arkadaşlar , arada girebildiğim için , ilk buraya baktım , anladığım kadarı ile çarşamba günü çekiliş yapıyoruz :) yehoo ama ben sürpriz olabileceğini sanmıyorum adres gerekli olucak birde konu uzar diye düşünüyorum, sizlerden rica sürekli topic e giremediğim için çekilişte bana çıkan kişiyi bana mesaj yolu ile iltebilirseniz acaip makbule geçer, çünkü sayfalar arasında kayboluyoruz zaman zaman ,sizi öpüyorummmmmmmmmm
tatlım limit belirlememeye karar verildi herkes kesesine göre gönlünden ne koparsa onu alacak.kargo olayını da ekleyeyim kurallara durçekiliş tarihi kimler çekecek hangi tarihlerde gönderilecek bunların hepsini yazdım bu arada biz sürprizli yapmamaya karar verdik çünkü inanılmaz karışık oluyor ve sürekli herkes kimden kime geleceğini bilemediği için sürekli bana kim çıktı ne zaman yolluyor diye yazmaktan başka konu açılamıyor bir dolu gereksiz sayfa oluyor topikte başka bir çekilişimizden biliyorum aklına gelen başka birşey varsa söyle tatlım?
ben örnek için koydum canım.bana hepsi uyar.sadece YURTİÇİ KARGO veya ARAS ile olursa sevinirim.diğer kargolarda çok sıkıntı çıkıyor.İlçeye çalışmıyorlar.Gelin alın diyorlar.Daha önce topikte sıkıntımı yazdım bir kargo firmasının 2.kez yaptığı terbiyesizliği.Herkes listenin yanına iletmek istediği notu ekleyebilir mesela.benim yazdığım gibi.Onun dışındaki şartlar uyar bana.süpriz olmasa da olur isimler.
canlarım bir de hediye bebeğe mi anneye mi olacak diğer topikte konuşulmuş bebeğe diye karar verilmiş.eğer öyleyse biberon -emzik vb olmazsa daha iyi olur(çinde üretilen ama bizim iyi sandığımız markalar varmış farkında olmadan alabiliriz vb topikte yazmıslar çin malı olmasın diye.mantıklı geldi)
kızlarr bunu alnımızın akıyla başarırsak doğuma yakın aylarda moral hediyesi alalım bir de.iyi olur o dönemde moral daha da önemli bizim için.sonra doğuralım sağlıkla işallah doğdu hediyesi alalım.hiç bitmesin ben çok severim hediyeleşmeyi...
sen yolla bana msn tatlım ben eklerim seni oradan yazışırız colonge beni uğraştırmayın dedi onun için dedim anacım başka liste tutmak isteyen olursa diyeduyguşa mail attım cevap verir inşallah
şaka dedik yahu ciddiye mi alındıyaparız el birliği ile inş. tammalarızzzz çarşambaaa
bende dahilll olmak istiyorummmmmm mümkünse tabiki
biz de oğluşumla katılmak istiyoruz teyzeleriii
Ayy benim oğluşumsa listede yer almış.
Teşekkürleer...
elbette canım ne demek mümkünse sende bebişinin cinsiyetini yazarsan pembiş ya da maviş olarak renkli yapayım seni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?