2012 anneleri istanbul da hangi hastanede doğum yapacaksınız?

sibely

aşk böcüğüm yolda : )
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
262
1
116
İstanbul
merhaba ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum 6 haftalık hamileyim birkaç defa memorial şişli hastenesine gitmiştim figen hanıma orayı çok beğeniyorum ama ben doğuma kadar devam edebileceğim maddi olarakta uygun bi hastane arıyorum ssk lıyız.özel sigorta olmadığı için ssk anlaşmalı biyer gerekli,ama karar veremiyorum.sizler nerelere gidiyorsunuz yada gitmeyi düşünüyorsunuz paylaşırmısınız lütfen.birde ilk ne zaman doktora gidilmeli bilen söyleyebilir mi?

Son düzenleme:
bebeğiniz hayırlı olsun canım bende dr.umu değiştirmek istedim ama aklımdaki soru işaretlerini hallettiğimden vazgeçtim.ben 2 senedir medical park fatih esra hn. gidiyorum.sadece sezeryana alırmı düşüncesiyle değiştirmek istemiştim ama doğum yapan biriyle konuştum.sonuna kadar normali bekliyomuş.zaten çok sıcakkanlı bi dr.ben devam edicem ve orda yapıcam doğumu kısmetse.

bende 2 aylık gebeyim ama hala hangi doktora başlayıp hangi hastaneye gitsem karar veremedim, ilk doğumumu yenibosna nisa hastanesi mürvet hakyemezde yaptım ki ,sezeryan olmasına rağmen çok çabuk ayaklanmıştım. ama şimdi silivrideyim ve silivride bir doktor ve bi hastane arıyorum hala bi sonuca varabilmiş değilim

teşekkür ederim sizinde bebeğiniz hayırlı olsun : ) ben zaten sezeryan istiyorum bu arada : )))) ben henüz karar veremedim hala araştırıyorum siz ilk hangi hafta dr a gittiniz?

teşekkür ederim sizinde bebeğiniz hayırlı olsun : ) ben zaten sezeryan istiyorum bu arada : )))) ben henüz karar veremedim hala araştırıyorum siz ilk hangi hafta dr a gittiniz?

ben zaten 2 yıldır esra hn. gidiyorum.sadece acaba sezeryan yaparmı diye bi düşünce gelmişti 1 seferliğine geçen hafta başka bi dr.a gittim ama daha sonra bi konuşmanın ardından içim rahatladı ve esra hn. devam ediyorum.ayrıca esra hn. sezeryanda da iyi bi dr. dur.tanıdığım birkaç kişi sezeryan oldu onda gayet memnunlardı.direk sezeryan istiyosan da alıyo yani :)

Son düzenleme:

sağol canım ama malesef ikiside bana çok uzak.ben tavsiye üzerine kavacık medistate ye gidicem bana 10 -15 dk uzak ta.bakalım bu hafta gidicem kalp atışını duyabilicekmiyim : )

sağol canım ama malesef ikiside bana çok uzak.ben tavsiye üzerine kavacık medistate ye gidicem bana 10 -15 dk uzak ta.bakalım bu hafta gidicem kalp atışını duyabilicekmiyim : )

hadi bakalım hayırlısı:)8 haftada yüksek ihtimalle kalp atışı görülüyor....çokkkkk güzel bişey ahhh ahhh......

ben avcılar medicana da Onur Başeğmez'e gidiyorum...çok tatlı bi adam..çok memnunum..doğum şekli konusunda asla yönlendirme yapmıyor..

bende nereye gideceği bilemeyen yeni anne adaylarındanım:))
12 haftalık oldu 5 doktor değiştirdim:))son fatih medical Ayşegül hanıma gittim.Orada devam etmek istiyorum ama doğum fiyatları bayağı yüksekmiş.
acaba nisa hastanesinede mi bi gitsem dedim karar veremiyorum bi türlü ..::))Allah hepimizin yardımcı olsun..

Bende habibe seyisoğluna gidiyordum. Doğumu istanbulda yapsaydım acıbadem de olacaktım ama karar değiştirdim ankarada yapıcam doğumu ...bebişim erken gelmezse tabii:)

Ben 1998 den beri Bülent Faka'ya devam ediyorum. Muayenehanesi Fulya'da.Mükemmel bir doktordur. İlk doğumumu da Metropitan'da o yaptirdi.Çok konforlu çok rahattim.Hastanede, doktorum da mükemmeldi.Ama o zaman ben de çalışıyordum ve özel sigortamiz vardi.Şu an maalesef ayakta sigortam yok.Hastanede doğum ucreti su an 9000 TL.Üzülerek de olsa doktorumu bu hamileligimde degistirmek zorunda kalabilirim.Ama en azindan doguma kadar ona devam etmek istiyorum.Her aradigimda ulasabiliyorum.Gece gündüz hep yardimci olur.Mükemmeldir.Ama her ihtimala karşı da doktor araştiriyorum.Medical park çok kalabalikmis ama ben bir Suat Bey'e gitmeyi düşünüyorum.

ben fulya dora hastanesine demet hanıma gidiyorum.başından beri hep ona gittim.ilgili bi doktor gerçekten.çok memnunum.hastane güzel temiz ve herşey yeni.şuan 5 aylık hamileyim.sezeryan istiyorum.korkuyorum doğumdan çünkü.uyandığımda bebeğimi kucağıma versinler.hiçbişey hatırlamayayım.oğlumu biran önce sağlıkla kucağıma alırım inşş.bu arada doranın fiyatları düşmüş.ssk lı isen sezeryan 2.2oo

of of bende karar veremedim. ne zormuş doktor/hastane bulmak. İstanbuldayız ama

bir tane istediğim gibi yer bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…