selam,
kızlar bence mekan konusunda cennet vadisi derim, ilk kez geçen yıl katıldım, 30 temmuz da üniversiteden arkadaşım evlendi, davetiyeyi alınca uzakmış dedim ama alakası yok, özel aracım yoktu benim, buca üçkuyular dan hani hasanağa bahçesi varya işte onun önünden dolmuşlar kalkıyo, yer bilindik zaten, cennet vadisi dedim, üçkuyulardan oraya 7-8 dakikada vardım, kaynaklar yolu üzeri demişler, bu yüzden belki buca nın dışı gibi gelebilir, ama şöyle tarif edeyim size, buca daki tınaztepe yerleşkesi var bilirsiniz belki, orayı geçince kaynaklar tabelasından giriliyo hemen solda karşına geliyo, ışıl ışıl girişi var, görmemek imkansız gibi,
düğün çok güzel geçti, hatta gece saat 1 e geliyodu çıktığımızda,çok eğlendik, orkestra on numara,
inciraltı benim duyumlarıma göre yıkılıyo galiba, 5-6 yıl önce hamak ta düğüne katılmıştım, kır düğünü ile alakası yok yalnız, bildiğin beton, hamak yıkılmış bu arada kızlar bilginiz olsun,
2012 de düğün yapacak olan arkadaşımı aradım, görüşmeye gittiklerinde gün belli değildi, bir çok tarih tutulmuş, ramazan ayı vesilesi ile, karar vermeden nasıl tuttunuz dedim, ilgi alaka güzel, mekan güzel dediler, aşk olsunada bakmışlar, bahçeyede bakmışlar, doğal değil dediler, aslında 4 temmuz düşünüyodu benim arkadaşım, ama kandile denk geliyomuş, görüşme yaparken firma yetkilileri söylemiş, bizimkilerin haberi yok tabi, esnaflıklarını beğendik dediler, 5 temmuz u almışlar,
araştırmalarıma göre bunlar var kızlar, internet sitelerini buldum, burdan link yazıcam, olursa bakarsınız
Cennet Vadisi Kır Düğün Salonları ve Mesire Yerleri