2012 de şark tayini için asker eşleri buyrun tercihlerde birbirimize yardımcı olalım

inşallah canım bende ayın 4 diye duydum bakalım kısmet. siz hangi şehirdesinzi?

duşundukçe sıkıntı basıyor artık biran once acıklansada rahatlasak bizde.. taşınma telaşıda cabası

Son düzenleme:
duşundukçe sıkıntı basıyor artık biran once acıklansada rahatlasak bizde.. taşınma telaşıda cabası
Aynen benide düşündükçe sıkıntı basıyor. daha önce de hiç taşınmadığımız için nasıl olacak diye düşünüp duruyorum.of of

eveet büyük gün geldi karacı arkadaşların tayin yerleri belli olmuş herkes için hayırlısı olsun.

Aynen benide düşündükçe sıkıntı basıyor. daha önce de hiç taşınmadığımız için nasıl olacak diye düşünüp duruyorum.of of

arkadaşlar tayini şırnaga çıkan jandarma özel harekatçı var mı yada daha önce orda görev yapan nasıl bir yer ilk dogumuz çok tereddüt ediyorum

arkadaşlar tayini şırnaga çıkan jandarma özel harekatçı var mı yada daha önce orda görev yapan nasıl bir yer ilk dogumuz çok tereddüt ediyorum

benim eşim havacı canım bizim de ilk doğu görevimiz olacak malatya geldi herkes için hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…