2012-2013 aöf sınav yerleri açıklandı!!

ben biraz acemiyim kızlar yardımcı olurmusunuz' 2.üni kapsamında giriyorum ve finallerime denk geliyo 2 günlük boşluğum var oda açık öğretime gitcek:18: ne yapmak lazım sınav giriş belgesi filan diyolar bide ben sınava nerde girileceğini bulabilmiş değilim:S o siteye giriyorum girişi yapıyorum sonrasını anlayamadım:S

https://login.anadolu.edu.tr/?url=ht...r%2FLogin.aspx buraya gir tcni ve şifreni yaz gir oda sınava gireceğin dersler var onun az üstünde sınav giriş belgesi var tıkla bak cnm

buldummm çok tesekkür ederim bide konuları bölüyorlarmı vize-final olarak yoksa bütün konulara çalışıyormuyuz nereye kadar sorumlu olunduğunu bilen varmı? bölümüm çalışma ekonomisi

genelde 1-4 üniteler ara, gerisi dönem sonu oluyor ..umarım aynı bölümden biri yanıtlar soruyu tekrar..

buldummm çok tesekkür ederim bide konuları bölüyorlarmı vize-final olarak yoksa bütün konulara çalışıyormuyuz nereye kadar sorumlu olunduğunu bilen varmı? bölümüm çalışma ekonomisi

aof sitesinden giris yapinca sorumlu olunan uniteleri bulabilirsin

arkadaslar benim ilk gun 3 ikinci gun 4 sinavim var
saat olarak 9.30 yaziyor; ayni anda gidip 3-4 sinava pespese mi giriyoruz? yoksa tek kitapcikta tum 3 ve tum 4 dersin de sorulari mi oluyor?

mesela ilk gün 3 sınavın varmış ya, işte 3 ders bir kitapçıkta olacak, ayrıca birde cevap kağıdı...aynen öss sınavları gibi düşün...
ikinci günde 4 dersin varmış, aynen ilk günkü gibi dört ders bir kitapçık içinde olacak...
9,30 da sınav başlayacak, saat 12 civarı bitecek....
bende ilk kez girecem sınava ama eşimden biliyorum o senelerdir aöf okuduğu için tecrübeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…