V vegetable Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 348 6 118 30 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi okyonus #41 UcukMavi .!.: hayırlı yerler olsun inş. hanımlar.biz de doğudayız şuan batı tayini bekliyoruz.ayın 4 ün de açıklanacak gibi bişey duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum.keşke açıklansa 4 ünde çok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla... inşallah canım bende ayın 4 diye duydum bakalım kısmet. siz hangi şehirdesinzi?
UcukMavi .!.: hayırlı yerler olsun inş. hanımlar.biz de doğudayız şuan batı tayini bekliyoruz.ayın 4 ün de açıklanacak gibi bişey duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum.keşke açıklansa 4 ünde çok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla... inşallah canım bende ayın 4 diye duydum bakalım kısmet. siz hangi şehirdesinzi?
UcukMavi Guru Kayıtlı Üye 7 Ekim 2008 10.655 734 413 30 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi okyonus #42 vegetable .!.: inşallah canım bende ayın 4 diye duydum bakalım kısmet. siz hangi şehirdesinzi? Genişletmek için tıkla... biz ığdırın bir ilçesindeyiz eşim karakolda canım
vegetable .!.: inşallah canım bende ayın 4 diye duydum bakalım kısmet. siz hangi şehirdesinzi? Genişletmek için tıkla... biz ığdırın bir ilçesindeyiz eşim karakolda canım
hamiyettt Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2009 82 1 96 Kayseri 1 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi okyonus #43 duşundukçe sıkıntı basıyor artık biran once acıklansada rahatlasak bizde.. taşınma telaşıda cabası Son düzenleme: 1 Mayıs 2012
V vegetable Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 348 6 118 1 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi okyonus #44 UcukMavi .!.: biz ığdırın bir ilçesindeyiz eşim karakolda canım Genişletmek için tıkla... İnşallah gönlünüze göre bir yer olur canım.
UcukMavi .!.: biz ığdırın bir ilçesindeyiz eşim karakolda canım Genişletmek için tıkla... İnşallah gönlünüze göre bir yer olur canım.
V vegetable Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 348 6 118 1 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi okyonus #45 hamiyettt .!.: duşundukçe sıkıntı basıyor artık biran once acıklansada rahatlasak bizde.. taşınma telaşıda cabası Genişletmek için tıkla... Aynen benide düşündükçe sıkıntı basıyor. daha önce de hiç taşınmadığımız için nasıl olacak diye düşünüp duruyorum.of of
hamiyettt .!.: duşundukçe sıkıntı basıyor artık biran once acıklansada rahatlasak bizde.. taşınma telaşıda cabası Genişletmek için tıkla... Aynen benide düşündükçe sıkıntı basıyor. daha önce de hiç taşınmadığımız için nasıl olacak diye düşünüp duruyorum.of of
V vegetable Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 348 6 118 11 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi okyonus #46 eveet büyük gün geldi karacı arkadaşların tayin yerleri belli olmuş herkes için hayırlısı olsun.
H heray Üye Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2012 6 0 16 Sakarya 18 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi okyonus #47 vegetable .!.: Aynen benide düşündükçe sıkıntı basıyor. daha önce de hiç taşınmadığımız için nasıl olacak diye düşünüp duruyorum.of of Genişletmek için tıkla... arkadaşlar tayini şırnaga çıkan jandarma özel harekatçı var mı yada daha önce orda görev yapan nasıl bir yer ilk dogumuz çok tereddüt ediyorum
vegetable .!.: Aynen benide düşündükçe sıkıntı basıyor. daha önce de hiç taşınmadığımız için nasıl olacak diye düşünüp duruyorum.of of Genişletmek için tıkla... arkadaşlar tayini şırnaga çıkan jandarma özel harekatçı var mı yada daha önce orda görev yapan nasıl bir yer ilk dogumuz çok tereddüt ediyorum
V vegetable Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 348 6 118 20 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi okyonus #48 heray .!.: arkadaşlar tayini şırnaga çıkan jandarma özel harekatçı var mı yada daha önce orda görev yapan nasıl bir yer ilk dogumuz çok tereddüt ediyorum Genişletmek için tıkla... benim eşim havacı canım bizim de ilk doğu görevimiz olacak malatya geldi herkes için hayırlısı olsun
heray .!.: arkadaşlar tayini şırnaga çıkan jandarma özel harekatçı var mı yada daha önce orda görev yapan nasıl bir yer ilk dogumuz çok tereddüt ediyorum Genişletmek için tıkla... benim eşim havacı canım bizim de ilk doğu görevimiz olacak malatya geldi herkes için hayırlısı olsun