yelpaze gibi acılan)
-Duvara asılmalık orta boy büyüklükte cerceve ve foto
-200 adet foto cekıo dvd yapıo
fiyat:550 cok ii geldi bana..Allah herkese bu dönemde kolaylıklar versin mutluluklar:))))

bende bakırköyde oturuyorum bir gideyim oraya ismini verirmisin fotocunun

Back