2012-2013 aöf sınav yerleri açıklandı!!

kızlar butun bölumlerın ılk sınavı gercekten 5ocakta mı ?Off cok az kalmısss

şebboycum bende bu başlığı açmak istiyordum isabet olmuş :)
canım bu arada ben yerlerin açıklandığı ilk gün bakmıştım sınav yerime, ama son iki gündür bakamıyorum çıktı alıcam ama açılmıyor..herkes aynı şeyi diyor açılmıyormuş sistem..neden acaba?

cnm keşke ilk baktığın zaman çıktı alsaydın ben öle yaptım sonra giremem daha diye yoğunluktan girilmiyor cnm inş sınav zamanı gelmeden alabilirsin çıktıyı:) sabah erken saatlerde ve akşam geç saatlerde girmeyi dene

öf bune ya :s benim alttan 3 dersim vardı cumartesi ve pazar toplam 4 farklı yerde sınavım varmış günde 2 farklı yere gideceğim yeni sistemden nefret ediyorum ya

kızlar ben başka bilmediğim bir ilde gireceğim..kendi memleketim buraya 18 saat uzak olunca bana en yakın ili seçmek zorunda kaldım..ben işletme okuyorum..3. sınıfım..cumartesi ve pazar iki gün 9.30da sınavımmış ama pazar bir ders için başka bir okula 2de daha gircem...püfff bari aynı okula verselermiş tek derside...

ya arkadaşlar sınavda en önde oturmak nasıl bişe? ben hiç en önde olmadım ..ilk sıraya koymuşlar beni saten stresliyim püfffff:)

öf bune ya :s benim alttan 3 dersim vardı cumartesi ve pazar toplam 4 farklı yerde sınavım varmış günde 2 farklı yere gideceğim yeni sistemden nefret ediyorum ya

sınav zaten stres yapıyor valla bu yerlerde strese ek yani..bende tek bi dersim için başka yere gideceğim..birde ben ili hiçmi hiç bilmiyorum..o okulu arıcam orda..aman yaa okulu ara ,sınıfı ara ,sınıfa girince sıranı bul,sınav stresi yaşa off ((( zaten başka ili seçmişim beni birde başka okula ne die verirler yaa aynı sorundan bende şikayetçiim

ya bende de aynı gün farklı okullar var hiç sevmiyorum okul okul dolaşmayı şuan sinirimden yerimde duramıyorum ya...

bu arada en öne hiç denk gelmemiştim. sınavdan sonra en önde oturmak nasıl bir duyguymuş paylaşırsın artık hehehe

Kızlar bi şey sorucam bu aöf konusunda biraz acemiyim. Erkek arkadaşım birinci sınıftan başladı bu sene cumartesi 3, pazar 4 dersten sınava girecek. İkisi de 09.30da başlıyor. Ne kadar sürüyor sınavlar yani kaç gibi biter sizce??

:) pencere kenarı olsa bari ara ara bakınırım:) aslında biri kafamda dikilince ders bile çalışamıyorum ben önümde hoca oturursa tamam artı ben yerim kafayı :)

pazar günü 3 dersten 9.30da girerde bir dersini ayrı 2 de falan giriyor olmasın?4 derside pazar günü aynı saatten eminsin demi?

derslerine bağlı sanırım..nette çıkmış sorulara baksın sınavda çıkan sorular var ya onlarda yazıyordur..çünkü dersin soru sayısına bağlı değişir herhalde..3 saat sürse 12buçukta falan biter belki..ben emin olmayarak diyorum yalnız yanlış olmasın..

canım bende bilmiyorum ne kadar sürdüğünü yazmıyorda sınav kağıdında yeni sistemde ne olacak çok merak ediyorum ya of zor mu olacak kolay mı hiç bir fikrim yok bakalım eğer çok zor gelirse 2. dönem için bir dershaneye yazılmayı düşünüyorum

Şimdi kontrol ettim 1. ve 2. oturum yazıyor. 1. oturum cumartesi 09.30 da başlıyo ve 3 dersten sorumlu. 2. oturum pazar günü 09.30 da başlıyo ve 4 dersten sorumlu başka ne saat var ne bişey. Sabah girip bütün derslerden sınav olup çıkacak sanırım. Söyleyeyim de çıkmış sorulara da baksın bari inşallah yeter o kadar çalışma teşekkürler ikinize de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…