Hayırlı olsun tekrardan. benim bildiğim sertifika veren üniversitelerde sertifika programınlarına kayıt yaptırıyoruz. Burada 175 saat vaka incelemesi oluyormuş+stajda yapılıyormuş. Bende bütün bilgileri buradan alıyorum. Umarım sanada faydası olur.. facebookta açıköğretim sosyoloji diye aratırsan gruplar çıkacaktır. Burdan link paylaştım ama hata veriyor..
Hayırlısı olsun canım, ne kadar harc yatırdın ögrenebilirmiyim?
Hayırlısı olsun canım, ne kadar harc yatırdın ögrenebilirmiyim?
iyi oldu bunu paylaştığın bilmiyordum . İlk hangi derse çalışmayı düşünüyorsun? Nasıl bir sistem uygulayacaksın çalışırken. Ben fayda sağlayacak bir Kitap arşivi indirdim bilgisayara. Aynı zamnada biliyorum ki bu alan için bol bol kitap okumalıyız. Burada her kitabı bulamayacağım için yada pahalı olacağı için e-book almaya karar verdim. İndirdiğim arşivde 22 tane kitap var. Bu yıl içinde bitirirsem çok büyük avantaj olacak. Sende indirmek istersen google'a "sosyoloji için okunası e-kitaplar " diye aratabilirsin. Ben nerden başlayacağım hiç karra veremiyorum.. Bir sistem oturtmalıyım. Birde benim 2 çocuk var. Onlar uyuduktan sonra çalışacağım mecburen :26:
hayırlı olsun arkadaşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/acikogretim/385456-aof-sosyoloji-bolumu.html
bu başlığa da beklerim sizi,kimse yok zaten
Evet kitaplarımızı bir alalımda. Yarın kayıt olduğumda verirler mi acaba kitapları?
slm kızlar bende bu yıl aöf sosyoloji 1.sınıfım.hakkımızda hayırlısı olur umarım.bu arada internetten kayıt için hangi siteye giriliyor.ösym den göremedim
hayırlı olsun tatlım
bu linkten ön kaydını yaptıracaksın.
önce sayfayı oku sonra başvuruya şimdi başlamak için buraya tıklayınız.
Yazan yerden devam et canım.
https://kayit.anadolu.edu.tr/basvuruyeni/menuosyskayit.aspx
meraba arkadaşlar :) benimde erkek arkadaşım açıköğretim sosyoloji kazandı.. duyduğuma göre iyi bi bölümmüş sevindim.. nerelerde staj yapılıyor ?? 3 ve 4. sınıflarda özelde çalışabiliyormu. iş alanları başka neler aile danışmanlığından başka ne yapabilir yardımcı olursanız sevinirim..
canım seni oralarda unuttum sanma aklımdaydın ama
sen gel buraya canım yaa
dediğin gibi çok ıssız orası senle benden başka geveze yoktu
demmay 1.sınıflar diye başlık atmış ama sen arada kaynarsın canım çaktırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?