İlköğretim Yorum ve Soruları 2012-2013 yılı seviye belırleme sınavı sonuçları açıklandı

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.408
23.889
598
2013 MEB SBS sonuçları belirlendi. 2013 SBS sonuçları, MEB SBS sınavı sonuçları, SBS 2013 Sonuçları açıklandı. 2013 yılı SBS sonuçları an itibari ile MEB tarafından açıklanmıştır.

SBS adaylarının merek ile beklediği SBS sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz günlerde yapılan 2013 SBS'ye ait sonuçları belirlenmiştir.

hanımlar varmı yegenı cocugu kardesı sınava gıren?

hanımlar varmı yegenı cocugu kardesı sınava gıren?

Benim yeğenim girdi fakat 397 puan almış,nolcak bilmiyorum anadolu lisesine yetmiyor galiba istanbul için.Eğer okullar puanlarını düşürürlerse bir ihtimal...

Benim yeğenim girdi fakat 397 puan almış,nolcak bilmiyorum anadolu lisesine yetmiyor galiba istanbul için.Eğer okullar puanlarını düşürürlerse bir ihtimal...

puana gore dıılde sıralamay gore tercıh yapılıyo dıye bılıyorum benım kardesımde 219.941 ıncı oldu bızımde ankarada anadolu lısesıne yetmeyebılır:18::18::18::18:

puana gore dıılde sıralamay gore tercıh yapılıyo dıye bılıyorum benım kardesımde 219.941 ıncı oldu bızımde ankarada anadolu lısesıne yetmeyebılır:18::18::18::18:

Valla ben sabah 2012-2013 anadolu lisesi taban puanlarına baktımda 430 dan aşağı anadolu lisesi yok,490 lara doğru çıkıyor iyi bir lise için.

Benim oğlum gırdı bu yıl
Biz yuzdelık dılıme göre yaptık tercihleri
Puanı düşük olanlar için dershane öğretmenleri yeni Anadolu lisesi olan okulları yazmalarını tavsiye ettiler
Hatta bir arkadaşımın oğlu 333 puanla basaksehir anadoluyu kazandı asil olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…