Düğün 2012 Ankara GElinleri Düğün Mekanı Gelinlik Önerisi ve daha fazlası:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kbrgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gündüz düğünü mantığı nedir kavrayamadım bi türlü düğün 4 te 5 te bitince ne yapacaklar bizi akşama kadar izmirde gündüz düğün falan olmaz bana çok ters geldi

gündüz düğünü mantığı nedir kavrayamadım bi türlü düğün 4 te 5 te bitince ne yapacaklar bizi akşama kadar izmirde gündüz düğün falan olmaz bana çok ters geldi

canım ankaradaki salonların çoğunu gezmiş biri olarak bikaç tavsiyede bulunabilirim. gunpiriltisi arkadaşın da dediği gibi elegance güzel bi salon. keçiörendeki halil ibrahim sofrasına da bakmıştık çünkü benm nişanlımda o semtte oturuyo orası da fena değildi bence. biz gölbaşına akalını tuttuk ama sen gölbaşına uzak dediklerini söylemişssin. bide moderno diye salonlar vardı oraya da bakabilirsin resimleri hoş duruyo. ayrıca temmuz ayında da ankarada haba gece soğuk olmaz ki eylül ekim olsa neyse. buarada elini çabuk tutmalısın ramazan dolayısıyla yerler hep doldu eylül sonunda biz tuttuğumuzda bile temmuz ayı dolmuştu..

evet ramazan ayı temmuzun yarısını götürdüğü için,insanlarda ramazan da düğün yapmak istemedikleri için sanırım dolmuştur.yada acele etmek lazım.biz ayarlayalı iki ay oldu..ama önemli değil ramazan içerisindede yapabiliriz diyorsanız fiyatlarda inanılmaz oynama oluyor.çok ucuza ayarlarsınız..zor işler ya bunlar..allah herkese kolaylık versin...gündüz olmasını istemiyorsan da diret kesinlikle yoksa en güzel gününde moralin bozuk olur herşey gelinin istediği gibi olsunnn

hiç gündüz düğününe gittin mi nasıl oluyor

selamlar ankara gelinleri:))istanbulda yaşıyorum ama düğünüm ankarada olacak nisan sonu, bir nevi ankara gelini sayılırım...geçen hafta ankaradaydık, nikah işlemleri, memur ayarlama, saç / makyaj provaları, alışveriş hepsini hallettik. Düğün salonumuzu kasımda tutmuştuk zaten, fotoğrafçılar salonun anlaşmalı olduğu yer zorunlu:) kına akrabamın evinde olacak. İstanbulda daha çok alternatif var herşey için düğün yeri, kuaför, fotoğrafçı, bu bazen kafa karıştırabiliyor ve hepsini gezmek çok vakit alır ama ankara ulaşım falan yönünden daha rahat, düğün için daha rahat:)))

hiç gündüz düğününe gittin mi nasıl oluyor

mekan kapalı olunca içerde gündüz müdür gece midir anlaşılmıyor zaten yine aynı şekilde oluyor onda sıkıntı yok da..hazırlık aşaması uzun sürdüğü için yetişme sorunu yaşayabilirsin çok erken kalkarsın saç makyaj foto uzun sürüyor bunlar.bide düğün bitimi kayınvalide evine gitmek zorunda kalırsın yakın akrabalar olur kendini kötü hissedersin senin tarafından kimse olmaz akşam olsun diye beklersin.diğer türlü sen ve eşin evinize veya otele gidersiniz işte bilemiycem onu...ama ben çok detaylı düşünüyor da olabilirim sen ne düşünüyorsun bilmiyorum

sana da selam istanbul asıllı ankara gelini :) mutluluklar dilerim ..senden kuaför ve fotografçı ismi istiyorum..henüz bulamadım da saç makyaj provası da yapılmış nası memnun kaldın mı

sonunda kararımızı verdik.. gündüz salonda olmasındansa akşam köyde olmasını tercih ettim. sabah kuaför fotoğraf çekimi falan öğleden sonra köye gidicez yemek olucakmış akşamda kapılarının önünde sahne kurulacak bahçeleri büyük ağaçları falan var geniş bir alan yani sonrada ankaranın merkezinde başka bir evleri var gece orada kalacağız sabahta uçağımız var ama onların evinde kalma olayına takılmış durumdayım şuanda :44: yapsak yatağı öylece bırakmak istemiyorum toplayacak vaktimde olacak sanmıyorum yapmasak niye yapmadılar diye düşünecekler bu sefer. nişanlımla konuştum sen nasıl istersen diyor üfff ne yapıcam kızlarr yardımmmm :18:

2012 eylül için ben de birçok mekana baktım yemekli bir düğün düşünüyorduk en son mydonose plazaya karar verdik yerleri değişmiş sandalyeler yenilenmiş ortamı çok farklı hoşumuza gitti. fiyatlarda da yardımcı oldular.. tavsiye ederim bir göz atın

Merhaba arkadaslar benimde düğünüm eylül başında olacak inşaallah.hala yer bakıyoruz nişanlımla.nişanlım airport otelını ıstıyor hem fıyat olarak uygun olması hemde açıkhava havuz bası olmasından dolayı.bende şahhaneyi istiyorum 2 arkadasımın dugunu orda olmustu gercekten hostu mekan olarak.sızce hangısı daha ıyı olur bı fıkır verırsenız cok sevınırım:)

yapmayın bence eşinden gerisi tınnnnn

patbir cim sana özelden yazamadım 100 msjım olmadı diye çoook teşekkür ederim o kadar detaylı yazmışsın ki..senin yaptığın çok mantıklı olmuş aslında farklı yerlerle fiyat dengelenmiş.makyaj fiyatı biraz pahalı geldi ama istersem herşey olur tabi dediğin avm ye kesin gitcem bi prova da ben yaptırayım.çok sağol

Öcelikle Merhaba ve şimdiden mutluluklar :) ben airport oteli bilmiorum hiç görmedim ama bi arkadaşım Şahhanede evlendi kalabalık bir düğündü ama herşey çok güsel oldu hiçbir aksilik çıkmadı. Mekanın içi çok güsel yani bende orayı çok beğenmiştim Fiyatları hakkında bir bilgim yok ama hoş bir mekandı:)

rica ederim, vakit kısıtlı olmasa ben daha çok yer denerdim ama 3 günde ancak bu kadar oldu...

şahhane de şahane yaniiii..ben çok istedim orayı olmadı.ama sizin imkanlar el veriyorsa mutlaka orda yapın derim

maydanose plazaya bende baktım ama balkon olayı bıraz kötü eğer dugun kalabalık olacaksa.ama eger sırf altkat kullanılcaksa gercekten güzel.

arkadaslar bugun yenı bır yer ogrendım cadde hare ınternetten baktım resımlerıne hos görünüyor ama bıraz sehre uzak eskısehır yolundaymış. birde clup avenue beşevlerde ama gidip görmek lazım tabı.açık hava için güzel yerlerr.

teşekkür ederim:).senin düğün yern bellimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…