bebeğiniz hayırlı olsun canım bende dr.umu değiştirmek istedim ama aklımdaki soru işaretlerini hallettiğimden vazgeçtim.ben 2 senedir medical park fatih esra hn. gidiyorum.sadece sezeryana alırmı düşüncesiyle değiştirmek istemiştim ama doğum yapan biriyle konuştum.sonuna kadar normali bekliyomuş.zaten çok sıcakkanlı bi dr.ben devam edicem ve orda yapıcam doğumu kısmetse.
bende 2 aylık gebeyim ama hala hangi doktora başlayıp hangi hastaneye gitsem karar veremedim, ilk doğumumu yenibosna nisa hastanesi mürvet hakyemezde yaptım ki ,sezeryan olmasına rağmen çok çabuk aya
klanmıştım. ama şimdi silivrideyim ve silivride bir doktor ve bi hastane arıyorum hala bi sonuca varabilmiş değilim[
ya üzüldüm gerçekten silivriyide pek bilmiyorum ama umarım bi an önce bulursun.bak ben istanbuldayım daha bulamadım : ))
teşekkür ederim sizinde bebeğiniz hayırlı olsun : ) ben zaten sezeryan istiyorum bu arada : )))) ben henüz karar veremedim hala araştırıyorum siz ilk hangi hafta dr a gittiniz?
bende 2 aylık gebeyim ama hala hangi doktora başlayıp hangi hastaneye gitsem karar veremedim, ilk doğumumu yenibosna nisa hastanesi mürvet hakyemezde yaptım ki ,sezeryan olmasına rağmen çok çabuk aya
klanmıştım. ama şimdi silivrideyim ve silivride bir doktor ve bi hastane arıyorum hala bi sonuca varabilmiş değilim[
ya üzüldüm gerçekten silivriyide pek bilmiyorum ama umarım bi an önce bulursun.bak ben istanbuldayım daha bulamadım : ))
ya hakikaten doğru söylüyosun sen istanbulda bulamamışsın ben burda bilmem ne yapacağımama ben eğer yenibosna nisa hastanesi sana yakınsa ve sezeryan düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim,ağrım,sancım bile olmamıştıdoğumdan sonra,ama eğer normal düşünüyorsanda avcılar hospıtal nil hanım var bizim akrabaların yarısı onda doğum yaptı ve çoook memnunlar...
sağol canım ama malesef ikiside bana çok uzak.ben tavsiye üzerine kavacık medistate ye gidicem bana 10 -15 dk uzak ta.bakalım bu hafta gidicem kalp atışını duyabilicekmiyim : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?