Saç Rengi ve Saç Boyama 2012 de yeni saç :)

fundau

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
8
0
36
Ankara
selam kızlar,2012 e az bi zaman kala kendimde değişiklik yapmak istiyorum yaşım 21 yaklasık 3 senedir sarı saç kullanıyorum,annem sürekli oldugundan büyük gösteriyorsun diyordu vazgecmemiştim,saclarım mısır püskülü gibi oldu yine dinlemedim ama artık cidden sıkıldım artık daha değişik renkler istiyorum :)

istediğim renkler var ama şimdi görecekleriniz sanki birbirinin cok zıt renkler .kuaföre danıscam ama kuaförlerle hic aram iyi değil sarıyı tutturana kadar kac kere yandı koptu:18: burda hic olmazsa önceden deneyen sarıdan böyle renklere dönen insanlarla fikir alısverisi yapmak istiyorum

BUNLARDA BEGENDİĞİM RENKLER;

bu aynı kızın üc değişik hali;kız simdide sarısın oldu hic renk kayması olmadan allahım nasıl oluyorlar hemen kuaförunun becerisi herhalde
1- , 2- ,3-

bunlarda diğer alternatif istediğim renkler;
4- ,5-Eki Görüntüle 306796 ,6- ,7-Eki Görüntüle 306800

bugun ne giysemde çıkan selin diye bir kız var ;sac rengi cok hos geldi bana resim bulamadım video ekledim :))

8-[video]http://www.vidivodo.com/video-izle/bugun-ne-giysem-selin-ustabas-juri-onunde-showtv-/676287[/video]

bunları aktıgı icin pek tercih etmem ama en son tercih olarak bunlarda olabilir :44:
9- ,

gördüğünüz gibi kızlar karmaşa icindeyim hangisi bana yakısır hangi renk tutar bilmiyorum ama begendiğim renkler bunlar 2012 ye girerken değişik bir sacla girmek istiyorum ,ama icimdede ya 2012ye rezil bir sacla başlarsam bu renklerden hangisi benim sarının üstüne gider deneyen bilen varsa bu renkleri paylasırsa sevinirim simdiden yardım edenlere cok teşekkür ediyorum

Eklentiler

• $fff.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 232
Son düzenleme:
evet bu yarışmadaki kızın saç rengi çok güzel ve doğalmışşş ne ki?:)

Eklentiler

• $v201105181409490580985.flv.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 327

bu arada seninde begendgn renkler kumral-bakır arası seyler cnm seç hangsni istedgnede ona göre fikr bildirelm hepsi ayrı renkk

ben hazir sariyi elde etmissin fazla bozma derim.. sende biliyonki sari yapmak zor ben kac kere denedim yapilmadi sonunda pes ettim..
degisik modellerde yapabilirsin mesela sarin biraz daha acik renk olsa sacin alt kismini siyah yaparsin. bir arkadasimin oyleydi ve cok harikaydi veya sarinin ustune bu begendigin tonlardan rofle felan attirabilirsin..

bu arada seninde begendgn renkler kumral-bakır arası seyler cnm seç hangsni istedgnede ona göre fikr bildirelm hepsi ayrı renkk

işte sorun da burda dedim zaten bisürü renk var diye :) ben söyle sorun olmayacak cok koyu olmayacak kuaförde bir kere düzene girdimi boyanacak bir renk istiyorum
kuaföre o kadar cok para bayıldım ki :) bundan 6ay 1 sene sonra sarıya dönme istememi de düsünmek istiyorum acık tenli seyrek kaşlı ela gözlüyüm canım yarın kuaföre gidiyorum zaten onada göstercem artılarını eksilerini ögrenmek istiyorum ben daha çok ,yani mesala bakır yaptırırsam cabuk akar diye okumustum bu forumlarda bide alt rengim sarı ,akarsa rezil renk olur istiyorum bana kalsa her hafta birini kullanırım ama en uygunu en güzelini secmek mesele.

evet baya bi zordu 3 seneye yakın oldu ama ya dediğim gibi annemin dediğine geldim 21 yasındayım tipimde minyon değil oldugumdan büyük gösteriyor ,hani diyorum bir kaç sene böyle değişik tonlar kullanıyım mesala su 1-2-3 .fotodaki kız aynı kız ve şimdi bu renke gecti ben böyle sarıyı elde edebılmek icin 1,5 senemi harcamıstım

evet bu yarışmadaki kızın saç rengi çok güzel ve doğalmışşş ne ki?:)

evet dogal dedi ama inanmadım finaldekini izle orda daha güzel ..mesala bu sac rengi cok güzel kızda güzel tabi ,tam bu kızın rengi.Bende işte bu senin renginmiş diyebileceiğim renk arayısı icerisindeyim :)

pekii o zmn al bak bakalım surdaki renklerden bende senn gbiym bembeyaz tenli ela gözlü seyrek kaşlı hepsini sarı üstüne boyadım ben senn kdr acık sarı kullanmam ama ynede sarydı

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/484019-renk-olsun-son-17-resimliii.html

valla cnm iyi dusun ya..
bende bi ara tam sari olmasada o tonlara yakin guzel renk tutturmustum sonra SIKILdim geri siyah yaptim sonra geri boyadim ve su an sacim cok zarar gormus bicimde ve ne zamandir boyayamiyorum bile korkuyorum daha kotu olcak diye nerdeyse 1 senedir boyle geziyorum.. degisiklik istiyorum ama yaptirmaya korkuyorum yurtdisinda yasiyorum burdaki kuaforlere pek guvenmiyorum..

Eki Görüntüle 290322
Eki Görüntüle 290316
ay süper bu renklere bayıldım süper olmuş kesinlikle açık renk daha güzel oluyor sana ^^ yukarda dediğim gibi bunlar tam senin rengin bence ayrıca çok da güzelsin canım nazar değmesin

Son düzenleme:

siyah veya koyu renkler istemiyorum zaten bende ya aslında cok gözü karayımdır herseyi deneyebilirim ama konu saç olunca ve ben inanılmaaaz uzun saç hastasıyım
eger yanıpta kısacık kalırsa depresyona girip hayata dönmeyebilirim kısa saça hic tahammülüm yok belki yakısır ama sevmiyorum eksik hissediyorum :) bende ankarada yaşıyorum canm valla dünyadaki sorun bu kuaförlere güvenmeme sanırım ben kac senedir saçımı boyatıyorum iki kere üst üste boyattıgım kuaför sadece bitane , adam afedersin icine edip bırakıyor onun icin sacımda butun sarının tonları var bide dipler çıkıyor gökkusagı gibi sarıdan sogumamın nedenide dip olayı cok cabuk cıkıyor evde boyayamıyorsun maliyet su bu masraflı ve zengin işi sarı

bence 3 numara yaptır.bende 6 nmarayı merak ettim.ne renkki
kızın kuaförü kim bence onu ögren cok basarili

teşekkürler cnm çok naziksinn sende böyle bakırları deneyebilirsin sarıdan sıkıldıysan bende öyle yapmıştım

bugun kuaföre gittim 110 lira dedi ve 20 gün sonra tekrar gelmen gerekir dedi senin 8.renk için
ben evde senin konunda dediğin gibi (2)palette tarçın bakır ilk boyanmış hali hatta ilk günü ) palette ve (8) akmış tarçın bakırın üstüne palette açık papatya süper açıyooo:)] açık papatya yapsam tutarmı 8.renk :) bide aralarda beklıyım mi yani paletteyi yapıp diğerini 2-3 hafta sonramı yapıyım ..kuaföre o kadar para bayılamıcam :18:

110mu oha yani nerde bu kuaför? cnm senin rengin acıkk kolay tutar bak şimdi sen benm 8.deki gibi bişi istiosan tarçın bakırla açık papatyayı karıştırda boya zemn açık oldgu için güzel tutar ama mesela 1 tüp açık papatyaya yarım tüpten biraz fazla tarçın bakır katıcaksın ki sarısı daha yoğun olsun eğer tarcın bakırı fazla katarsan turuncusu daha yoğun olur cnmm bide sana bi renk daha söyleyeblrm şu an onu kullanıyorum ben syoss altın karamel 8-7 oda şöyle tutuyo eğer istersen direk bunuda boyayablrsn benm kutudaki aynı renk tuttu :)

yardımların icin cok teşekkür ederim ilk önce,
son resimde güzelmiş ama ben en cok 8 de takılı kaldım
ya bide bunlardan tekrar sarıya dönmek kolay olur mu canım ?

palettelerin numaraları ne canım bu arada yarın alıcam olmadı bi kısma uygularım nasıl olacak diye anneme boyatırım yarın cumartesi nasıl olsa:
cnm bide diplerim var bi kac cm biraz koyu onlara nasıl yapmam gerek ??bide bazı yerlerimde röfle var benim kopma yanma olmaz inşaaalllaaah çok korkuyorum :18:

rica ederm ..8 diosan dediğim gibi palette 10-0 açık papatya bi tüp palette 8-77 tarcın bakır yarım tüp veya azcık fazlası karstrcan boyican cnm

bunlardan sarıya dönemside kolay evet ben koleston sarıya boyadım bunlardan sonra baya saarardı sonra altın parıltılı bal vs boyadm baya açmıstım rengni konularda verdgm cvplarda bulablrsnn sadece röfleden anlamam ve ypratrmı bilemem ama dierleri içn dedgm gibi cnmm kolay gelsn şimdideennn :)

Son düzenleme:
Bence direkt tarçın bakır boya çok yakışır, açık renkle karıştırma tam tutsun. Çünkü papatyayla karıştırırsan açılmaya başladığı zaman büyük ihtimalle çok kötü görünecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…