2012 de katsayı kalkıyormuş.

Ah Ah... Daha ne denir ki ?

arkadaşlar.şu yaptınığınız resmen adaletsizlik değil mi??..neden meslek liselerini küçümsüyorsunuz.üstellik meslek okuyan öğrenciler bir çok derslerden yoksunlar.mat fen kimya bu derslerrr onlara çok uzak kalmış.adaletsizlik burada asıl.aklı yeten,bilgisine güvenen istediğini okur bu kadar basit.o da sınava girip kazanacak sizde.neyin tartışması bu yani.yapmayın

sana katılıyorum..herkes sadece kendi çerçevesinden bakıyo ben meslek lisesi mezunuyum çoğu dersi okulda görmedim üniversite kazanabilmek için oturdum uğraştım didindim 1. bölümden sorumlu iken okulda bana 2. bölüm dersleri gösterildi bu adaletsizlik değilmi??

evet size yapılan da adaletsizlik.fakat ben kendi sıkıntılarımızı büyütüp büyütüp başkalarını yermekten haz almıyorum!! bu şekilde hafiflemezsiniz.herkesin sıkıntısı başka türden bir de böyle düşünün..

aklına bilgisine güvenen mesleğe gitmeseydi o zaman zorlamı gönderildiler adı üstünde meslek lisesi ya ordaki bölümlere has nitelikli elemanlar yetiştirmek için diğer liselerden ayrılmış imam hatip liseleri keza öyle imam hatiplerin belli bölümleri var ilahiyatcı din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği imam falan olmak için hani ağırlıklı olarak arapça görüyolar bu çok doğal değil mi ya sonrada gelip ya biz dersmi gördük ki arapçadan başka falan diyolar meslek liselerinde de dersden çok uygulama var belli başlı dersleri var sonrası hangi bölümdeysen o bölümle staj falan filan işte yani demek istediğim tıp hukuk işletme vb bölümleri isteyen biri hangi akla hizmet mesleğe gider ki ya ben bunu bir türlü anlayamıyorum birde ne yaptılar meslek liselerinin ve imam hatiplerin ek puanını kaldırmadılar sizce bu çok mu adil oldu yani gözün yükseklerdeyse belli bölümleri istiyosan eğer mesleğe gitmiycektin bizim sınıfta 2 kız var meslek lisesi mezunu ek puandan yırtıyolar okul öncesi istiyolar ve onlar 340 puanla bile bir ünide okul öncesi öğretmenliği kazanabiliyo diğer yandan düz liseli aynı bölüme yerleşmek için daha fazla puan almak zorunda bu adil mi ya meslek liselerini küçümsemiyorum eğer kişi kendi rızasıyla gittiyse sonuşlarına katmak zorunda diyorum

İptal olabilir. Sınava girdiğim ilk sene YGS-LYS yoktu eski sistemdi ve yeni sisteme geçilecekti. Sınıfımızda bir arkadaşımızın babası milletvekiliydi ve dava açıldı 1 sene ertelediler. Seneye uygulanabilir katsayı bu sene kaldırılabilir diye düşünüyorum

Umarım öyle olur,zaten uygulanacaksa ne bileyim bu sene karar alındıysa 4 sene sonra uygulanmalı
Ona göre liselerini seçmeli öğrenciler

peki ne oldu en son haber ne kalktı mı kalkmadı mı:18::18::18::18::18:

kesin bişey yok daha ya iptal olana kadar üniden mezun oluruz biz dermişim

sagopam mrb
belki biliosundur sana birşey
sormam gerekiyor analitik geometri 1.bölüm
ygs de nereye kadar
1)noktanın analitiği
2)doğrunun analiği
3)simetri
kimi yerlerde buraya kadar almış kimi yerde
çemberi ve prizmaları da dahil etmiş
kafam karıştı net bi cvp bulamadım
bilgin varsa söyler misin

bildiğime göre noktanın analitiği,doğrunun analitiği simetriye kadar canım fem konu anlatımlı geometri kitabı verdi bu yıl dersane ordada buraya kadar almış yinede bir hocaya sorarım ama çember ve prizmanın dahil olduğunu sanmıyorum

çok saol cnm yinede öğrendiğinde
söylersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…