- Konu Sahibi sagopammmm
-
Yemin ederim oturdum ağlıyorum
Ben anadolu öğretmen lisesini boşuna mı kazandım!
Ne anlamı kaldı artık ''öğretmen'' lisesinin?!
Ben aptal mıyım o kadar formasyon dersleri aldım
Bana bi getirisi olmayacaksa yanıma kar mı kalıcak bu aldığım dersler
Banane kardeşim ne eşitliği benim hakkımı kim vericek bana
Ben çalıştım kazandım
Kazanıp girselerdi onlar da o zaman
Bu bana haksızlık olmuyor mu
Hadi madem kaldırıcaksınız,o zaman şu formasyon alan biz zavallıları dahil etmeyin
Bırakın bu şekilde mezun olalalım
Sonra ne halt ediyosanız edin lanetler!!!!!
Şu ülkeye bi gram hakkım geçmicek
Geçtiyse de haram olsun
Hepsine lanet ediyorum
.........
arkadaşlar.şu yaptınığınız resmen adaletsizlik değil mi??..neden meslek liselerini küçümsüyorsunuz.üstellik meslek okuyan öğrenciler bir çok derslerden yoksunlar.mat fen kimya bu derslerrr onlara çok uzak kalmış.adaletsizlik burada asıl.aklı yeten,bilgisine güvenen istediğini okur bu kadar basit.o da sınava girip kazanacak sizde.neyin tartışması bu yani.yapmayın
Konuyu hortlatıp tartışma çıkarmasak süper olur bayanlar
arkadaşlar.şu yaptınığınız resmen adaletsizlik değil mi??..neden meslek liselerini küçümsüyorsunuz.üstellik meslek okuyan öğrenciler bir çok derslerden yoksunlar.mat fen kimya bu derslerrr onlara çok uzak kalmış.adaletsizlik burada asıl.aklı yeten,bilgisine güvenen istediğini okur bu kadar basit.o da sınava girip kazanacak sizde.neyin tartışması bu yani.yapmayın
CHP İstanbul milletvekili Fatma Nur Serter ve CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagündüz Yılmaz, katsayı kararının iptali için Danıştay'a başvurdu.
20 Ocak 2012 Cuma 11:57
iptal olacağını sanmıyorum hiç
Kaynak : http://www.internethaber.com/chp-dan...#ixzz1jzeVpn1R
İptal olabilir. Sınava girdiğim ilk sene YGS-LYS yoktu eski sistemdi ve yeni sisteme geçilecekti. Sınıfımızda bir arkadaşımızın babası milletvekiliydi ve dava açıldı 1 sene ertelediler. Seneye uygulanabilir katsayı bu sene kaldırılabilir diye düşünüyorum
Umarım öyle olur,zaten uygulanacaksa ne bileyim bu sene karar alındıysa 4 sene sonra uygulanmalı
Ona göre liselerini seçmeli öğrenciler
kesin bişey yok daha ya iptal olana kadar üniden mezun oluruz biz dermişim
sagopam mrb
belki biliosundur sana birşey
sormam gerekiyor analitik geometri 1.bölüm
ygs de nereye kadar
1)noktanın analitiği
2)doğrunun analiği
3)simetri
kimi yerlerde buraya kadar almış kimi yerde
çemberi ve prizmaları da dahil etmiş
kafam karıştı net bi cvp bulamadım
bilgin varsa söyler misin
bildiğime göre noktanın analitiği,doğrunun analitiği simetriye kadar canım fem konu anlatımlı geometri kitabı verdi bu yıl dersane ordada buraya kadar almış yinede bir hocaya sorarım ama çember ve prizmanın dahil olduğunu sanmıyorum
çok saol cnm yinede öğrendiğinde
söylersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?