Düğün 2012 Ankara GElinleri Düğün Mekanı Gelinlik Önerisi ve daha fazlası:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi kbrgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mail adresi verebilir misin bana ?

Nişanlımın ailesi de Oleg Cassini'yi söylediler. Oraya bakmayı zaten düşünüyordum:)
Çok teşekkür ederim, sorularım olacak daha. Zamanı gelince:)
Sana da mutluluklar diliyorum.

ufak düğünler için farabideki ck otel veya onun yanındaki niza park otel de güzel hatta niza park daha da güzel
bu arada tunalıda limak ambassadore ya da gordion oteli de tavsiye edebilirim... bunların arasından limak biraz daha pahalı gibi...

Evet onlara bakmıştım ama çok içime sinmedi özellikle limak taki halılar çok fenaydı benm takıntım halı galiba okadar güzel mekanlarda o halıların ne işi var anlayamıorum
Marriot ve rixos çok güzel ama oralarında fiyatları biraz pahalı:)

evet marriot ve rixos çok güzel ama dediğin gibi pahalı baya... rixosta bir arkadaşım evlendi... çok abartı güzel değildi bence... alt kattaki bir salondaydı bana çok basık gelmişti...

merhaba, benimde bu yaz düğünüm var. Ankarada neredeyse heryeri araştırdık. Bulmak epey zor oldu çünkü bizim düğün 1000 kişi civarında olacak. En son olarakta Gölbaşı Pembe Köşk ile anlaştık. Hiç Pembe Köşkte bir düğüne katılan oldumu? ben daha önce hiç orada bir organşzasona katılmadığım için çok teirginim. eğer bilginiz varsa paylaşırmısınız lütfen:):):)

evet marriot ve rixos çok güzel ama dediğin gibi pahalı baya... rixosta bir arkadaşım evlendi... çok abartı güzel değildi bence... alt kattaki bir salondaydı bana çok basık gelmişti...

Evet birde öyle bişi var otel salonları hep yerin altında ama kışında başka alternatifin yok malesef, aslında en iyisi yaz düğünü ama şartlar

Hiç tedirgin olma bence tutmuşsun mekanı ayarlamışsın ne güsel bundan sonrasında keyfini çıkarmaya bak :)
Ben bilmiorum orayı hiç ama belki bilen arkadaşlar varsa yazarlar sen hiççç sıkma canını:)

Çok teşekkür ederim:)İnşallah hepimizin düğünü içine siner:)sen ayarlayabildinmi yerini?

Çok teşekkür ederim:)İnşallah hepimizin düğünü içine siner:)sen ayarlayabildinmi yerini?

Hehe işallah aslında o da kendi elimizde biz içimize sindirmek istersek siner herşeyden mutsuz olursak sinmez :) Benm daha çok var ya yani daha aralıkta o yüzden çok acele etmiyorum biz 10.10.10 da çıkmaya başladık 20.12.2012 de evlemek istiyorum .
Biraz tarih takıntım var galiba:)

Son düzenleme:

doğru söylüyosun herşey bizde bitiyor:) Maşallah 10.10.10dan 20.12.2012ye kadar nasıl dayanıcaksın:)biz 01.11.2011de başladık 14.01.2012de nişanımız oldu.Allah nasip edersede 14.07.2012de düğünümüz var.düğünde nişanda ayın 14ünde oldu diye bizde uğurlu sayımız 14 diyoruz:)

ohhh 14 ünde hem düğün hem nişan aynı anda kutlarsınız :)
Kına için fln bişiler düşündünmü ben düğünde misafirlere değişik birşeyler hediye etmek istiyorum. Bir arkadaşım nişanında peçetelikleri hediye etmişti.
Ben daha ilginç bişiler olsun istiorum düşündünmü hiç böyle ayrıntılar fln kendi düğünün de yapıcakmısın böle bişiler fikir verirsen süper olur:)

ya aslıda ben de çok istiyorum değişik bişeyler yapmayı ama hiç yaratıcı değilimdir. birde ancak kınada yapabilirim böyle şeyler çünkü düğünde yapmaya kalksam 1000 kişiye yetiştiremem:)ama kınada hani misafirlere kına dağıtırken yanındada peçete tutuyolarya onun yerine kırmızı büyük güllü birer saç tokası yaptırtıcam.kınayı avuçlarına yakanlar etrafa bulaşmaması için ellerine takıcaklar.sonrasındada toka olarak kullanabilirler.

ben katıldım arkadaşım gayet güzel, keyfini hiç bozma. o gün ne olursa olsun sen zaten hatırlamayacaksın :))) tadını çıkarmaya bak...

selam kızlar aranızda yeniyim uzun zamandır forumları takip ediyorum fikir oluşturması için en sonunda ben neden üye olmuyorum dedim :) benimde düğünüm ankarada olacak ama sanırım sizlerden daha şansızım izmirliyim gidip bakma şansım olmuyor düğün salonlarına nişanlımda istanbulda dolayısıyla kayınvalidem ve kayınpederim konuyla alakadar oluyorlar. keçiören taraflarında oturdukları için oraya yakın biyer olsun istiyorlar ben ise ankarayı hiç bilmiyorum internetten baktığımda genellikle gölbaşı tarafları çıkıyor ve uzak olduğundan dolayı hiç düşünmüyorlar. biz ortalama 500 kişilik yemeksiz bir düğün düşünüyoruz. önerebileceğiniz düğün salonlarına ihtiyacım var. halil ibrahim sofrası ve meteroloji vakfının yerlerine baktılar ama resimleri benim içime pek sinmedi. ailem ""zaten bizim taraftan kimse olmucak bırak nasıl istiyolarsa öyle yapsınlar"" diyor ama işte.. izmirde nikah yapacağız ardından 20-30 kişilik bi yerde yemekli ve alkollü eğlenmeyi düşünüyoruz. bir de akşam soğuk olur, gündüz olsun diye tutturdular 7 temmuzda planlıyoruz temmuzda da soğuk mu olur anlamış değilim. gündüz düğünleri bana tuhaf geliyor o yüzden bu durumda pek içime sinmiyor. anlayacağınız kafam çok karışık yardıma ihtiyacım var ((

ben katıldım arkadaşım gayet güzel, keyfini hiç bozma. o gün ne olursa olsun sen zaten hatırlamayacaksın :))) tadını çıkarmaya bak...

galiba bunu benim sorum için yazmışsın arkadaşım. senin katıldığın düğün terasındamıydı yoksa balo salonundamıydı?bizimki teras olucak. ya hangi salona gidersen personeli çok ilgiliydi ve sıcak kanlıydı pembe köşk te ise doğru düzgün bilgi bile vermediler. bu da beni rahatsız ediyor.tedirginliğim bu yüzden yazi.sanki çok umurlarında deilmiş gibi(((

bana kimse cvp yazmamış

Öncelikle hayırlı olsun :) Ben çok fazla konu ile ilgili bilgi sahibi değilim ama sana kulaktan dolma birkeç şey söyleyebilirim Kocatepe yi bu konuyla ilgili bikaç kişiden duymuştum hoş olabilir. Vedat Dalokay nikh için hoş olabilir. Akalında yapıcak arkadaşlar var başlarda cevap yazmışlar orası olabilir. Yemek içinde ne tarz bi restoran düşünüyorsun fiyatlar ne olsun mesela Arjantin yada filistin caddesinde(2sini sürekli karıştırıorum) Rafine diye bir yer var orası benm çok hoşuma gidiyor rakı balık gibi bişi düşünüyorsan rum tavernaları olabilir. Yani çok eğleniyorsun ama akalınla bi görüş derim restoranla ilgilide nası bşi istediğini yazarsan belki yardımcı olabilirim:)

canım hayırlı olsun öncelikle..bende temmuz gelini olcam.ve havanın çok sıcak olacağını düşünüyorum ki öyle oluyor bi ankaralı olarak biliyorum.gündüzü bizde düşündük ama akşam çok daha iyi oluyor..düğünün biter alırsın kocacığını gidersin yoksa herkes peşine takılır valla hiç çekilecek gibi değil.bizim düğünümüz k.esat da elegance d.salonun da olacak.ben beğendim orayı istersen bi bak netten fikrin olur.halil ibrahim sofrasını da güzel diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…