merhaba bizde 2012 şark tayini bekleyenlerdeniz. diyarbakır malatya yazmayı düşünüyoruz. benim eşim havacı sizinkinin branşı nedir?
kötüymüş ya neyse bizim öyle durumlarımız yok çok şükür. biz şuan izmirdeyiz. sizde güzel yerdeymişsiniz. deniz kenarını bırakıp soğuklara gideceğiz. ben birde kendi iş durumum içinde araştıryorum. umarım güzel bir yer gelir.
burası bide benim memleketim canım çok seviyorum burayı 5. bölgeden sonra bizd ankara izmir veya istanbul yazıcaz ama şuan tek derdimiz doğuyu bran önce sağ sağlim tamamlayıp bitirmek ben kpss ye hazırlanıyorum şuan eş durumundan tayin gibi bir imkanımızda yokbakalım hayırlsı olsun herşeyin bende yerleşirim inş. birdaha ayrılmayız tayinlerde
Bende memurum aslında eş durumu tayini oluyor ama bazen vali bey ilçelere verebiliyormuş gidebileceğimiz tüm illeri aradım il müdürleryle görüştüm. hepsi eş durumundan tayininiz olur mutlaka dedi.
memleketi bırakıp da gitmek daha da zor gelir. ben izmirli değilim ama severim izmiri 9 yıldır buradayım ikinci memleketim gibi oldu artık. doğuyu atlattıktan sonra bende memlekete yakın bir yere gelmek istiyorum artık kısmet .
branşın nedir? atanma şansın nasıl kpss ile? ben yeni atandım sayılır 8 aydır çalışıyorum. bizim bölümden çok az alım vardı mesela kısmetinde varsa olur.
hayırlısı olsun canım insaat teknikeriyim il özel idare belediye fln kadro açıyor ama olmazsa ben ünv. düz memurluk yazıcam 85-90 alsam yerleşirim çalışıyorum şimdilik güzel gidiyor çok hırs yaptım biz çalışalımda nasipte varsa olur
Teşekkür ederim darısı başına
Sanırım eylülde oluyor sizin sınav değil mi? tayinler belli olduktan sonra toparlanmak için de vaktin olur en azından. belediyelerde, ünv memurlukları çakılı kadro diye biliyorum ben bir araştır istersen.puanın yanmasın yani.
tmm cnm teşekkürler bir araştırırmevet canım tayinler belli olduktan sonrada zamanım olcak
karsıda yazın canım çok rahat
merhaba canım benimki karacı bu ay sonuna kadar tercihler yapılacakmış biz mardin diyarbakır ağrı fln düşünüyoruz ama sanırım eş götürülemeyen yer olcak karakolmuş hepsi bize 2 yıl ayrılık görünüyor gibişuan hangi şehirdesiniz canım biz çanakkaledeyiz
ah okyonusum o gün yaklaşıyormubirimizin içinde sevinç var birimizin içinde endişe.hayatlarımız hep böyle geçicek kuşum.bende günleri iple çekiyorum bitsin diye bir yandanda tayini çıkıcaklar şarka gidicekler içim burkuluyor valla.inşallah ayrı gayrı olmazsınız benim gibi
canım bizim tercihler mart ta filan olucak sanırım.
Benm nişanlım cizre debende yazın gitcem bizde şark görevinn bitmesini bekleyenlerdenz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?