2011'e Dair Dilekleriniz Neler ?

Ultraviyole

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
601
6
46
Diğer
Her yeni yıl gelirken. Oturup yazıyorum geçmiş yılı. Hem şükretmek hem de hatırlamak için. Aynı zamanda gelecek yıl ve yıllar için hayallerimi de, isteklerimi de yazıyorum. Hayali bir dilek kavanozum var, hepsini orada tutuyorum.

Hazır son günleri yaşıyorken, acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha bitiriyorken size de tavsiye ediyorum bunu yapmayı. Yazmak insanı deşarj eden bir durum, düşünmenizi ve tartmanızı da sağlıyor. İnsanı rahatlatıyor. Ayrıca hayal kurmak bana göre dünyanın en güzel şeyi. İnsanı mutlu ediyor. Çocuklara da bunu öğretmek çok önemli anneler. Çünkü çocuklarımızın yaratıcılıklarını hayaller ve hayal gibi bir dünya besliyor. İşte bu yüzden kırmızı köpek, yeşil kedi çizen çocuğa “köpek kırmızı olmaz” dememek gerekiyor...

Bu yıl dilek kavanozuma sağlık, dinginlik, sakinlik ve huzur koydum. Çocuklarımıza ve ailelerimize daha fazla zaman ayırabilmenin mutluluğu ve bir de sevinç göz yaşları. Başka bir şeye inanın ihtiyacımız yok. Neden mi? "Evdeki huzur, zenginlik budur!"

(Pınar Reyhan bu şekilde kaleme almış.)

2011'e dair sizin dilek kavanozunuzda neler var?

milli piyangodan çıkan para için ankaraya bir uçak bileti alıcam.ama ekonomik sınıftan,belli olmamak için.sonra binaya girerken:amcamın oğluna bakmaya gelmiştim,şu kısa boylu olan hademe...gördünüz mü onu diyecem,kamufle olmak için.çıkan ikramiyeden 5milyarını nakit alcam kalanını ordan hemen hesap açtırıp online olarak bankaya yatırcam.sonracıma,5milyarla araba pazarına gitcem ve kendime 2.,3. 4. ya da bilmem kaçıncı el bi murat alcam,hani olur ya binadan çıkarken biri beni takip etmiştir diye...:1:.motoru yolda kalmadan evime geri dönebilirsem eğer ilk yapcaam şey nine west ve derimod mağazasını satın almak olacak!ha yolda kalırsam eğer kamil koç'tan bir bilet alıp evime döncem ve sonra bu mağazaları satın alcam:1:....

Tüm KK dostlarıma sağlıklı,mutlu,başarılı,sevgi dolu,keyifli bir yıl dilerim.

2011 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle...

Sevgiler :71:

ben piyangodan çıkan parayla borçlarımı ödeyip kalanıyla dünyadaki bütün çilekli tartları alıcam
sonra isteyen buyursun gelsin kahveyle yer içeriz

şaka bi yana, yeni yılın herkesin beklentilerini gerçekleştirmesi dileğiyle...
yeni yıldan en büyük beklentim, yaprak dökümünün son bölümü üzerine, babamla barışmak oldu

MUTLU YILLAR HERKESE

Sevmek sevilmek bunu bir ömre çevirmek ve bu cici hali şirin şeker bebelerle taçalandırmak istiyorum.
Huzurla severek çalıştığım bir işim olsun ve ben o şirkette yıllarca emek sarfedeyim. Evim bileyim. Neşeyle çalışayım istiyorum.

Back