2012 de evlencek İZMİR'li bayanlar,düğün salonu arayanlar

izm3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14
0
selam arkadaşlar bende 2012 gelini olcam ama düğün salonu bulabilirsem :KK43:
şimdiden c.tesiler dolmuş yer yok,inciraltında fiyatlar uçmuş hatta bazı yerler sadece yemekli düğün alıyolar delirmiş bunlarrrrrr :S
kaynaklarda bikaç yer baktık oraları da 5000 tl bundan ucuzunu da bulamam kır düğünü istiyorum çünkü ama düğün sezonu kapandı düğünleri nasıl yapıolar müzik ii mi hiçbşi bilmeden karambole salon tutcam mecburen. gezen bilen arkadşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
bende bildiklerimi sizinle paylaşayım;

inciraltında izzet garden'a gitik ben orda geçen ay en yakın ark düğününe gitim çok beğendim eğlencesi organizasyonu süperdi hiçbi aksilik yaşanmadı ve herkes memnun çıktı salondan.arkadaşlar 5000 tl ye tuttular 450 kişilik pasta kola fiyatıydı.orayı tutarım die bi hevesle gittim önce ctesilerin dolduğunu duydum yıkıldım bi tel 2 haziran c.tesi boş onun için de 400 kişi ye 6500 istediler.eğer bayramdan sonra yani 25 ağustos c.tesi olursa da 7500 istediler yıkıldım resmen.
şehri garden a gitik adamlar pasta kola düğün yapmıolarmış illa yemekli olcak o da kişi başı 70 den başlıo :)

kaynaklarda aşk olsuna baktık kır bahçesi 1 de sandalyelern lake olması hoşuma gitti plastik giydirme sandalye deil yani.5000 tl istediler herşey içinde kuru pasta ikramı da dahil.ordan birlik otele gittik orası biraz daha pahalı ordan bi tanıdık aşk olsundan 2 çiftn geçen sene orayı iptal ettirdklerinden bahsetti düğün sezonu açılınca düğüne bakmaya gitmişler beğenmemişler eğlencesini servisini fln böylece orayı da eledik.yarın da havuzbaşı erolun yeri die bi yer önerdi oraya bakcaz bakalım orası da 16 haziranda sadece boş yeri varmış.
offf napcam bilmiom çok zormuş bu işler yaaaa :KK43:( birbirmize yardımcı olalım bildiklerimizi paylaşalım arkadaşlar

merhaba,
ben de seneye ağustosta izmir'de evlenicem, ama biz nikah tarihi almadığımız için henüz salon bakmaya başlamadık. İstediğimiz tarih ramazan ayına denk geldiği için salon bulmakta sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. Yanılıyor muyum acaba? :18:
nişanlım orda ben başka şehirdeyim uzaklık olunca bişeyleri organize emekte sıkıntı yaşanıyor :KK14:

merhaba arkadaşlar,

kır düğünü konusunda size fikir verebilirim, bir çok tanıdığım kişi, kır düğünü ile evlendi, mekan olarak %100 tavsiyem cennet vadisi, hem ulaşım çok rahat, hemde hizmetleri gerçekten çok kaliteli, otopark sorunuda yok, herşey kaliteli hizmet için yapılmış burada, çok hoşumuza gitti, hatta 2012 yılı için anlaşan arkadaşlarımda var, bende cennet vadisinde yapıcam

Merhaba,
düğünüm olalı 1,5 ay oldu.Cennet vadisi havuzlu bölümde yaptık düğünümüzü. Herşey cok güzeldi.
Kaynaklar kısmındaki yerlere ulaşım biraz zor canım.Tabi genede sen bilirsin.İnciraltnda balpa var sağda orasının fiyatı inciraltındaki diğer yerlere göre daha uygun.
Bu düğün salonu seçiminin ne kadar zor oldugunu biliyorum.Hele birde gelinle damat birbirinden farklı uzak ilçelerde oturuyorsa, aileler orta yerde olması için diretiyolar.Öğretmenevi ve polisevi konusunda baskı yapmıslardı bize :KK43: Ama şükür istediğimiz yerde yaptık :)

Cennet vadisine bakmadk hic.su anda otobusteyim ve sirinyerdeki bahhce ye bakmya gidiyorum :) bahhce yda ask olsun arasnda karar veririm artik diodum ya baktikca insanin kafasi karisiyo ama cennet vadisi de aklima takildi smdi napsam bilemedim:KK52:

Cennet vadisine bakmadk hic.su anda otobusteyim ve sirinyerdeki bahhce ye bakmya gidiyorum :) bahhce yda ask olsun arasnda karar veririm artik diodum ya baktikca insanin kafasi karisiyo ama cennet vadisi de aklima takildi smdi napsam bilemedim:KK52:

bahhcenin ben internetten resimlerine bakıp, burası olmalı demiştim. Ama gidince o hissiyatı vermedi bana canım. İçine sinmesi çok önemli.Ona göre karar ver canım :)

selam,

kızlar bence mekan konusunda cennet vadisi derim, ilk kez geçen yıl katıldım, 30 temmuz da üniversiteden arkadaşım evlendi, davetiyeyi alınca uzakmış dedim ama alakası yok, özel aracım yoktu benim, buca üçkuyular dan hani hasanağa bahçesi varya işte onun önünden dolmuşlar kalkıyo, yer bilindik zaten, cennet vadisi dedim, üçkuyulardan oraya 7-8 dakikada vardım, kaynaklar yolu üzeri demişler, bu yüzden belki buca nın dışı gibi gelebilir, ama şöyle tarif edeyim size, buca daki tınaztepe yerleşkesi var bilirsiniz belki, orayı geçince kaynaklar tabelasından giriliyo hemen solda karşına geliyo, ışıl ışıl girişi var, görmemek imkansız gibi,

düğün çok güzel geçti, hatta gece saat 1 e geliyodu çıktığımızda,çok eğlendik, orkestra on numara,

inciraltı benim duyumlarıma göre yıkılıyo galiba, 5-6 yıl önce hamak ta düğüne katılmıştım, kır düğünü ile alakası yok yalnız, bildiğin beton, hamak yıkılmış bu arada kızlar bilginiz olsun,

2012 de düğün yapacak olan arkadaşımı aradım, görüşmeye gittiklerinde gün belli değildi, bir çok tarih tutulmuş, ramazan ayı vesilesi ile, karar vermeden nasıl tuttunuz dedim, ilgi alaka güzel, mekan güzel dediler, aşk olsunada bakmışlar, bahçeyede bakmışlar, doğal değil dediler, aslında 4 temmuz düşünüyodu benim arkadaşım, ama kandile denk geliyomuş, görüşme yaparken firma yetkilileri söylemiş, bizimkilerin haberi yok tabi, esnaflıklarını beğendik dediler, 5 temmuz u almışlar,

araştırmalarıma göre bunlar var kızlar, internet sitelerini buldum, burdan link yazıcam, olursa bakarsınız
Cennet Vadisi Kır Düğün Salonları ve Mesire Yerleri

bence git gez, cennet vadisinide gez, sormak bedava araştırmak hakkımız zaten, hem eleme yapmak daha kolay olur, hemde içinde keşke şurası olsaydı kuşkusu olmaz, zaten cennet vadisini görünce içinde kuşkuda olmaz şeker,

slm kızlar,ben de 2012 gelinlerinden olucam inşallah,gerçi daha istenmedim bile ama:KK1:takip edicem bu başlığı,herkesin gönlüne göre olur inşallah,ben urladakileri beğendim çok ama tabi tuzludur heralde,hiç sormadım da daha,hayırlısı:)

X