canım hayırlı olsun öncelikle..bende temmuz gelini olcam.ve havanın çok sıcak olacağını düşünüyorum ki öyle oluyor bi ankaralı olarak biliyorum.gündüzü bizde düşündük ama akşam çok daha iyi oluyor..düğünün biter alırsın kocacığını gidersin yoksa herkes peşine takılır valla hiç çekilecek gibi değil.bizim düğünümüz k.esat da elegance d.salonun da olacak.ben beğendim orayı istersen bi bak netten fikrin olur.halil ibrahim sofrasını da güzel diye duymuştum
gündüz düğünü mantığı nedir kavrayamadım bi türlü düğün 4 te 5 te bitince ne yapacaklar bizi akşama kadar izmirde gündüz düğün falan olmaz bana çok ters geldi
evet ramazan ayı temmuzun yarısını götürdüğü için,insanlarda ramazan da düğün yapmak istemedikleri için sanırım dolmuştur.yada acele etmek lazım.biz ayarlayalı iki ay oldu..ama önemli değil ramazan içerisindede yapabiliriz diyorsanız fiyatlarda inanılmaz oynama oluyor.çok ucuza ayarlarsınız..zor işler ya bunlar..allah herkese kolaylık versin...gündüz olmasını istemiyorsan da diret kesinlikle yoksa en güzel gününde moralin bozuk olurherşey gelinin istediği gibi olsunnn
hiç gündüz düğününe gittin mi nasıl oluyor
selamlar ankara gelinleri:))istanbulda yaşıyorum ama düğünüm ankarada olacak nisan sonu, bir nevi ankara gelini sayılırım...geçen hafta ankaradaydık, nikah işlemleri, memur ayarlama, saç / makyaj provaları, alışveriş hepsini hallettik. Düğün salonumuzu kasımda tutmuştuk zaten, fotoğrafçılar salonun anlaşmalı olduğu yer zorunlu:) kına akrabamın evinde olacak. İstanbulda daha çok alternatif var herşey için düğün yeri, kuaför, fotoğrafçı, bu bazen kafa karıştırabiliyor ve hepsini gezmek çok vakit alır ama ankara ulaşım falan yönünden daha rahat, düğün için daha rahat:)))
mekan kapalı olunca içerde gündüz müdür gece midir anlaşılmıyor zaten yine aynı şekilde oluyor onda sıkıntı yok da..hazırlık aşaması uzun sürdüğü için yetişme sorunu yaşayabilirsin çok erken kalkarsın saç makyaj foto uzun sürüyor bunlar.bide düğün bitimi kayınvalide evine gitmek zorunda kalırsın yakın akrabalar olur kendini kötü hissedersin senin tarafından kimse olmaz akşam olsun diye beklersin.diğer türlü sen ve eşin evinize veya otele gidersiniz işte bilemiycem onu...ama ben çok detaylı düşünüyor da olabilirim sen ne düşünüyorsun bilmiyorum
sonunda kararımızı verdik.. gündüz salonda olmasındansa akşam köyde olmasını tercih ettim. sabah kuaför fotoğraf çekimi falan öğleden sonra köye gidicez yemek olucakmış akşamda kapılarının önünde sahne kurulacak bahçeleri büyük ağaçları falan var geniş bir alan yani sonrada ankaranın merkezinde başka bir evleri var gece orada kalacağız sabahta uçağımız var ama onların evinde kalma olayına takılmış durumdayım şuanda :44: yapsak yatağı öylece bırakmak istemiyorum toplayacak vaktimde olacak sanmıyorum yapmasak niye yapmadılar diye düşünecekler bu sefer. nişanlımla konuştum sen nasıl istersen diyor üfff ne yapıcam kızlarr yardımmmm :18:
selamlar ankara gelinleri:))istanbulda yaşıyorum ama düğünüm ankarada olacak nisan sonu, bir nevi ankara gelini sayılırım...geçen hafta ankaradaydık, nikah işlemleri, memur ayarlama, saç / makyaj provaları, alışveriş hepsini hallettik. Düğün salonumuzu kasımda tutmuştuk zaten, fotoğrafçılar salonun anlaşmalı olduğu yer zorunlu:) kına akrabamın evinde olacak. İstanbulda daha çok alternatif var herşey için düğün yeri, kuaför, fotoğrafçı, bu bazen kafa karıştırabiliyor ve hepsini gezmek çok vakit alır ama ankara ulaşım falan yönünden daha rahat, düğün için daha rahat:)))
Merhaba arkadaslar benimde düğünüm eylül başında olacak inşaallah.hala yer bakıyoruz nişanlımla.nişanlım airport otelını ıstıyor hem fıyat olarak uygun olması hemde açıkhava havuz bası olmasından dolayı.bende şahhaneyi istiyorum 2 arkadasımın dugunu orda olmustu gercekten hostu mekan olarak.sızce hangısı daha ıyı olur bı fıkır verırsenız cok sevınırım:)
yapmayın benceeşinden gerisi tınnnnn
patbir cim sana özelden yazamadım 100 msjım olmadı diyeçoook teşekkür ederim o kadar detaylı yazmışsın ki..senin yaptığın çok mantıklı olmuş aslında farklı yerlerle fiyat dengelenmiş.makyaj fiyatı biraz pahalı geldi ama istersem herşey olur tabi dediğin avm ye kesin gitcem bi prova da ben yaptırayım.çok sağol
rica ederim, vakit kısıtlı olmasa ben daha çok yer denerdim ama 3 günde ancak bu kadar oldu...
Merhaba arkadaslar benimde düğünüm eylül başında olacak inşaallah.hala yer bakıyoruz nişanlımla.nişanlım airport otelını ıstıyor hem fıyat olarak uygun olması hemde açıkhava havuz bası olmasından dolayı.bende şahhaneyi istiyorum 2 arkadasımın dugunu orda olmustu gercekten hostu mekan olarak.sızce hangısı daha ıyı olur bı fıkır verırsenız cok sevınırım:)
2012 eylül için ben de birçok mekana baktım yemekli bir düğün düşünüyorduk en son mydonose plazaya karar verdik yerleri değişmiş sandalyeler yenilenmiş ortamı çok farklı hoşumuza gitti. fiyatlarda da yardımcı oldular.. tavsiye ederim bir göz atın
Öcelikle Merhaba ve şimdiden mutluluklar :) ben airport oteli bilmiorum hiç görmedim ama bi arkadaşım Şahhanede evlendi kalabalık bir düğündü ama herşey çok güsel oldu hiçbir aksilik çıkmadı. Mekanın içi çok güsel yani bende orayı çok beğenmiştim Fiyatları hakkında bir bilgim yok ama hoş bir mekandı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?